03/01/2024

9 cele mai bune PC-uri de jocuri desktop pentru un joc fără întârzieri

Astăzi, cei mai mulți dintre noi suntem atrași de jocurile pentru computer.

Cu popularitatea sa globală, există mai multe modalități de a juca cele mai noi jocuri, dar una dintre cele mai ușoare este utilizarea unui PC de jocuri cu grafică de înaltă calitate și rezoluție înaltă. Cu atât de multe mărci și specificații diferite, a ști de unde să începeți atunci când cumpărați unul poate fi o provocare.

În ciuda acestui fapt, puteți lua întotdeauna decizia corectă atunci când faceți cercetări ample.

Există o mulțime de avantaje în cumpărarea unui PC de jocuri prefabricat. În plus, ar trebui să vă gândiți să alegeți unul care vă oferă cel mai rapid procesor și cea mai bună placă grafică disponibilă în limita bugetului dvs.

Rămâi calm, deoarece am compilat cele mai bune alegeri pentru a te ajuta să faci alegerea potrivită. Citiți mai departe pentru a afla totul.

Cum poate un PC de jocuri potrivit să îmbunătățească experiența de joc?

Acum este mai obișnuit ca niciodată ca jucătorii de pe computer să aleagă dintr-o mare varietate de computere. Sunt disponibile diverse computere desktop de gaming personalizate și semi-personalizate, de la opțiuni bugetare până la modele high-end.

Există, de asemenea, opțiuni pentru ca utilizatorii să achiziționeze părți alese pentru a-și construi computerul de jocuri și să-l actualizeze oricând doresc. Deși desktop-urile sunt populare, mulți oameni joacă acum jocuri mai degrabă pe laptop-uri pentru jocuri decât pe desktop-uri.

Scopul alegerii desktop-urilor pentru jocuri pentru PC este acela de a găzdui plăci grafice puternice și de a oferi o varietate mai largă de hardware pentru a oferi o performanță și o experiență de joc mai bune decât laptopurile de gaming.

Principalele caracteristici de luat în considerare atunci când cumpărați un PC pentru jocuri

Când cumpărați sau construiți un PC pentru jocuri, este esențial să realizați că acesta poate fi un proces complex. Prin urmare, înțelegerea caracteristicilor unui PC de gaming bun este crucială.

Pentru a alege PC-ul de gaming potrivit, trebuie să luați în considerare următoarele aspecte cruciale:

#1. Grafică

Grafica este unul dintre cei mai critici factori atunci când se caută cel mai bun PC de gaming. În ultimii ani, majoritatea oamenilor s-au gândit să cumpere cea mai recentă grafică, deoarece vă permite să experimentați jocurile la calitate de înaltă definiție. Prin urmare, alegerea unui PC de gaming cu cea mai bună grafică este esențială pentru a îmbunătăți performanța jocurilor.

  Trecerea examenelor de certificare a dezvoltatorului asociat Magento 2 la prima încercare [2023]

#2. Carcase și plăci de bază

Aceasta este una dintre caracteristicile pe care trebuie să le aibă un PC de gaming pentru a face o alegere ideală. Prin urmare, înainte de a decide ce tip de carcasă pentru computer să achiziționați, asigurați-vă că verificați carcasa computerului. Cu cele mai recente plăci de bază, puteți construi cel mai bun PC de gaming pentru nevoile dvs. de gaming.

Citește și: Cele mai bune plăci de bază Intel pentru jocuri

#3. Cost

Costul este un factor esențial pe care fiecare jucător trebuie să-l ia în considerare atunci când alege un PC pentru jocuri. Există convingerea că, cu cât bugetul este mai mare, cu atât mai multe PC-uri de gaming de calitate poți adăuga la colecția ta.

Dar acest lucru este uneori fals, deoarece trebuie să iei în considerare și bugetul tău. Unele mărci populare oferă PC-uri pentru jocuri în limita bugetului dvs., aducând la maximum experiența dvs. de joc și oferind o experiență fără întârzieri.

#4. SSD/hard disk

Unitățile cu stare solidă (SSD) sunt un factor crucial care influențează achiziționarea de jocuri pe computer. Cu toate acestea, preferați întotdeauna să alegeți un SSD decât un hard disk pentru jocurile pe computer. Adăugarea spațiului de stocare SSD la computerul dvs. de jocuri este cea mai simplă modalitate de a crește performanța.

Jocurile pe computer au cunoscut o creștere exponențială pe piață. Având la dispoziție un număr mare de jocuri pe computer, a devenit o provocare pentru noi toți să facem alegerea corectă. Acum haideți să explorăm câteva dintre computerele de jocuri.

SkyTech Shadow

Ați văzut PC-ul de jocuri fulgerător? Vă prezentăm SkyTech Shadow, cel mai renumit PC disponibil pe piață. Datorită SSD-ului rapid inclus cu computerul de jocuri SkyTech Shadow 3.0, sistemul este de aproape 30 de ori mai rapid decât alte computere normale.

Caracteristici cheie

 • Viteză sporită cu Wi-Fi
 • Proiectat special pentru jocuri cu grafică înaltă
 • Ventilatoare cu iluminare RGB și flux de aer excelent

Jocurile care necesită o grafică înaltă pot fi jucate cu placa grafică de 12 GB a acestui produs. Procesorul AMD Ryzen 5 are 12 nuclee și 12 fire. Dispunând de un canal Wi-Fi puternic, acest PC pentru jocuri este compatibil cu multe dispozitive wireless.

MSI Aegis RS

MSI Aegis RS este uimitor de privit. Cu amprenta sa redusă și designul unghiular, acest PC Gaming este perfect pentru aproape orice colț de jocuri, fie că este un desktop sau unul în camera de zi.

În plus, veți descoperi că rulează jocurile frumos, indiferent de setările dvs., indiferent dacă este QHD, UHD sau full HD.

Vă va fi ușor să personalizați o mașină care funcționează bine atât pentru jocurile dvs., cât și pentru monitor, deoarece veți putea alege dintr-o varietate de opțiuni de procesor, GPU și RAM care pot fi selectate.

Caracteristici cheie

 • Vine cu fulgere animate pentru a îmbunătăți experiența de joc
 • Viteza de vârf cu Wi-Fi 6E încorporat
 • Aegis RS vine cu 3 ventilatoare frontale pentru admisie și un ventilator de evacuare
  Adăugați cuvinte noi sau editați-le pe cele actuale în dicționarul browserului dvs

Este unul dintre cele mai frumoase și funcționale PC-uri de gaming în ceea ce privește designul și performanța.

PC pentru jocuri Skytech Prism II

Nu există nicio îndoială că Skytech Prism II Gaming PC Desktop a fost puternic asociat cu computerele de jocuri de ceva timp.

După cum vă puteți aștepta, acesta este unul dintre cele mai influente modele de pe piață. Treceți-vă jocul la următorul nivel cu acest computer pentru jocuri.

Cu Prism II de la Skytech, jucătorii se pot bucura de o gamă largă de setări mai mari, rate de cadre mai rapide și capacități de multitasking, care sunt mai puternice decât computerele de jocuri tradiționale.

Un Skytech Prism II oferă jucătorilor puterea de a juca și de a transmite în flux simultan, fără a întâmpina nicio întârziere, permițându-vă să faceți backup cu ușurință pentru colegii dvs. de echipă și să creați conținut mai bun pentru adepții dvs.

Caracteristici cheie

 • Ventilatoare încorporate care maximizează răcirea
 • Prezentat cu procesor de bază Intel de ultimă generație încorporat
 • Poate rula cu ușurință jocuri de înaltă definiție

Datorită celor mai recente procesoare și plăci grafice, acest computer poate juca jocuri de generație curentă la setări grafice ridicate.

Ghețarul Thermaltake 360

O altă completare remarcabilă de jocuri pentru computer în 2023 este Ghețarul Thermaltake. Noile modele prefabricate ale acestor PC-uri câștigă popularitate; astfel, acum este momentul perfect pentru a oferi Thermaltake șansa de a străluci.

Caracteristici cheie

 • Construcția PC Thermaltake este echipată cu o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 3060,
 • Procesor AMD Ryzen 5 5600X și memorie de 16 GB.
 • Nu sunt incluse nici SSD-urile rapide, nici HDD-urile standard.

În ciuda procesorului său 3060, dispozitivul poate efectua jocuri decente la rezoluție de 1440p. La rezoluția de 1440p, nu veți atinge medii de peste 60 FPS, dar, din nou, vă puteți bucura de experiență cu unele modificări ale setărilor grafice.

Skytech Chronos

În zilele noastre, este o provocare să găsești un PC decent pentru mini-gaming la un buget redus. Dacă nu vă construiți propriul dvs., probabil vă veți uita la modele preasamblate înainte de a începe să construiți. Cu Skytech, costul este întotdeauna menținut la minimum, în timp ce performanța nu este compromisă.

Caracteristici cheie

 • Fornite și alte jocuri de înaltă definiție sunt ușor de utilizat
 • Ventilatoarele încorporate controlează temperatura dispozitivului
 • Bazat pe tehnologii de ultimă generație

În ceea ce privește performanța jocurilor, este capabil să ruleze majoritatea jocurilor disponibile în prezent. Totuși, dacă optezi pentru un model mai ieftin și mai de bază, s-ar putea să trebuiască să sacrifici performanța grafică.

Pe lângă faptul că oferă iluminare personalizabilă, designul carcasei permite și upgrade-uri mai puternice.

PC de jocuri YEYIAN Katana X21A

Vă veți putea bucura de joc la un nivel cu totul nou cu desktop-urile de jocuri YeYian, care sporesc performanța, grafica și imaginile la un nivel extrem de ridicat.

Acest computer desktop YEYIAN Katana X21A pentru jocuri vă va permite să jucați cu ușurință jocuri cu cea mai avansată tehnologie disponibilă pentru a vă sprijini toate nevoile de joc.

  6 moduri de a folosi Google Sheets pentru analiza datelor

Desktop-ul YeYian Gaming este o bestie atunci când se ocupă de activități de joc intense și extreme. Este tactat la 3,6 GHz și poate lansa orice program și aplicație fără întreruperi în timp ce joci, fără să transpire.

Caracteristici cheie

 • Vine cu sticla securizata
 • Este ușor să reglați ventilatoarele inelare, facilitând fluxul maxim de aer cu telecomandă
 • Nu sunt necesare alte upgrade-uri

În plus, YEYIAN Katana X21A este echipat cu SSD Gen 4, 32GB DDR4 3600MHz RAM care acceptă multitasking și un SSD de 1TB pentru pornirea rapidă a sistemului de operare.

PC pentru jocuri Skytech Chronos

Adăugarea Skytech Chronos Gaming PC Desktop la lista dvs. de PC-uri de gaming de top este o idee deloc. Cu acest PC pentru jocuri, puteți duce experiența de joc la un nou nivel.

În ciuda faptului că este ușor de permis, acest computer pentru jocuri oferă în continuare un raport calitate-preț mai excelent decât majoritatea concurenților săi.

Caracteristici cheie

 • Ventilatoarele de iluminare RGB instalate pentru a oferi un flux de aer excelent
 • Îmbunătățirea ratei cadrelor folosind inteligența artificială
 • Grafică de înaltă calitate

Acesta este exemplul perfect de jocuri pe PC fără întârzieri. Cu Chronos, jucătorii se pot bucura de jocuri de performanță de ultimă generație, cu o grafică uimitoare de înaltă calitate, viteze fulgerătoare și putere fără precedent.

Drept urmare, îndeplinește și depășește nevoile jucătorilor de astăzi, oferind grafică îmbunătățită, rate de cadre rapide și asigurându-se că streamingul și redarea video sunt rapide și fără întreruperi, oferind grafică de foarte bună calitate.

Acer Predator

Cu caracteristicile sale superb construite și designul îngrijit și compact, Acer Predator Orion 7000 este mult mai portabil decât mulți concurenți. Pe lângă iluminarea RGB, are și ventilatoare FrostBlade și o bară luminoasă, ceea ce îl face și mai impresionant.

Caracteristici cheie

 • Procesor Intel Core de nouă generație
 • Alergă cu o viteză rapidă
 • Vine cu mouse pentru jocuri RGB

Aceasta este versiunea mai accesibilă și aduce un raport calitate-preț fantastic, raportul preț-performanță depășind majoritatea celorlalte PC-uri de gaming. De aceea este un PC de gaming bun și merită menționat.

PC de jocuri YEYIAN YARI X13

În ceea ce privește performanța de joc, computerul de jocuri YARI X13 reprezintă un salt înainte și vă asigură că nu veți experimenta nicio întârziere. Cu componente premiate, acest PC pentru jocuri funcționează perfect cu transmisiunile digitale și cu cele mai populare jocuri.

Caracteristici cheie

 • Ratele de reîmprospătare sunt foarte optimizate
 • Experiență de joc cu GeForce RTX 3080 fără lag
 • Transmiterea datelor este mai accesibilă prin Wi-Fi 6

YEYIAN YARI X13 vă va face santinelă nemișcată. Cu puterea procesorului Intel Core i7 13700KF de pe acest computer, veți avea puterea de a lovi în centrul oricărei provocări care apare pe ecran.

Nvidia Geforce RTX 3070 redă frumos fiecare joc și, cu 32 GB de RAM DDR5, poate face față chiar și celor mai solicitante jocuri.

Cuvinte finale

Beneficiile unui computer pentru jocuri depășesc doar satisfacerea nevoilor dvs. de jocuri și ajutându-vă să faceți mai multe sarcini. Pentru a juca jocuri mai lin, este necesar să aveți specificații mai bune pentru cel mai bun desktop de jocuri.

Puteți consulta, de asemenea, unele birouri de jocuri pentru jocuri profesionale.

x