09/25/2022

8 servicii de înființare a companiilor care vă vor ajuta să începeți o afacere în Marea Britanie

Când începeți sau înregistrați o companie, trebuie să cunoașteți diverse lucruri pentru a aborda aspectul juridic și a vă conduce afacerea fără probleme.

În primul rând, cunoașterea despre formarea companiei ar trebui să fie prioritate printre toate celelalte lucruri.

Dar, ce este formarea unei companii? Care sunt avantajele asociate cu acesta? Și care sunt factorii de luat în considerare atunci când construiești o afacere?

Aici, haideți să explorăm totul și câteva informații importante despre cum să începeți o afacere în Marea Britanie.

Ce este formarea companiei?

Înregistrarea afacerii dvs. ca societate cu răspundere limitată este denumită „înființare de companie” în Marea Britanie. Cu alte cuvinte, puteți descrie procesul de încorporare ca fiind formarea unei companii.

Pe tot globul, semnificația rămâne aceeași, dar termenul poate fi diferit sau nu. De exemplu, poate fi denumită și înregistrarea companiei în unele locuri.

Avantajele formării unei companii

La început, unii consideră că este o problemă legală sau o formalitate să vă recunoașteți afacerea în mod legal. Cu toate acestea, odată cu formarea companiei, obțineți o varietate de beneficii care vă ajută afacerea și dvs. ca individ.

Unele dintre cele mai comune avantaje includ:

Minimizarea răspunderii personale

Fără a forma o companie, fiecare risc/datorie/interacțiune legală vă poate influența bunurile personale.

Cu toate acestea, activele dumneavoastră vor rămâne protejate după formarea companiei, indiferent de ceea ce se întâmplă cu afacerea dumneavoastră.

Compania/compania dvs. este tratată ca o entitate juridică separată și orice curs legal de acțiune va fi urmat în conformitate cu legile din țara dvs.

În timp ce răspunderea dumneavoastră personală va dispărea, aceasta nu înseamnă că ar trebui să încercați să scapi cu o afacere ilegală; te va pune în necazuri.

Încredere și reputație

Cu o companie neînregistrată, nu toată lumea poate avea încredere în tine în special, dacă vrei să-ți extinzi afacerea la o scară mai mare.

Deci, cu formarea companiei în loc, oamenii pot verifica prezența acesteia și pot avea o anumită siguranță atunci când au de-a face cu tine.

Beneficii financiare

Pornind de la impozitul pe venit redus la planificarea fiscală generală, aveți multă flexibilitate și opțiuni pentru a planifica și a economisi bani pe lângă profiturile dvs.

Nu sunt un profesionist în finanțe, dar ar trebui să consultați un expert juridic pentru a clarifica beneficiile fiscale exacte și alte avantaje financiare care vin cu el.

  Cum să-ți construiești cariera ca inginer software?

Oportunități de investiții

Când te înregistrezi, primești diverse opțiuni de a atrage investiții prin noi acționari/investitori.

Pe lângă unele dintre aceste beneficii, aveți și alte câteva suplimente pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea și să vă conduceți fără probleme compania.

Factori de luat în considerare la înființarea afacerii

Deși toate acestea sună bine, trebuie să te gândești în viitor și să te asiguri că ești pregătit pentru tot atunci când începi o afacere, pentru a evita durerile de cap inutile.

Unele dintre indicațiile pe care ar trebui să le țineți cont includ:

Expertiza Dvs

Aveți abilitățile sau cunoștințele necesare pentru a trece cu vederea întregul plan de afaceri pentru viitorul apropiat?

Nu este vorba doar de a avea o idee, ci de a fi capabil să o monitorizezi și să o gestionezi, cel puțin pentru a începe. În plus, cu know-how-ul, devine dificil pentru o forță externă să te păcălească sau să te ademenească să faci afaceri proaste.

Deci, va trebui să vă asigurați că obțineți cunoștințele necesare pentru a conduce afacerea pe care doriți să o dezvoltați. S-ar putea să vă uitați la unele cursuri despre abilități esențiale de afaceri.

Costuri de inițiere

Având în vedere că știi suficient pentru a începe afacerea, trebuie să știi și costul pe care îl va avea pentru a-ți porni afacerea.

Ar trebui să puteți începe afacerea în mod confortabil fără lipsă de resurse. Dacă începi puternic, probabil că vei avea o creștere ușoară dacă totul decurge conform planului.

Competiție

Asigurați-vă că v-ați făcut temele pentru orice concurență existentă pentru afacerea dvs. și cum v-ar putea afecta.

Va trebui să ieși în evidență față de concurență pentru a-i depăși. Fără a avea o idee despre concurenți, este greu pentru o afacere să supraviețuiască.

Cerere

Ca afacere, trebuie să evaluați nevoia de produse și servicii pe piață.

Fără să cunoașteți potențialul cererii, este posibil să nu puteți crește în viitor cu aceleași produse/servicii.

Puteți utiliza diverse medii, cum ar fi e-mailurile, rețelele sociale și sondajele locale pentru a obține o imagine mai bună asupra acestui lucru.

În timp ce există câțiva alți factori, cum ar fi disponibilitatea unei forțe de muncă calificate, locația și tehnologia, punctele menționate mai sus sunt cele mai importante.

Eligibilitatea de a deschide o afacere în Marea Britanie

Cunoașterea potențialului dvs. de afaceri și abordarea elementelor de bază nu este singurul lucru pentru a forma o companie.

În Marea Britanie, trebuie să îndepliniți cerințe specifice de eligibilitate înainte de a aplica pentru înființarea unei companii.

Rețineți că ar trebui să consultați întotdeauna criteriile de eligibilitate de la un expert juridic sau un oficial guvernamental. Menționăm câteva cerințe minime pentru referință aici:

  • Directorul(ii) trebuie să aibă cel puțin 16 ani.
  • Trebuie să existe cel puțin un director numit pentru companie.
  • Alegeți cu atenție numele companiei, deoarece acesta nu trebuie să fie identic cu nicio afacere existentă.
  • Cel puțin o acțiune ar trebui să fie emisă în momentul constituirii
  • Ar trebui să aveți o adresă de sediu social în Marea Britanie.
  • Furnizați toate informațiile necesare clientului înainte de a plasa o comandă la dvs.
  • Verificați dacă aveți nevoie de o licență pentru a vă opera afacerea, pentru a evita penalități.
  4 instrumente pentru a rula experimente de testare SEO A/B

Cum să înregistrezi o afacere în Marea Britanie?

Vă puteți înregistra afacerea direct prin intermediul Casa Companiilor Guvernuluiregistratorul de companii al Regatului Unit.

Doar mergeți la pagina oficială a Companies House și explorați detaliile necesare pentru a înregistra compania.

Cu toate acestea, dacă nu ai timp să explorezi toate detaliile și vrei ajutor pentru formarea companiei, poți aborda câteva servicii plătite care să te ajute în proces. În mod similar, aveți și platforme care vă ajută să înregistrați o companie în SUA.

Majoritatea serviciilor oferă o ofertă similară și prețuri competitive. Puteți compara prețurile și serviciile pentru formarea unei societăți cu răspundere limitată pentru a decide singur.

1stFormații

1stformatii este o companie consacrată care oferă mai multe servicii de formare de companii.

Puteți opta pentru înregistrare digitală ușoară sau puteți rezolva toate lucrurile, începând de la înregistrarea în scopuri de TVA, adresa comercială înregistrată până la serviciul de secretariat.

Prețul va depinde de tipul de pachet de formare a companiei de care aveți nevoie. Pentru comoditate, puteți căuta numele companiei dvs. pentru a verifica dacă este disponibil sau nu pe site-ul lor.

Formații rapide

Obțineți o capacitate similară de a căuta un nume și mai multe pachete de formare a companiei disponibile, cu mici diferențe de preț.

De asemenea, puteți găsi Formații rapide oferiți un plan de confidențialitate pentru a vă proteja adresa de domiciliu de registrul public.

De asemenea, oferă opțiunea pentru înregistrări TVA și PAYE, dacă este necesar.

Formarea companiei MadeSimple

O parte din Moneypenny, Formarea companiei MadeSimple este unul dintre cele mai vechi servicii online care vă ajută să înregistrați o companie cu asistență disponibilă 24/7.

De asemenea, oferă pachete similare care vă permit să optați pentru înregistrarea rapidă sau să vă faceți afacerea pe deplin conformă în toate aspectele.

De asemenea, puteți obține o confirmare de înregistrare pentru a verifica întregul proces.

Compania de formații

Compania de formații este o opțiune fantastică pentru utilizatorii care caută un pachet de formare electronică și alte elemente esențiale.

Obțineți ajutor cu taxe și contabilitate, împreună cu opțiuni cuprinzătoare pentru protecția juridică și financiară.

  Ce sunt fișierele .aae? Pot să le șterg?

Formarea companiei de calitate

Formarea companiei de calitate oferă un pachet unic de confidențialitate plus care nu numai că vă protejează adresa de domiciliu, dar vă ajută să deveniți o afacere care respectă GDPR.

La fel ca și celelalte, beneficiați și de asistență pentru clienți 24/7 pentru întrebările dvs.

Biroul tău virtual Londra

În comparație cu celelalte opțiuni, obțineți o varietate de servicii împreună cu pachetul de formare a companiei.

Cu Biroul Capitalei, nu beneficiați de o funcție de căutare pentru a verifica numele unei companii. Cu toate acestea, puteți obține ajutor de la personalul lor, având în vedere că pachetele sunt puțin scumpe.

Puteți plăti pentru a obține o sală de ședințe gratuită, pentru a obține o adresă de serviciu și, de asemenea, puteți obține abilitatea de a angaja personal profesionist care să lucreze pentru dvs. în gestionarea apelurilor și multe altele.

Desigur, nu toată lumea are nevoie de mult ajutor plătit de la început. Dar, aveți opțiunea de a prefera o oarecare comoditate dacă aveți nevoie.

Formații de mentă

Formații de mentă poate să nu fie unul dintre cele mai importante servicii. Cu toate acestea, obțineți pachete competitive și asistență gratuită pentru toate planurile lor.

Acestea prezintă cele mai multe dintre conturile bancare de afaceri populare, dar există opțiuni limitate în comparație cu unele opțiuni de mai sus.

OSOME

OSOME este încă un alt serviciu de formare a companiei care vă permite să programați un apel pentru a discuta/a solicita cerințele de care aveți nevoie.

Aceștia se concentrează pe a vă oferi confort online. Tot ce trebuie să faci este să-ți trimiți documentele în format digital, iar ei vor configura totul fără nicio documente din partea ta.

Puteți găsi pachete care includ formarea companiei, oferte bancare, suport contabil și multe altele.

Începeți cu formarea companiei 👩‍💼

Odată ce ați trecut prin cerințele minime de eligibilitate, este adesea un proces rapid pentru a vă înregistra compania.

Indiferent dacă doriți să faceți acest lucru singur prin intermediul UK Companies House sau prin servicii aprobate de terți, aceasta depinde de cerințele dvs.

Dacă doriți să economisiți timp și nu doriți să vă implicați cu multe hârtii, serviciile plătite vă pot ajuta. În ambele cazuri, ar trebui să vă faceți întotdeauna cercetările.

x