17 Platformă de cursuri online de contabilitate pentru toată lumea

Inginerii ar putea construi lumea și s-ar putea să avem tot acest confort din cauza tehnocraților care trag toată noaptea. Dar contabilii sunt cei care mențin echilibrul între ele și, într-un fel, conduc această lume.

Ca orice inovație, fiecare idee proaspătă și salt galopant în umanitate necesită mutarea banilor din contul A în contul B. Transferul trebuie să fie precis și în cel mai scurt timp pentru a face lucrurile posibile; acolo devine atât de esențial rolul contabililor.

Contabilii sunt cei care văd cifrele din spatele inovațiilor și ei sunt cei care consideră că lucrurile imposibile sunt posibile prin mutarea banilor. Pe măsură ce tehnologia și inovațiile cresc, există un interes în creștere similar pentru contabilitate. Mulți studenți sunt văzuți preluând disciplina pentru că înțeleg cât de importantă este aceasta.

În acest articol, vom discuta câteva dintre cursurile de contabilitate de top care vă vor răspunde oricărei îndoieli când vine vorba de contabilitate, iar când ați terminat cu ele, veți fi o forță de luat în seamă. Lista este lungă, aprofundată și se va concentra pe toate caracteristicile esențiale ale cursurilor și va găsi cea mai potrivită pentru dvs.

Udemy

Vom începe cu cea mai populară platformă care a devenit un nume familiar pentru cursurile de certificare online – Udemy.

Introducere în finanțe, contabilitate, modelare și evaluare

The Introducere în finanțe, contabilitate, modelare și evaluare pe Udemy, este unul dintre cele mai populare cursuri de contabilitate, pe lângă finanțe, modelare și evaluare.

Acest credit NASBA CPE: 6.0 curs include 4,5 ore de video la cerere, 6 articole, 15 resurse descărcabile, 1 test de practică, acces pe viață completă pe mobil sau TV, certificat de finalizare.

Domnul Chris Haroun oferă cursul, un profesor MBA premiat, Ivy Grad și ex-VC Goldman. Chris a vândut peste 1.000.000 de cursuri online de afaceri și auto-perfecționare răspândite în 12 limbi în 196 de țări, ceea ce spune multe despre strategia sa populară de predare.

Studenții vor realiza următoarele trucuri ale trăsăturii la sfârșitul cursului:

 • Analizați și înțelegeți un bilanţ
 • Înțelegeți și utilizați cele mai bune practici de modelare
 • Creați un model financiar pentru situațiile veniturilor și fluxurilor de numerar
 • Aflați cum să utilizați numerarul cu reducere (DCF)
 • Cum să utilizați P/R pentru a alege prețurile țintă
 • Analizați situațiile financiare folosind indicatori de rentabilitate.

Pe lângă trăsăturile domeniului, studenții sunt instruiți cu privire la manipularea datelor, modele financiare aprofundate și metodologii de evaluare, cum ar fi EV/Vânzări, EV/EBITDA, P/B, EV/FCF și multe altele.

Cursul a fost evaluat cu 5 de peste 25.000 de studenți. Ceea ce face ca programul să fie mai bun decât alte cursuri disponibile într-o disciplină similară este modul în care acesta este actualizat de manager în câteva luni pentru a menține studenții la curent cu noutățile din domeniu.

Contabilitate în 60 de minute – O scurtă introducere

Contabilitate in 60 de minute este încă un alt curs popular disponibil despre contabilitate pe platforma Udemy. A lovit o coardă cu studenții / cititorii / publicul datorită naturii sale compacte. După cum sugerează și numele, cursul vă va duce într-o scurtă rotație despre contabilitate și vă va prezenta toate jargonul, metodologiile și funcțiile de bază ale contabilității.

Cursul NASBA CPA credit 2.0 oferă un videoclip la cerere de 1 oră, 10 resurse descărcabile, 1 test de practică, acces complet pe viață pe mobil sau TV și un certificat de finalizare la sfârșitul cursului. Puteți alege să urmați acest curs sau chiar să îl oferiți cuiva despre care credeți că ar putea avea nevoie pentru a-și dezvolta cariera.

Cursul este oferit de domnul Vincent Turner, care este unul dintre favoriții predării contabilității. Domnul Turner a predat peste 90.000 de studenți pe platforma Udemy. El deține un MSBA și este auditor certificat de sisteme informaționale.

Dacă alegeți să vă înscrieți la curs, veți învăța să:

 • Înțelegerea ecuațiilor contabile de bază
 • Întocmește bilanțul și situația veniturilor
 • Înțelegeți diferența dintre debit și credit
 • Înțelegeți de ce profitul nu este egal cu numerar

Domeniul contabilității este vast, care continuă să crească pe zi ce trece. Și este imposibil să prezinți fiecare aspect al contabilității într-un singur curs. Prin urmare, domnul Turner înțelege că a creat acest curs pentru a insufla studenților săi interesul pentru contabilitate și un arsenal esențial pentru a merge mai departe în domeniu în mod independent.

Deoarece cursul vă duce într-o plimbare interesantă introductivă în domeniul contabilității, iar conceptele de bază rămân mereu aceleași, nu necesită multă actualizare. Cu toate acestea, instructorul poate actualiza cursul pe baza feedback-ului primit de la studenți.

Coursera

Este imposibil să vorbim despre programe de certificare online și să nu menționăm Coursera.

Introducere în contabilitatea financiară de Brian J Bushee pe Coursera

Introducere în Contabilitatea Financiară oferit de Wharton, Universitatea din Pennsylvania preia o anumită verticală a disciplinei și își educă studenții cu privire la subiectele preliminare relevante. Este creat pentru a prezenta studenților complexitățile și conceptele care compun Contabilitatea financiară.

Cursul 100% online oferă termene limită flexibile, un certificat care poate fi partajat, 13 ore de prelegere vizuală. Este disponibil în mai multe limbi, cum ar fi arabă, franceză, portugheză, chineză, italiană, vietnameză, germană, rusă, engleză, spaniolă și japoneză.

  Acest pachet de instalare nu a putut fi deschis mesaj în Windows 11/10

Cursul este oferit de domnul Brian J Bushee. Universitatea asociată cu acest program este Universitatea din Pennsylvania, situată în Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite.

Dacă alegeți să vă înscrieți la acest curs, veți fi instruit pe următoarele abilități:

 • Contabilitate financiara
 • Contabilitate
 • Situatia financiara
 • Bilanț

Cursul poate fi aplicat la mai multe discipline de specialitate, iar finalizarea acestui curs va conta pentru a fi instruit în oricare dintre următoarele programe:

 • Fundația de afaceri
 • Introducere în specializarea Finanțe

Cursul a pregătit peste 250.000 de studenți entuziaști și a primit în mare parte recenzii pozitive.

Fundamentele contabilității financiare

Fundamentele contabilității financiare este încă unul dintre cele mai populare cursuri de contabilitate de pe Coursera. Acesta acoperă fiecare aspect fundamental al contabilității financiare, insuflând o înțelegere preliminară a disciplinei studenților săi.

Cursul online 100% la nivel de începător oferă un termen limită flexibil și un certificat care poate fi partajat după procedură. Acest curs multilingv este disponibil în arabă, franceză, portugheză, italiană, vietnameză, germană, rusă, spaniolă și engleză.

Dna Luann J. Lynch predă Fundamentele contabilității financiare. Ea este profesor de administrare a afacerilor la Darden School of Business. Ea a pregătit peste 145.000 de studenți prin cele două cursuri publicate pe platformă. Cursul este oferit de Universitatea din Virginia, o instituție de prim rang care oferă cadre universitare remarcabile, facultate de clasă mondială și un mediu inspirator și de susținere.

Dacă alegeți să vă înscrieți la curs, veți învăța:

 • Trageți cea mai fundamentală concluzie despre sănătatea financiară a unei companii.
 • Utilizarea înregistrărilor de jurnal pentru a înregistra tranzacțiile
 • Pregătiți și utilizați Conturile T pentru a rezuma tranzacțiile înregistrate
 • Întocmește situații financiare pe baza tranzacțiilor
 • Trei situații financiare cele mai utilizate

Deoarece cursul acoperă fiecare nod Fundamentele contabilității financiare, veți fi gata să învățați despre același lucru la un nivel avansat și să fiți echipat cu cunoștințele pentru orice job de bază în contabilitate.

Fundamentele Specializării Contabilitate

Fundamentele specializării contabile vă prezintă elementele de bază ale finanțării și fiecare aspect esențial și vă prezintă o perspectivă detaliată și amănunțită în domeniul contabilității și echilibrării.

Acest curs la nivel de începător are un program flexibil și oferă certificate care pot fi partajate care pot fi postate rapid pe site-urile de social media precum LinkedIn și AngelList. Cursul multilingv este disponibil în arabă, franceză, portugheză, italiană, vietnameză, germană, spaniolă, coreeană, chineză, japoneză și rusă, altele decât engleza.

Instructorii acestui curs sunt doamna Kevin E Jackson, Gary Hecht și Sharon P. Cox. Universitatea din Illinois Urbana- Champaign oferă cursul.

Cursul își propune să vă facă echipat cu următoarele cunoștințe după finalizarea acestuia:

 • Reducerea și combinarea fluxurilor de numerar arbitrare pentru a evalua diferite creanțe și a lua decizii financiare mai bune
 • Clasificarea fluxurilor de numerar
 • Diferența dintre VPN și IRR
 • Investiții în titluri de creanță și acțiuni

Cursul se concentrează, de asemenea, pe abilități relevante pentru domeniu, cum ar fi Finanțe corporative, Contabilitate financiară, Situații financiare, Contabilitate, Luare a deciziilor, Flux de numerar redus, Analiza fluxului de numerar, Bilanț, Principii de contabilitate general acceptate și Terminologia contabilă. Peste 1100 de studenți s-au înscris deja la acest curs pentru a învăța elementele de bază ale finanțelor și contabilității.

LinkedIn

LinkedIn este cea mai veche platformă de social media care a înțeles nevoia unui spațiu social pentru profesioniști. Ceea ce a început ca o modalitate prin care oamenii profesioniști se conectează s-a transformat într-o mișcare masivă despre creșterea carierei, crearea de rețele și conectarea cu oamenii.

Pentru a instrui oameni în industria lor, LinkedIn a început o sub-aventure sub numele de Învățare pe LinkedIn care antrenează profesioniști cu diverse competențe și oferă o insignă de finalizare la sfârșitul formării lor, care poate fi partajată ca parte a competențelor pe platforma de profil LinkedIn.

Dezvoltați-vă abilitățile financiare și contabile

Dezvoltarea abilităților de finanțe și contabilitate nu este un curs anume, ci în schimb un teanc de clase multiple, șapte pentru a fi exact. Părțile acoperite de mai multe clase ale stivei sunt fundații de contabilitate, evidență contabilă, fundații de contabilitate financiară, fundații pentru impozite pe afaceri, fundații financiare, impozite pe venit și analiza situațiilor financiare corporative.

Cursurile sunt pregătite de un grup de autori desăvârșiți, precum domnul Jim Stice, Kay Stice și Michael McDonald. Cu cursul „Dezvoltați-vă abilitățile financiare și contabile”, veți putea trece în revistă concepte precum analiza financiară, contabilitate și bugetare. Cursul vă va învăța, de asemenea, cum să utilizați datele financiare pentru a evalua și diagnostica condițiile complicate de afaceri, pentru a identifica blocajele și problemele și, în cele din urmă, să dezvoltați planuri pentru a le rezolva.

De asemenea, explorează procesele pentru a determina cum ar trebui cheltuiți banii pentru a finaliza munca și pentru a stabili și menține bugete realiste. Pe scurt, puteți învăța următoarele după finalizarea cursului:

 • Explorați contabilitatea financiară, managerială și fiscală
 • Relaționați contabilitatea, luarea deciziilor și sănătatea financiară
 • Interpretați situațiile financiare și comunicați rezultatele.

Deveniți contabil

Similar cu cursul anterior din listă, The Deveniți un curs de contabil pe LinkedIn este un set de conținut cu 6 cursuri și 14 ore, în care puteți afla tot ce trebuie să știți despre a deveni contabil.

Cursul acoperă următoarele capitole/unități:

 • Fundamente contabile: Contabilitatea de Jim Stice
 • Elemente esențiale de finanțare pentru întreprinderile mici de Jim Stice
 • Conducerea unei afaceri profitabile: înțelegerea fluxului de numerar de Jim Stice
 • Quickbooks Online Essential Training de Bonnie Biafore
 • Quicks Desktop: Sfaturi și trucuri de Bonnie Biafore
 • Quickbooks: Tehnici avansate de contabilitate de Bonnie Biafore.

Dna Bonnie Biafore este LinkedIn Learning Rockstar, consultant în managementul proiectelor și Microsoft Project Guru. Lucrează pentru a explica subiecte complexe și seci, cum ar fi managementul proiectelor, contabilitatea și instrumentele software.

Cursul de contabilitate revizuiește toate conceptele implicate în abilitățile de contabilitate prin construirea unei baze solide în contabilitate și finanțare a întreprinderilor mici și Quickbooks și cele mai bune practici de contabilitate.

  Cum să ștergeți istoricul Uber

La sfârșitul cursului, veți fi stăpânit elementele fundamentale ale contabilității, finanțelor și contabilității. Puteți crea eșantion de fișiere și înregistrări ale companiei în QuickBooks. De asemenea, veți învăța multe în mod inexplicabil de la liderii industriei și experții despre cum să conduceți o afacere profitabilă.

Contabilitate financiară pe Harvard.edu

Universitatea Harvard este una dintre cele mai căutate universități din lume. Și când cineva de la Harvard predă despre finanțe și contabilitate, lumea cu siguranță acordă atenție.

Contabilitate financiara vă ajută să descoperiți și să înțelegeți tot ce se află în spatele cifrelor din situațiile financiare și deblochează cele mai importante perspective asupra performanțelor afacerii și potențialul de a ajunge la o decizie strategică.

Cursul introductiv de 8 săptămâni în Contabilitatea financiară este auto-ritmat și acoperă Contabilitate, Contabilitate financiară, Dezvoltarea carierei, Dezvoltarea profesională și Auto-îmbunătățirea. Sistemul este asociat cu Harvard Business School.

După curs, vei fi capabil să:

 • Apreciați modul în care sunt construite bilanțul, situațiile de venit și situațiile fluxurilor de numerar
 • Utilizarea situațiilor financiare pentru evaluarea sănătății afacerilor
 • Înțelegeți mai multe standarde contabile, cum ar fi US GAAP și IFRS
 • Luați decizii strategice prin pregătirea și evaluarea previziunilor financiare.
 • Efectuați o analiză de sensibilitate și evaluați o afacere, un proiect sau o oportunitate de investiție.

Cursul este oferit de VG Narayanan, care este interesat de predare și de a ajunge la studenți pentru a-și rezolva problemele. Acest curs este o modalitate de a ajunge la studenții la nivel global și de a putea face Finanțe și Contabilitate puțin mai puțin complexe.

edX

edX este încă o altă platformă de învățare online care oferă cursuri pe diverse subiecte. Aceste cursuri sunt pregătite în colaborare cu universități și organizații care oferă și un certificat după finalizarea cursului. Certificatele obținute de la EDX sunt la egalitate cu acreditările obținute de pe site-uri web precum Coursera și altele discutate anterior.

Obțineți abilități în contabilitate financiară, contabilitate managerială și fiscalitate

Obțineți abilități în contabilitate financiară, contabilitate managerială și fiscalitate este un program de Micro-Master în contabilitate pe edX.com oferit în asociere cu Universitatea Indiana. Este un curs de 3 experți, condus de un instructor, în care sarcinile și examenele care au o anumită cronologie trebuie urmate. Durata cursului este de 9 luni, cu 8-12 ore de vizionare pe săptămână.

Cursul este oferit de trei profesori desăvârșiți ai Universității Indiane; domnul Ken Merkeley, profesor asociat de contabilitate la Universitatea Indiană; domnul Brain P Miller, profesor asociat de contabilitate, Universitatea Indiana; și domnul Grieg Geisler, profesor clinic de contabilitate, de asemenea, la Universitatea Indiana.

Veți putea învăța următoarele după finalizarea cursului de mai sus –

 • Măsurați și raportați o gamă largă de tranzacții, aranjamente, evenimente, bilanțuri, situații de venit și situații de flux de numerar.
 • Înțelegeți elementele cheie ale raportării financiare, cum ar fi veniturile, pierderile, veniturile nete, activele, pasivele și capitalul propriu.
 • Utilizați informațiile esențiale pentru a trage decizii strategice, cum ar fi costurile produselor, alocarea costurilor, profitabilitatea clienților, bugetele, planurile de execuție și strategia firmei de control.

Lista de rezultate de la curs este nesfârșită. Întrucât profesorii care sunt coordonatorii cursurilor sunt asociați cu industria de peste un deceniu, ei au multe de oferit care nu pot fi rezumate în puncte.

Introducerea în Contabilitate financiara cursul pune câteva întrebări publicului; Cum analizează investitorii, creditorii și alții situațiile financiare pentru a evalua performanța corporativă și răspunsurile sub forma a ceea ce va oferi. Cursul promite să vă învețe contabilitatea financiară, să citiți informații financiare și să adunați informații din metodele de evaluare.

Cursul condus de instructor este estimat la 12 săptămâni, cu 10-14 ore de angajament în fiecare săptămână și este gratuit, cu un upgrade opțional. Peste 32000 de studenți s-au înscris deja la acest curs.

Cursul va fi predat de domnul John Core, profesor și profesor de contabilitate la Universitatea Tehnologică Nanyang, Sloan School of Management de la Massachusetts Institute of Technology, și de domnul Egor Matyeyev, director executiv al Micromasters Finance la MIT.

Cursul vă oferă să vă facă:

 • Înțelegeți termenii contabili
 • Înțelegeți cum sunt întocmite situațiile financiare
 • Capacitatea de a citi situațiile financiare
 • Adunați informații pentru modelele de evaluare și pentru deciziile de finanțare corporativă.

Cursul este deschis tuturor. Cu toate acestea, oamenii din Iran, Cuba și regiunile Crimeea din Ucraina nu se vor putea înscrie la curs.

Contabilitatea financiară s-a amuzat

Contabilitatea financiară s-a amuzat este unul dintre cele mai interactive cursuri realizate despre Contabilitatea financiară pe EDX.com. Cursul este renumit pentru materialul său interesant, metoda de predare clară și conceptuală și pentru cât de ușor teoriile complexe sunt împărțite în concepte mai simple.

Cursul este estimat a avea o durată de 4 săptămâni, cu 4-6 ore de vizionare în fiecare săptămână, devenind conținut de 24 de ore. Ritmul cursului este condus de instructor, ceea ce înseamnă că toți studenții se mișcă împreună și pot discuta subiectele între ei.

Instructorul cursului este Prof. Peter Wilson, Contabilitate și Drept, Colegiul Babson. Pete servește în prezent ca facultate în colegiu și predă poșete în raportarea financiară și analiza declarațiilor.

Unele dintre cursurile instruite de Pete sunt:

 • Principii de afaceri și gândire antreprenorială
 • Fundamentele analizei financiare
 • Luarea deciziilor financiare pentru lideri

The Financial Accounting Made Fun promite să învețe cum să interpreteze și să utilizeze corect informațiile din situațiile financiare pentru a lua decizii operaționale critice. La sfârșitul cursului, studenții vor înțelege următoarele:

 • Situații financiare primare
 • Tipuri de informații care trebuie captate în declarații
 • Diferența dintre numerar și profit
 • Cum să utilizați informațiile pentru a gestiona eficient creșterea
 • Indicatorii cheie de performanță, evaluarea performanței întreprinderilor
 • Prognoza financiară

Contabilitate 101: Contabilitate financiară pe Study.com

Contabilitate 101 se concentrează pe elementele de bază ale contabilității financiare. Cursul a fost evaluat și recomandat timp de trei ore semestriale și poate fi, de asemenea, transferat la peste 2000 de colegii și universități, făcându-l universal acceptat de majoritatea. Oferă instrucțiuni de specialitate cu privire la elementele esențiale ale contabilității financiare.

  Cum să găsiți e-mailuri necitite în Gmail dintr-o singură mișcare

Paisprezece capitole acoperă subiecte esențiale ale subiectului, cum ar fi scopul contabilității, GAAP, situații financiare, creanțe, cicluri operaționale, pasive, fluxuri de numerar și multe altele. Fiecare capitol vine cu mai multe lecții și chestionare la sfârșit pentru a vă testa cunoștințele acumulate. Puteți alege să vizitați orice filială și chestionare oricând pentru a revizui și a retesta.

Cursul este auto-ritmat, astfel încât să îl puteți desfășura conform programului dvs. Durata medie a lecției în modul este de 8 minute, iar creditul câștigat prin sistem este transferabil.

Clasa Centrală

Clasa Centrală este încă un alt portal online cel mai potrivit pentru persoanele care doresc să învețe despre contabilitate și alte domenii relevante. Există un total de 332 de cursuri disponibile pentru vastul domeniu al contabilității. Puteți alege orice lecție din listă, deoarece toate sunt deschise pentru toată lumea fără nicio condiție prealabilă.

Cursurile de la Class Central au fost realizate în asociere cu unele dintre cele mai bune universități din lume, cum ar fi Hong Kong University of Science and Technology, University of Penn, Wharton, Tezpur University și alte universități de top.

Cursurile oferite au fost împărțite doar în Cu certificat, Curs gratuit și Curs universitar, pentru a răspunde nevoilor fiecărei persoane care doresc să învețe nivelul de bază și avansat al contabilității. Fiecărui curs i s-a atribuit un nivel de dificultate pentru a le permite studenților să-și evalueze cu ușurință creșterea în timp ce învață. În plus, a fost, de asemenea, clasificat în funcție de durate pentru a diferenția între studenții care învață despre contabilitate ca parte a unui proiect personal și studenții care o fac pentru a obține credite academice.

Seria de contabilitate fundamentală de la Oklahoma State University pe ed2go.com

The Fundamentele contabilității de la Universitatea de Stat din Oklahoma oferă elementele de bază ale contabilității în partidă dublă și analizei și înregistrării tranzacțiilor financiare. Cu acest curs, se spune că veți dobândi experiență și experiență practică în gestionarea conturilor de încasat, a conturilor de plătit, a procedurilor de salarizare, a impozitului pe vânzări și a diverselor activități bancare de zi cu zi.

Cursul va acoperi elementele de bază, de la scrierea cecurilor până la pregătirea unei declarații anuale de venit și închiderea conturilor la sfârșitul fiecărui an financiar.

Este împărțit în două părți: Principii fundamentale ale contabilității I și Principii fundamentale ale contabilității II, prima acoperind subiecte precum titluri, conturi, jurnalizare și poze, foi de lucru de la sfârșitul anului, printre multe alte lucruri, iar cea de-a doua acoperă conturi de plătit, creanțe, Active și amortizare, venituri și cheltuieli și alte părți avansate ale contabilității financiare.

Dna Nancy Koenig oferă cursul, un profesionist cu experiență în industrie, cu peste 40 de ani de experiență în industrie.

Introducere în contabilitatea financiară pe Saylor Academy

Introducere în Contabilitatea Financiară este unul dintre numeroasele cursuri de Contabilitate oferite la Saylor Academy. Cursul prezintă studenților săi contabilitatea financiară, în pregătirea pentru subiecte relevante mult mai avansate.

Există 10 unități în program care acoperă mediul contabil, teorii de luare a deciziilor, tranzacții comerciale și tot ce are legătură cu acesta, raportare financiară, analiză a situațiilor financiare, creanțe și datorii, datorii și capitaluri proprii etc. Unitățile din curs au fost aranjate în un mod în cascadă. Cunoștințele dobândite în echipa anterioară sunt testate și implicate la subiectele abordate în unitățile ulterioare, făcând astfel învățarea mai interactivă și mai antrenantă decât majoritatea cursurilor disponibile pe internet.

Cursul vine și cu materiale de studiu, inclusiv articole, prelegeri și videoclipuri. Aceste materiale sunt accesibile gratuit și pot fi găsite în fiecare unitate. De asemenea, puteți găsi mai multe materiale de învățare în fila Resurse a echipei. Aceste resurse trebuie folosite în combinație cu prelegerile și articolele pentru a înțelege mai bine subiectele.

Există, de asemenea, un punctaj minim de promovare la curs, în lipsa acestuia, studenții nu vor putea finaliza cursul. Doar examenul final este luat în considerare în timp ce se acordă o notă pentru curs. Studenții trebuie să câștige 70% sau mai mult la examenul final pentru a promova cursul.

Nu există un ritm stabilit pentru spectacol. Le permite studenților să se simtă confortabil cu conținutul și să avanseze cu viteza lor, făcându-l un curs cu ritm propriu. Nu există niciun program de urmat și niciun instructor care să convoace o sesiune de urgență live. Durata totală a cursului este de 57 de ore, care poate fi finalizată în orice durată, iar ulterior se poate încerca un test final pentru finalizarea cu succes a sistemului.

Coach Contabilitate

Coach Contabilitate nu este doar un portal online pentru cursuri de certificare. În schimb, este un site web dedicat predarii studenților despre fiecare aspect al contabilității. Acceptă începători și îi transformă în experți în industrie.

Site-ul web gratuit este potrivit pentru angajați, contabili, studenți, contabili, proprietari de întreprinderi mici și oricine dorește să învețe despre contabilitate. Există un total de 33 de capitole urmate de un certificat de finalizare.

Site-ul web a fost de încredere de către companii importante precum Inc. Forbes, The New York Times, CNBC, Quickbooks, Harvard Business Reviews și Yahoo Finance, ceea ce îl face unul dintre cele mai competitive site-uri web în predarea contabilității.

Cursuri de contabilitate Alison

Finanțe și Contabilitate, așa cum am discutat mai devreme, este unul dintre subiectele fierbinți pentru profesioniști în acest moment. Finanța și contabilitatea sunt cele care decid viitorul oricărei afaceri. Fără conștientizarea perspectivelor companiei, este imposibil să creați produse sau servicii grozave. Aflați cum să controlați și să monitorizați tranzacțiile financiare ale unei companii cu Alison’s cursuri gratuite de contabilitate online.

Concluzie

Acest articol a acoperit aproape toate site-urile web notabile și cursuri relevante pentru contabilitate și finanțe. Avem informații detaliate despre instructori, ceea ce oferă cursul, evaluările acestora și feedback-ul primit de la studenții săi.

Deși fiecare curs s-ar putea să arate la fel pentru tine, acum știi cât de mult diferă unul de celălalt, în funcție de ceea ce oferă și cum îl oferă.

Dacă doriți să vă dezvoltați cariera de contabil sau orice alt profil în contabilitate, alegeți-vă din lista lungă și asigurați-vă că veți obține cele mai bune dintre toate cursurile disponibile.