03/25/2023

7 cele mai bune proxy-uri YouTube pentru streaming video fără probleme

De la înființarea sa în 2005, YouTube a parcurs un drum lung, a evoluat dinamic în procesele și algoritmii săi, iar acum are una dintre cele mai mari baze de utilizatori din lume.

De fapt, este unul dintre cele mai utilizate site-uri web din lume, cu utilizatorii difuzând peste 6 miliarde de ore de videoclipuri pe platformă pe lună. Sună nebunesc, nu?

În timp ce statisticile de mai sus indică „supremația YouTube”, există și un adevăr dur legat de asta. Și adică, YouTube este blocat de câteva țări, iar dacă locuiți sau călătoriți în acele țări, nu ați putea folosi site-ul de streaming video.

Acest lucru poate șoca pe mulți, dar deoarece acesta este un grup de informații excesive, multe țări, birouri și școli importante au interzis utilizarea completă sau parțială a YouTube. ⛔

Pentru a combate această problemă, putem folosi un proxy pentru a deschide site-ul web. Vom examina unele dintre cele mai bune proxy-uri YouTube pe care le puteți folosi pentru a obține acces instantaneu.

Să învățăm mai multe.

Ce este un proxy YouTube și de ce aveți nevoie de el?

După cum am menționat mai sus, dacă călătoriți într-un astfel de loc sau locuiți unde nu puteți accesa YouTube, soluția este să utilizați un proxy YouTube.

Un proxy este un server online care ascunde adresa IP a utilizatorului pentru a vă permite să vizualizați un site care a fost blocat pentru dvs. În acest caz, vă va permite să redați conținut YouTube fără probleme, fără restricții.

Aceasta înseamnă că puteți accesa tot conținutul, inclusiv pe cel blocat cu o identitate mascata și un strat suplimentar de securitate suplimentară. Simplu ca buna ziua!

Dacă acest lucru este clar, să ne uităm la cele mai bune proxy-uri YouTube pe care le puteți folosi pentru a începe transmiterea fără probleme.

  Remediați ecranul complet YouTube care nu funcționează în Windows 10

Citiți și: Înțelegerea diferitelor tipuri de proxy [Residential, ISP, Datacenter and Mobile]

IPRoyal

Evaluat 4,4/5 pe Trustpilot, IPRoyal este unul dintre cei mai renumiți proxy rezidențiali disponibile. Își extinde serviciul în peste 195 de țări din întreaga lume și vine cu peste 2 milioane de IP-uri unice din surse etice care pot fi folosite pe site-uri web legale.

Vă permite să rămâneți cu 1 IP timp de 24 de ore și aveți, de asemenea, opțiunea de a vă schimba IP-ul instantaneu, precum și de a organiza sesiuni simultane nelimitate.

Traficul lor nu expiră niciodată și sunteți susținut cu o rată de succes de 99,67% de fiecare dată când decideți să îl utilizați.

IPRoyal are planuri la prețuri decente și puteți plăti/anula oricând fără a intra într-un sistem de abonament cu ele.

Date strălucitoare

A fost prezentat pe site-uri precum Yahoo și Business Leader, Bright Data este un serviciu proxy care a obținut mai multe premii, cum ar fi G2 Industry Leader 2023, Cele mai bune instrumente de colectare a datelor 2022 și Cel mai bun ecosistem proxy 2021.

Unele dintre multele caracteristici uimitoare ale acestui furnizor de server includ următoarele:

 • 99,99% de funcționare a rețelei cu peste 72 de milioane de IP-uri din 195 de țări
 • Opțiuni nelimitate de personalizare IP din orice parte a lumii
 • Conform GDPR și CCPA pentru confidențialitate
 • Cel mai bun suport din domeniu 24/7
 • Ieșire super-rapidă

Bright Data vine și cu un manager proxy gratuit care vă poate ajuta să vă accelerați proiectul cu inovație.

SmartProxy

Puteți utiliza proxy-uri de înaltă calitate de la SmartProxy pentru a transmite conținut YouTube cu o rată de succes de 99,47% și o viteză de proxy lider în industrie.

Acest serviciu proxy elimină mesajul enervant „Video indisponibil” și deblochează fiecare videoclip de pe platformă.

Vine cu următoarele:

 • Timp mediu de răspuns de 0,61 s
 • IPv4
 • Adrese HTTPS
 • Configurare proxy ușoară
 • Peste 40 de milioane de IP-uri rotative
 • Statistici de utilizare a traficului
 • IP-urile dispozitivelor mobile și desktop
  Cum să remediați accesul în familie YouTube TV nu funcționează

Ca să nu mai vorbim de faptul că primești o asistență pentru clienți 24/7 uimitoare și un bot de autoservire pentru orice ajutor. Văzând toate aceste caracteristici, SmartProxy a fost premiat drept Cel mai bun furnizor de valoare de către ProxyWay.

Froxy

Gestionați-vă cu ușurință toată activitatea proxy din tabloul de bord personal unic al Foxy, care vă oferă, de asemenea, informații despre statisticile de utilizare a traficului și vă permite să gestionați pachetele disponibile.

Caracteristicile sunt la fel de cool ca și numele lor:

 • Acoperire IP proxy globală
 • Funcționează cu conexiuni HTTP și SOCKS
 • Până la 1000 de conexiuni simultane la viteză mare
 • Proxy anonimi rotativi
 • Planuri care se potrivesc cu buzunarul tău

De asemenea, puteți utiliza acest serviciu pentru monitorizarea prețurilor, web scraping, cercetare de piață, monitorizare SEO și listare socială.

GeoSurf

GeoSurf este o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui server proxy simplu pentru nevoile dvs. „simple”. Vă oferă puterea de a răzui și accesa cu crawlere orice site web fără a fi blocat sau detectat, totul datorită IP-urilor sale fiabile.

Are o integrare rapidă de 5 minute și obțineți asistență premium în peste 2000 de locații pentru a vă ajuta să începeți călătoria dvs. de navigare fără blocaje.

În ciuda faptului că au un grup de 3,7 milioane de adrese IP pe tot globul, acestea vă asigură o experiență de streaming YouTube sigură, rapidă și fără amestecuri.

Schimbator

Cel mai cunoscut pentru setul său de instrumente de date, Shifter este un serviciu proxy care face colectarea datelor foarte ușoară, așa că dacă doriți să vă extindeți afacerea folosind un proxy, acesta ar putea fi cel mai sigur pariu.

Evident, face o treabă grozavă de deblocare a YouTube și a altor site-uri web cu ajutorul unor funcții precum:

 • Latențe ultra-scăzute
 • Acoperire globală nelimitată
 • Instrumente de răzuire a datelor
 • Peste 50 de milioane de IP-uri
 • Sesiuni nelimitate la o viteză uluitor de rapidă

În plus, Shifter este prietenos cu dezvoltatorii, ușor de configurat și vine cu un timp de funcționare de 99,99% care nu vă va dezamăgi.

  Cum să încarci muzică pe YouTube Music

Este sigur să spunem că am zgâriat doar suprafața aici, așa că aș recomanda să aruncați o privire corectă asupra serviciului lor pentru a absorbi pe deplin toate aceste caracteristici utile.

Metrow

Pe lângă faptul că deblochează YouTube, Metrow este un serviciu proxy cunoscut pentru a vă ajuta să vă creșteți audiența YouTube și să efectuați cercetări perfecte pentru nevoile dvs. de afaceri.

IP-urile lor durează până la 30 de minute și face o treabă grozavă de a evita toate interdicțiile majore de pe internet.

Furnizează numai adrese IP reale ale dispozitivelor care vin cu un permis de utilizator și autentificare IP pe lista albă. Ca să nu uităm, vă ajută, de asemenea, cu un manager de cont dedicat, pentru a vă ușura ori de câte ori sunteți blocat în proces.

Poți fi literalmente de neidentificat, totul datorită pool-ului lor de 10 milioane de IP-uri în peste 190 de locații la nivel global.

Cuvinte finale

Deși proxy-urile sunt o soluție excelentă atunci când doriți să vizionați conținut YouTube nelimitat fără blocare, este la fel de important să le folosiți doar în scopuri legale.

Internetul are o mulțime de elemente „nesigure” cu el și, în multe cazuri, un bloc este plasat dintr-un motiv întemeiat.

Una peste alta, atâta timp cât folosești un proxy dintr-un motiv real, ești gata.

Apoi, verificați aceste browsere proxy uimitoare pentru o confidențialitate online mai bună.

x