09/25/2022

7 resurse de formare online gratuite

Dacă sunteți interesat de proiectarea site-urilor web, crearea de ilustrații, editare video sau fotografie, trebuie să fiți conștient de toate caracteristicile și beneficiile oferite de Adobe Creative Cloud.

Instrumentele sale vă sunt utile în momentul în care aveți nevoie și se pot dovedi foarte benefice pentru îndeplinirea sarcinilor profesionale. Acest articol se va concentra asupra micilor detalii despre Adobe Creative Cloud, funcțiile pe care le oferă și modul în care puteți stăpâni aceste funcții.

Ce este Adobe Creative Cloud?

Adobe Creative Cloud, cunoscut și sub numele de Adobe CC, este un set de servicii pe care Adobe Inc. le oferă abonaților săi. Aceste servicii sunt utile pentru design, dezvoltare web, fotografie, editare video etc. De asemenea, oferă servicii cloud și aplicații mobile care vă ajută să îndepliniți sarcini creative.

Ele oferă utilizatorilor un abonament lunar sau anual. Puteți descărca software-ul de pe internet și îl puteți utiliza când abonamentul rămâne valabil. Abonamentul creative cloud include actualizări online și mai multe limbi.

Pachete oferite de Adobe

Adobe oferă patru niveluri de pachete de abonament. Acestea includ:

Fotografie: Fotografia Adobe oferă acces la unele dintre funcțiile de fotografie ale aplicației. De asemenea, oferă acces la Photoshop CC și Lightroom CC.

Aplicație unică: Toate funcțiile Adobe Cloud sunt disponibile într-o aplicație selectată. De asemenea, oferă acces la orice aplicație dată dintr-o suită de 11 aplicații.

Toate aplicațiile: aceasta oferă acces la toate funcțiile unei aplicații creative cloud într-o singură suită.

Toate aplicațiile + Adobe Stock: aceasta include toate caracteristicile Adobe cloud și toate caracteristicile Adobe Stock.

Lista de programe oferite de Adobe CC cloud

Adobe CC cloud oferă o listă de aplicații și servicii. Există o listă de 24 de aplicații Adobe pe care le puteți încerca. Lista este așa:

 • Premiere Pro: este folosit pentru a edita videoclipuri YouTube și lungmetraje.
 • Efecte secundare: această aplicație gestionează efecte VFX și alte efecte de animație digitală.
 • Premiere Rush: Acesta a fost introdus pentru utilizarea smartphone-urilor sau a tabletelor. Este o versiune redusă a Premiere Pro.
 • Acrobat DC: Acesta este un vizualizator de documente care oferă o vizibilitate sporită documentelor și PDF-urilor.
 • Photoshop: este o aplicație folosită pentru fotografi și editori foto și video.
 • Lightroom: software de editare foto care salvează fișierele editate direct pe cloud.
 • Lightroom Classic: Lightroom Classic este, de asemenea, un software de editare foto. Singura diferență este că salvează fișierele editate pe hard disk.
 • Bridge: Acesta este folosit pentru centralizarea fișierelor. Este un program de management al activelor.
 • Codificator media: acest instrument ajută la codificarea fișierelor media în diferite formate.
 • Audiție: un program de editare audio folosit de regizori.
 • Camera Raw: Acest lucru vă permite să importați și să editați fotografii brute pe dispozitiv. Este un instrument vital pentru fotografi profesioniști.
 • Mixamo: Acest instrument este folosit pentru a crea și amesteca personaje animate în animație.
 • Illustrator: vă ajută cu lucrări de artă bazate pe grafică vectorială.
 • SpeedGrade: Folosit pentru gradarea culorilor diverselor proiecte video digitale.
 • Flash Builder Premium: vă ajută să construiți scripturi în limbajul de joc.
 • InCopy: procesor de text al Adobe CC.
 • InDesign: Acest software vă ajută să creați un design pentru paginile dvs. De asemenea, vă permite să creați un aspect standard al industriei.
 • XD: Vă ajută să proiectați interfețe pentru proiectarea web și crearea unei interfețe de utilizator pentru web și mobil.
 • Dreamweaver: Folosit pentru dezvoltarea și proiectarea de site-uri web.
 • Dimensiune: Folosită pentru vizualizarea mărcilor 3D. Își găsește utilizare în recenziile de design ale ambalajului produselor.
 • Aero: Acesta este utilizat pentru proiectarea experiențelor de proiectare augmentată. Este disponibil pentru utilizare pe iOS.
 • Animați: Folosit pentru a crea animații 2D bazate pe vectori, cum ar fi animații flash.
 • Animator de caractere: acest instrument urmărește mișcarea și creează animații în timp real.
  Cum să utilizați Recunoașterea sunetului pe iPhone

Învățați să utilizați aplicațiile Adobe

Puteți învăța folosind diferitele aplicații Adobe, vizitând acestea site oficial. Faceți clic pe fila „Începător” sau „Experimentat” și modificați-vă experiența de învățare în consecință. De asemenea, puteți selecta aplicația despre care doriți să aflați și puteți continua în utilizarea și învățarea elementelor de bază și a pașilor avansați. De asemenea, puteți încerca să vă creați primul design, animație video, logo sau carte de vizită pentru a vă testa abilitățile.

Adobe oferă, de asemenea, să vă învețe cum să utilizați aceste aplicații. Singura problemă este că vă percepe o anumită sumă pentru a oferi cursurile. Puteți urma mai întâi videoclipul tutorial și, dacă vă place, puteți continua mai departe cu cursurile plătite.

Adobe Photoshop pentru începători

Pe site, puteți găsi Cursuri de învățare Photoshop pentru incepatori. Durata totală a acestor cursuri este de 300 de minute. De asemenea, puteți urma cursul de expert pentru o perioadă întreagă de 360 ​​de minute.

Există, de asemenea, opțiunea de a opta pentru a participa la un master class cu o durată totală de 720 de minute. În mod similar, toate celelalte cursuri au durate diferite și criterii de plată diferite. Veți ajunge să învățați abilități diferite în fiecare curs, deoarece există abilități diferite predate în fiecare clasă.

Acum, permiteți-ne să analizăm câteva alte resurse externe care vă pot ajuta să obțineți cunoștințe despre Adobe Creative Cloud.

Straturi

The Straturi site-ul web este unul dintre cele mai populare și cele mai bune site-uri web pentru a învăța să utilizați toate suitele Adobe. Puteți vizita site-ul web, puteți selecta cursul pe care doriți să îl învățați, puteți explora mai multe detalii și puteți începe să învățați cât mai curând posibil.

  Cum să eliminați starea „Vizualizare protejată” dintr-un fișier din Microsoft Office

Cursuri oferite

 • Boris FX Optics: Aflați toate efectele filmului din Lightroom.
 • Recuperați luminile și umbrele folosind Lightroom.
 • Învață să folosești Photoshop ca un profesionist.
 • Creați un site web folosind Adobe Muse.
 • Corectați distorsiunea din fotografiile dvs.

Adobe Creative Cloud YouTube

Puteți primi ajutor de la canalul YouTube al Adobe Creative Cloud pentru a învăța folosind diferitele aplicații și funcții oferite de Adobe CC. Puteți învăța toate abilitățile de pe acest canal YouTube, de la Photoshop, Illustrator și alte aplicații mobile până la proiectare web și editare video.

Aceasta este una dintre cele mai mari comunități creative din lume care vă oferă abilități și o experiență de învățare.

Canalul YouTube al lui Larry Jordan

De asemenea, puteți afla despre diferitele aplicații Adobe CC cu ajutorul videoclipurilor și tutorialelor disponibile pe Larry Jordan Canalul canalului YouTube. Veți cunoaște despre formarea Adobe Premiere Pro, sfaturi de filmare și tehnici de editare într-un singur loc. Scopul principal din spatele acestui canal YouTube este de a vă îmbunătăți abilitățile și de a vă ajuta să obțineți un loc de muncă din același.

Canalul de YouTube al lui Julieanne Kost

Canalul YouTube al Julieanne Kost se concentrează în principal pe a vă învăța trucuri, comenzi rapide și modalități de a folosi Adobe Photoshop și Adobe Lightroom. Vizionand videoclipurile pe care le încarcă pe canalul lor, vă puteți face o idee clară despre toate funcțiile și vă puteți edita fotografiile ca un profesionist.

Dacă sunteți începător sau cineva care cunoaște elementele de bază, acest canal YouTube este perfect pentru a afla totul despre aplicațiile Photoshop și Lightroom.

  Cum să setați Ethernet sau Wi-Fi ca implicite pe un Mac

Terry Lee White

Puteți vizualiza canalul YouTube al Terry Lee White de asemenea, pentru a învăța să utilizați aplicațiile Adobe. Acest canal vă învață în principal să proiectați și să fotografiați folosind Adobe CC. Puteți obține o perspectivă detaliată asupra fiecărei funcții și modalități de a învăța folosindu-le. Adobe CC devine foarte ușor de utilizat atunci când cunoașteți diferitele părți cu ajutorul videoclipurilor încărcate de Terry Lee White.

Dacă doriți să aflați despre caracteristicile și caracteristicile oricărui instrument Adobe, puteți vizita site-ul web oficial al Comunitatea Adobe și învață să folosești și să accesezi fiecare instrument pe care îl oferă. Comunitatea Adobe are linkuri și tutoriale pentru utilizarea și accesarea fiecărei funcții pe care le oferă.

Conversațiile sunt disponibile pe fiecare instrument, ceea ce vă face ușor să învățați și să vă înțelegeți cu orice instrument.

Design Web responsiv în Adobe XD [Coursera]

Puteți afla elementele de bază și sfaturile pro pentru utilizarea aplicației Adobe, înregistrându-vă la unul dintre cursurile oferite de Coursera. Unele dintre aceste cursuri pot fi gratuite, în timp ce altele vă vor percepe bani în schimbul cunoștințelor pe care le oferă. Puteți aduna toate abilitățile esențiale și puteți avea o experiență de învățare distractivă cu Coursera.

Dacă vă gândiți să ocupați un loc de muncă la nivel de intrare în proiectarea UX, atunci acesta este cursul potrivit pentru dvs. Veți învăța fiecare pas, de la empatizarea cu utilizatorii și definirea punctelor lor dure până la ideea designului UX și implementarea acestuia. Cel mai bun lucru este că va adăuga o valoare imensă portofoliului tău de design UX.

Concluzie

Adobe Creative Cloud are funcții creative și de învățare pentru cei care au o minte creativă și sunt dornici să dezvolte și să învețe noi abilități. Puteți instala cele 24 de aplicații diferite oferite sub Adobe, puteți învăța folosindu-le de pe diverse site-uri web și surse și chiar să vă înscrieți la cursuri online pentru a învăța folosind acestea. Adobe Creative Cloud declanșează partea creativă a minții și vă împinge să învățați lucruri mai noi și mai bune.

Puteți, de asemenea, să vă uitați la unele dintre cele mai bune tutoriale Photoshop.

x