08/11/2022

8 moduri de a remedia o actualizare este necesară pentru a activa iPhone

Actualizarea este o parte inevitabilă a unui smartphone. Actualizarea nu numai că îmbunătățește sistemul de operare al telefonului dvs., dar îmbunătățește și sistemul de securitate, împreună cu introducerea de noi funcții care fac utilizarea smartphone-ului destul de ușoară. Utilizatorii iPhone primesc actualizări regulate iOS, totuși, aceste actualizări vin uneori cu o eroare care oprește utilizarea iPhone. Dacă sunteți cineva care se confruntă cu aceeași problemă, atunci ați ajuns la locul potrivit pentru răspunsuri. V-am acoperit cu ghidul nostru util, care vă va informa despre remedieri pentru că este necesară o actualizare pentru a activa problema iPhone. Deci, să începem prin a ști ce cauzează imposibilitatea de a activa iPhone, o problemă necesară de actualizare și modalități de a o remedia.

Modalități de a remedia o actualizare este necesară pentru a activa iPhone

Nu doar unul, ci multe motive cauzează imposibilitatea de a activa problema iPhone după o actualizare. Să le discutăm pe scurt în punctele menționate mai jos:

  • Cartela SIM introdusă incorect sau cartela SIM nu este acceptată de iPhone
  • Instabilitatea rețelei sau când iPhone-ul nu se poate conecta la rețea
  • Incapacitatea de activare din cauza aglomerației sau a rețelei ocupate
  • Blocarea de activare nu este dezactivată
  • Problemă de conectare la internet cu dispozitivul
  • Verificarea iTunes a eșuată a iPhone-ului
  • Dispozitivul este blocat de vechiul utilizator

Pentru utilizatorii care caută metode de rezolvare a problemei Imposibil de activat iPhone 100, avem soluții perfecte pentru dvs. care sunt simple și eficiente, așa că să începem cu ele:

Notă: Deoarece telefoanele inteligente nu au aceeași opțiune de setări și variază de la producător la producător, prin urmare, asigurați-vă setările corecte înainte de a schimba oricare. Următorii pași au fost efectuati pe iPhone 13.

Metoda 1: Vizitați Pagina de stare Apple

Primul lucru pe care îl puteți face pentru a rezolva problema necesară pentru imposibilitatea de a activa iPhone-ul este să verificați pagina oficială de stare Apple pentru a vedea dacă serverele Apple sunt în spatele problemei. Dacă serverele sunt în stare de nefuncționare, ele pot fi motivul din spatele incapacității de a activa iPhone. Dacă acesta este cazul, atunci așteptați ca serverul să devină mai puțin ocupat.

  Cum să-ți faci aparatul de aer condiționat prost pentru fereastră inteligent

Metoda 2: reintroduceți cartela SIM

Dacă metoda menționată mai sus de verificare a serverelor nu a funcționat pentru dvs., atunci o altă modalitate simplă de a rezolva problema este prin reintroducerea cartelei SIM în iPhone. Este posibil ca cartela SIM să nu fie plasată corect în slot, așa că începeți prin a o plasa corect, cu ajutorul următorilor pași:

1. Localizați tava SIM pe iPhone și introduceți un știft în orificiu pentru a deschide tava.

2. Scoateți cartela SIM din tavă.

3. Acum, plasați corect cartela SIM în ea din nou și împingeți înapoi tava în interiorul telefonului.

4. Apoi, porniți iPhone-ul pentru a verifica dacă eroarea Imposibil de activat iPhone 100 a fost rezolvată.

Metoda 3: Reporniți iPhone-ul

Următoarea metodă de aplicat dacă încă nu puteți activa iPhone 100 este să reporniți iPhone-ul. Acest lucru se poate face în moduri diferite, în funcție de modul iPhone. Acest pas este de obicei folosit în cazurile în care există o eroare minoră, erori sau conflicte în interiorul iPhone. Deci, încercați pașii de mai jos pentru a reporni iPhone-ul:

1. Țineți apăsat butoanele de pornire și de sus/jos de pe iPhone-ul dvs.

2. Apoi, glisați pentru a opri iPhone-ul.

3. Odată ce iPhone-ul este oprit, porniți-l din nou apăsând butonul de pornire al iPhone-ului dvs.

În cazul în care aveți un alt mod iPhone, puteți verifica cum să forțați repornirea iPhone de pe site-ul oficial Apple.

Metoda 4: Depanați conexiunea la rețea

O altă modalitate de a vă asigura că nu vă confruntați cu problema imposibilității de a activa iPhone este prin verificarea conexiunii la rețea. Dacă rețeaua dvs. blochează iPhone-ul să funcționeze pe câteva porturi, vă puteți confrunta cu problema menționată.

  Fonturi și extensii de browser care îi ajută pe cei cu dislexie să citească pe web

1. Deschide Setări pe iPhone-ul tău.

2. Apăsați pe Wi-Fi.

3. Apoi, apăsați pe o nouă conexiune sub REȚELE.

4. Conectarea la o conexiune nouă și de încredere ajută la restabilirea activității iPhone și ajută la rezolvarea erorii de actualizare a imposibilității de a activa iPhone.

Metoda 5: Verificați iPhone-ul blocat sau nu

Dacă încercarea metodelor de mai sus nu v-a ajutat în niciun fel și încă vă confruntați cu imposibilitatea de a activa iPhone-ul, este necesară o actualizare, atunci iPhone-ul dvs. poate fi blocat. Verificarea acestuia este esențială, deoarece dacă ți-ai cumpărat recent iPhone-ul de la cineva, atunci probabilitatea ca blocarea de activare să fie activată este destul de mare. Pentru a vă asigura că nu este cazul, consultați ghidul nostru despre Cum știu dacă telefonul meu este deblocat.

Metoda 6: Activați iPhone-ul prin iTunes

Dacă încă vă lupți să vă activați iPhone-ul prin metodele prezentate mai sus, este timpul să încercați să vă reactivați iPhone-ul prin iTunes și să rezolvați este necesară o actualizare pentru a activa problema iPhone. Chiar dacă nu aveți o cartelă SIM, vă puteți activa iPhone-ul folosind iTunes.

Notă: Asigurați-vă că aveți o versiune actualizată a iTunes pe computer.

1. Conectați iPhone-ul la computer.

2. Lansați iTunes și localizați iPhone-ul.

3. Odată ce iTunes detectează iPhone-ul, acesta va începe să se activeze.

4. Dacă nu, faceți clic pe opțiunea Activați iPhone-ul din partea stângă a interfeței iTunes.

5. Conectați-vă cu ID-ul Apple și parola pentru a finaliza procesul de activare.

Metoda 7: Utilizați modul de recuperare

Utilizarea modului de recuperare pe iPhone este o altă modalitate care vă poate ajuta cu o actualizare necesară pentru a activa eroarea iPhone. Modul de recuperare va exclude orice posibilitate care ar putea cauza problema pe iPhone.

Notă: Faceți o copie de rezervă a datelor iPhone înainte de a efectua pașii de mai jos și utilizați cea mai recentă versiune de iTunes.

1. Conectați iPhone-ul la computer/laptop.

2. Deschideți aplicația iTunes pe sistemul dvs.

3. Odată ce iTunes vă detectează iPhone-ul, reporniți dispozitivul.

4. Accesați modul de recuperare, selectați acum opțiunea Actualizare și urmați instrucțiunile de pe ecran.

  Care este limita de timp Google Meet pentru o întâlnire

Puteți afla mai multe despre cum să puneți iPhone-ul în modul de recuperare de pe site-ul oficial Apple.

Metoda 8: Contactați asistența Apple

Dacă modul de recuperare nu v-a ajutat să rezolvați o actualizare necesară pentru a activa problema iPhone, atunci trebuie să contactați oficialii pentru ajutor. Într-un astfel de caz, echipa de asistență Apple vă ajută foarte mult să vă înțelegeți cu ușurință problema și să o remediați profesional.

Întrebări frecvente (FAQs)

Î1. Cum îmi pot actualiza iPhone-ul pentru a-l activa?

Ans. Puteți actualiza iPhone-ul pentru a-l activa conectându-l la iTunes. Când dispozitivul dvs. este detectat de iTunes, acesta va solicita să instaleze actualizarea.

Q2. Cât timp durează de obicei activarea unui iPhone?

Ans. De obicei durează aproximativ 2-3 minute pentru a activa un iPhone. Dacă durează mai mult decât atât, poate fi necesar să contactați Apple Care.

Q3. De ce durează atât de mult activarea iPhone-ului meu?

Ans. Dacă iPhone-ul dvs. durează mult să se activeze, este posibil să se datoreze unui card SIM defect. Într-un astfel de caz, vi se sugerează să vă schimbați cartela SIM sau să obțineți una nouă de la operator.

Î4. De ce continuu să văd o actualizare necesară pentru a vă activa eroarea iPhone?

Ans. Văzând eroarea, este necesară o actualizare pentru a vă activa iPhone-ul are multe motive în spate, inclusiv o conexiune slabă la internet, o eroare cu iTunes care nu detectează iPhone, o cartelă SIM plasată incorect, server indisponibil din cauza traficului și dacă iPhone-ul este blocat. de către utilizatorul anterior.

Î5. Pot forța activarea iPhone-ului?

Ans. Da, cu siguranță puteți forța să vă activați iPhone-ul oprindu-l manual, ceea ce este descris bine în metoda 3 de mai sus.

***

Sperăm că ghidul nostru te-a ajutat în toate modurile posibil, cu remedierea unei actualizări necesare pentru a activa problema iPhone. Dacă da, atunci spuneți-ne care dintre metode a fost cea mai informativă. Dacă aveți întrebări sau sugestii valoroase de transmis, vă rugăm să le lăsați jos în secțiunea de comentarii de mai jos.