09/25/2022

9 Găzduire server de voce pentru persoane sau afaceri [Teamspeak, Mumble, Lavalink]

Găzduirea serverului de voce este o modalitate excelentă de a vă îmbunătăți comunicațiile în scopuri de afaceri sau în timp ce jucați jocuri online și interacționați cu prietenii din întreaga lume.

Serviciile ca atare vin cu o mulțime de caracteristici și opțiuni și oferă flexibilitate și eficiență a costurilor, fără a fi necesar să aveți grijă de servere sau să cheltuiți bani suplimentari pentru întreținerea acestora.

În plus, dacă ești un jucător, ai înțelege ce luptă atunci când anumite jocuri video nu au comunicații în joc. În cel mai rău caz – unele jocuri au comunicații în joc, dar sunt pline de o calitate audio proastă, care nu vă lasă să vă concentrați asupra jocului.

Soluțiile la acest lucru ar putea fi găzduirea serverului de voce.

Să înțelegem mai multe despre acest serviciu și despre cum vă poate ajuta afacerea.

Ce este un server de voce?

Serverele de voce sunt serverele oferite de companii pentru a furniza servicii de voce care sunt utilizate în sistemele de telefonie. Și atunci când luați serviciul de găzduire pentru server de voce de la un furnizor bun, vă puteți bucura de o operațiune neîntreruptă pentru afaceri sau uz personal.

Furnizorii de servere de voce oferă instrumente de comunicare pentru a ajuta în diverse scopuri, cum ar fi realizarea de comunicații interne pentru companii, conectarea cu prietenii și familia, jocurile online, educația pentru studenți și multe altele.

Companiile care oferă aceste servicii au centre de date răspândite în întreaga lume, astfel încât să vă puteți conecta cu oricine la nivel global fără probleme. Ei folosesc, de asemenea, cele mai recente tehnologii, sisteme și echipamente pentru a permite o comunicare fluidă prin apel vocal, chat sau chat video.

Deci, cumpărarea unui serviciu de găzduire vocală are sens în loc să construiți un serviciu de voce de la zero în interior, ceea ce necesită un consum mare de resurse. Vă va scuti de bătăi de cap și cheltuieli inutile, oferindu-vă în același timp o modalitate simplă de a efectua operațiuni de afaceri sau pentru uz personal.

Cum ajută?

Utilizarea unui serviciu de găzduire vocală vine cu o mulțime de beneficii, inclusiv:

Îmbunătățește comunicarea de afaceri

Indiferent dacă doriți să aveți un canal de comunicare eficient în interior sau cu clienții din străinătate, un serviciu de găzduire vocală ar fi de ajutor. Puteți avea un flux neîntrerupt de comunicare cu clientul dvs. pentru a vă îmbunătăți relațiile de afaceri cu aceștia și pentru a explora oportunitățile care pot apărea.

În plus, comunicațiile interne optimizate vă vor ajuta să vă răspândiți mesajul în întreaga echipă pentru a le crește eficiența și productivitatea, asigurându-vă în același timp că informațiile corecte ajung la personalul potrivit.

Lucru de la distanță

Munca la distanță este în creștere după pandemie și ar crește pe măsură ce zilele trec. Este posibil să aveți angajați care lucrează cu dvs. din întreaga lume, țară sau stat cu fusuri orare diferite. Și dacă nu aveți o modalitate definită de a comunica cu forța de muncă de la distanță, aceasta poate genera ineficiențe. Utilizarea găzduirii serverului de voce vă va ajuta să vă gestionați bine forța de muncă și să vă asigurați că toată lumea este implicată.

  8 cursuri online pentru a învăța elementele de bază ale ingineriei datelor

Scalabilitate

Serviciile de găzduire vocală vin cu planuri și capabilități scalabile pentru a vă sprijini creșterea afacerii. Folosind planurile și caracteristicile lor flexibile, puteți crește sau reduce serviciile dvs. după cum doriți, în funcție de nevoile dvs. De asemenea, se asigură că nu întâmpinați probleme în perioadele de vârf, cum ar fi festivități sau evenimente.

Capabilități

Furnizorii de servicii de găzduire vocală oferă o gamă largă de caracteristici utile pentru a vă îmbunătăți comunicațiile. Puteți avea diverse canale de comunicare, cum ar fi chat-uri, apeluri video și apeluri audio. Și folosesc cele mai noi tehnologii pentru a vă asigura că obțineți o voce clară, fără interferențe cu centrele lor de date răspândite în întreaga lume, pentru o conectivitate și un timp de funcționare mai buni.

În plus, puteți măsura eficiența comunicării dvs. prin intermediul capabilităților de analiză și raportare. Puteți chiar să integrați serviciul cu alte instrumente pentru a-i crește funcționalitatea.

Securitate

Achiziționarea serviciilor de găzduire vocală de la cei mai buni furnizori ar oferi o infrastructură sigură pentru a vă găzdui comunicațiile, fie că este vorba de afaceri sau de uz personal. Astfel, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la construirea sau menținerea securității în interior; lasă-le lor toate acele lucruri și dormi bine!

Deci, dacă sunteți în căutarea celui mai bun serviciu de găzduire vocală pentru afaceri sau uz personal, iată câteva recomandări din partea noastră.

HostHavoc

TeamSpeak Server de la Host Havoc oferă servere de voce de înaltă performanță, cu o asigurare de funcționare de 99,9% pentru educație, jocuri, afaceri și uz personal.

Obțineți servere activate instantaneu, protecție DDoS excelentă și acces FTP complet pentru a vă gestiona datele fără nicio bătaie de cap.

Acesta este un server de găzduire de voce optimizat care dovedește ușor resursele sistemului.

Host Havoc vine cu un model de preț fix bazat pe numărul de sloturi pe care le rezervați. În cele din urmă, toate abonamentele vin cu o garanție de rambursare a banilor fără riscuri de 72 de ore.

GTXGaming

Dacă joci în echipă, comunicarea este un factor important în activitatea de echipă. GTXGaming vine cu găzduirea serverului Teamspeak 3, astfel încât să puteți comunica rapid și clar cu membrii echipei.

Cele mai înalte codecuri posibile vă ajută să obțineți un chat vocal clar. GTXGaming vă protejează serverul de atacurile DDoS și vă menține online 365 de zile în fiecare an. Își găzduiește infrastructura în Paris, New York, Sydney și Londra.

Cu greu vă veți confrunta cu nicio perturbare în timpul chatului vocal și vă veți configura instantaneu serverul online cu interfața sa web excelentă. În plus, glisoarele sale elegante și meniurile derulante vă fac configurarea mai ușoară. Jucătorii experți pot accesa editorii de text și FTP-ul GTXGaming pentru a configura manual serverul.

Comandați acum serverul Teamspeak și alegeți locația preferată pentru a face față unui ping scăzut.

Citadel Servers

obține Servere de voce Citadel pentru jocuri online, instruire, educație și comunicare în afaceri. De asemenea, puteți utiliza un server de voce pentru a rămâne în contact cu familia și prietenii. Citadel Servers vă asigură că obțineți comunicații vocale de calitate premium cu cele 20 de centre de date din întreaga lume.

Indiferent dacă Teamspeak 3 sau Mumble, veți obține instantaneu panoul de control excelent pentru a vă configura serverul. Oferă acoperire de rețea la nivel mondial, astfel încât veți obține o soluție de infrastructură cu latență scăzută. Serverul dvs. este protejat de atacurile DDoS, indiferent unde vă aflați, astfel încât nu veți pierde niciodată date.

  Îți este dor de Touch ID? Eu cu siguranță nu

Serverul dvs. de voce vine cu lățime de bandă nelimitată, comenzi ale serverului de la distanță, o conexiune de 1 Gbps și multe altele. Experimentați ceva unic în noua era a comunicării, în care experții creează soluții robuste, scalabile și flexibile pentru dvs. Mumble este un software de chat vocal cu latență scăzută, de înaltă calitate și open source al cărui scop principal este să te ajute în timpul unui joc multiplayer.

Citadel Servers vă ajută să creați fișiere de rezervă cu un singur clic, pentru a nu mai pierde niciodată date de server. De asemenea, puteți schimba cu ușurință locația serverului cu orice site disponibil din apropiere pe care îl doriți gratuit în câteva minute. Așadar, comandați acum serverul de voce și începeți să vorbiți cu colegii, prietenii și familia.

FuturaHosters

FuturaHosters oferă planuri de găzduire perfecte pentru serverul dvs. de voce pentru o comunicare ușoară. Veți primi Mumble/Teamspeak 3 servere de voce în comunitatea de comunicare. Nu există limite în codec, lățime de bandă și canale, astfel încât să vă simțiți confortabil în fiecare pas de configurare.

Indiferent dacă doriți un server de voce mic, mediu sau mare, FuturaHosters are tot ce aveți nevoie pentru a începe. Cu panoul de control Mumble și Teamspeak 3, puteți gestiona totul dintr-un singur loc, cum ar fi crearea de canale suplimentare, utilizatori și multe altele.

În loc să așteptați încărcările și descărcările dvs., alegeți dintr-un grup de Codec-uri pentru o comunicare clară. Își stochează serverele în centre de date mari și binecunoscute situate în Germania, Italia și Elveția pentru a oferi un timp de funcționare de aproape 100%. Suportă Linux, Mac și Windows.

În plus, puteți beneficia de mai multe funcții, cum ar fi permisiuni avansate, parola canalului, apăsare pentru a vorbi, activare vocală, pictograme personalizate pentru canal, imagini personalizate și așa mai departe.

BisectHosting

O comunicare mai bună duce la un joc mai bun, o creștere sporită a comunității și conexiuni de afaceri. BisectHostingServerele de voce Mumble ale lui vă oferă o metodă de comunicare fiabilă și ușoară care vă permite să jucați împreună.

Pentru a experimenta o latență scăzută, BisectHosting oferă diferite locații de pe tot globul pentru servere de voce care vor fi mai aproape de locația dvs. Funcțiile premium oferă mai multă flexibilitate pentru ca investiția să merite.

Porniți-vă serverul de voce acum la doar 2,50 USD/lună pentru zece sloturi și configurați-vă serverul instantaneu cu panoul de control ușor de utilizat.

Mormăie

Mormăie este un software de chat vocal de înaltă calitate, open-source și cu latență scăzută, folosit în timpul jocului pentru a comunica cu jucătorii. Acceptă sistemele de operare Linux, Mac și Windows.

Descărcați Mumble gratuit sau creați un server pentru grupul dvs. Vă puteți configura instantaneu serverul. Aplicația de comunicare vocală Mumble oferă, de asemenea, personalizare în suprapunerea jocului, înregistrarea conversiilor, detectarea avansată a activității vocale și skin-uri pentru aplicații.

Obțineți un nume de gazdă ușor de reținut de la Mumble, astfel încât membrii dvs. să se poată conecta cu ușurință la serverul dvs. Puteți afișa utilizatorii conectați și canalele serverului pe site-ul dvs. web.

Obțineți o garanție de rambursare a banilor de 30 de zile și vă puteți anula abonamentul oricând doriți. Pentru până la 15 utilizatori, vă va costa 7,50 USD/lună, unde veți obține funcții precum o opțiune de restaurare, vizualizarea stării serverului, partajarea panoului de control al site-ului web, auto-AFK și multe altele.

  Cum să devii un administrator Salesforce certificat în 2022

OBHost

Salutați-l pe OBHost – serverul de voce suprem care include hardware de nivel enterprise protejat de atacurile DDoS. De asemenea, oferă hardware redundant împreună cu auto-failover, stocare redundantă de mare viteză, resurse CPU, RAM și multe altele.

Veți primi toate serviciile de voce comune, astfel încât să puteți utiliza o comunicare mai bună și clară cu comunitatea dvs. După ce ați validat plata pentru înregistrare, serverul dvs. va fi online în câteva minute.

Comandați serverul dvs. de voce astăzi la doar 6 USD/lună pentru 20 de sloturi. Puteți alege suplimente precum desire port și Teamspeak Music Bot. OBHost vine cu o opțiune de rambursare a banilor în 14 zile, astfel încât să puteți testa serviciile sale în termen de 14 zile și să decideți dacă doriți să îl cumpărați sau nu.

Gazduire ABR

Gazduire ABR este o companie de servere în creștere care oferă diverse servicii pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră. Are centre de date în Manchester, Strasbourg, Dusseldorf și Las Vegas.

ABR Hosting oferă două servere de voce: Teamspeak și Mumble. Ambele sunt criptate cu criptare de nivel militar și nu partajează niciodată date personale cu terțe părți. Serverele de voce au sub-canale nelimitate, utilizarea de codecuri vocale CELT, Opus, Speex și transfer de fișiere.

Caracteristicile incredibile vă permit să vă personalizați serverul în funcție de nevoile dvs. În Mumble Voice Servers, nu veți primi o opțiune de transfer nelimitat de fișiere, dar în Teamspeak Voice Server, veți obține.

Comanda acum serverul de voce preferat și începe să vorbești.

CubeHosting

CubeHosting găzduiește un server de voce gratuit și acceptă Lavalink, Teamspeak și Mumble. Rămâneți aproape de familia, prietenii și comunitatea dvs. cu serverele vocale Lavalink, Teamspeak și Mumble 24/7.

Veți obține acces complet la FTP, bază de date, subdomeniu, programe și o opțiune de a fi online. Panoul de control cu ​​aspect modern vă ajută să vă configurați serverul în câteva minute. Serverele CubeHosting vin și cu protecție DDoS, astfel încât să nu pierdeți niciodată date.

În plus, nu stabilește niciodată limite pentru numărul de utilizatori. CubeHosting garantează un timp de funcționare a serverului de 99%. Acum vă puteți găzdui botul sau vă puteți juca cu prietenii fără să vă faceți griji. Veți primi, de asemenea, 2 GB de stocare, 2 GB RAM, 70% procesor, 1 subdomeniu și multe altele.

Porniți gratuit serverul dvs. de voce sau plătiți abonamentul pentru a experimenta mai bine.

Concluzie

Găzduirea serverului de voce oferă o modalitate excelentă de a eficientiza comunicațiile cu clienții și între echipa internă. Și dacă doriți să îl folosiți pentru uz personal, vă puteți conecta cu ușurință cu prietenii din întreaga lume și să comunicați sau să-i invitați să joace jocuri online.

Astfel, utilizați informațiile de mai sus pentru a alege cel mai bun server de găzduire de voce din listă și explorați singur beneficiile acestuia.

Ați putea fi, de asemenea, interesat de AI Voice Generators.

x