16 cele mai bune programe de afiliere pentru Pinterest

Sunteți un agent de marketing afiliat? Căutați noi căi de a câștiga bani din marketingul pe rețelele sociale? Încercați programe de afiliere pe Pinterest.

Marketingul afiliat prin intermediul rețelelor sociale a devenit o afacere secundară înfloritoare, în care oamenii pot câștiga bani prin comisioane la vânzări. La fel ca Facebook și Instagram, Pinterest este și o platformă profitabilă pentru marketing afiliat.

Deși există nenumărate oportunități de a câștiga bani prin marketing afiliat, numai cele mai bune programe de afiliere pentru Pinterest vă vor garanta profit enorm.

Ce este marketingul afiliat Pinterest?

Pinterest este un alt tip de rețea socială în care utilizatorii Pin sau distribuie imaginile lor preferate. Oamenii pot crea diferite colecții de imagini pe care doresc să le partajeze cu adepții lor.

Deoarece această platformă este folosită în principal pentru a inspira lucrări creative, evenimente, mâncare, modă, stil de viață și așa mai departe, oamenii vizitează de obicei Pinterest pentru a obține idei înainte de a cumpăra un produs sau de a face o rețetă.

Și iată șansa ta de a utiliza un link afiliat către o companie pe o imagine fixată. Dacă utilizatorilor le place, s-ar putea să-l obțină direct de pe site-ul de comerț electronic al acelei companii folosind link-ul dvs. de afiliat. În acest caz, primești și un comision din prețul produsului.

Postarea de linkuri afiliate pe Pinterest este complet acceptată. Deci, de fiecare dată când cineva vă vede pinul, șansa de a obține comision de afiliat crește. Cu toate acestea, ar trebui să menționăm întotdeauna parteneriatul lor afiliat cu mărcile pentru a avea o relație transparentă cu publicul.

Sfaturi pentru a câștiga bani prin fixarea unui produs afiliat

Dacă doriți ca Pinterest să fie canalul dvs. de marketing de bază pentru afacerile de marketing afiliat, ar trebui să urmați aceste sfaturi pentru cele mai bune rezultate.

#1. Tendințele online se schimbă în continuare și trebuie să le urmăriți pentru a profita la maximum de marketingul afiliat. Folosiți cuvinte cheie populare și postați despre subiectele pe care oamenii le caută.

#2. De asemenea, trebuie să afli cine este publicul tău țintă. În funcție de interesul lor, trebuie să fixați imaginile.

#3. Algoritmul Pinterest acordă prioritate conținutului proaspăt și veșnic verde. Fixarea conținutului original vă va crește șansele de a obține mai multe vizionări.

#4. Programați pinurile din timp, astfel încât să ajungă la maximul de persoane interesate atunci când sunt online. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să eliminați bătălia de a vă aminti să postați la timp.

#5. Nu uitați să utilizați funcții precum pin bogat și panouri de grup. Acestea se vor asigura că mai multe persoane vă văd pinurile.

Acum, consultați lista cu cele mai bune scheme de afiliere care pot fi utilizate pe Pinterest:

Tripadvisor

În primul rând, poți începe cu Tripadvisor program de afiliere pentru a câștiga venituri din recomandarea rezervărilor hoteliere din sectorul călătoriilor. Când utilizați acest partener afiliat, vă improvizați conținutul cu locații de călătorie și recenzii de înaltă calitate.

În plus, programul său de afiliere este foarte accesibil, deoarece arbitrii tăi nu trebuie să facă rezervări reale. Trebuie doar să folosească linkul dvs. pentru a vizita hoteluri și alți parteneri de rezervare care lucrează cu Tripadvisor.

  Cum să cauți pe Pinterest fără a te autentifica

Asta nu este tot! Aveți șansa de a câștiga până la 50% din comisionul Tripadvisor de la partenerii de rezervări hoteliere pentru anumite proprietăți imobiliare. Mai mult decât atât, modelul său de atribuire multitouch vă permite să câștigați comision suplimentar de la clienții care revin într-un interval de timp de 14 zile de la primul contact.

Amazon

Amazon este liderul mondial în comerțul electronic și este o platformă bună pentru marketing afiliat și pentru a câștiga existența. Puteți crea pur și simplu conținut Pinterest pentru a sugera cele mai bune bunuri de consum urmăritorilor dvs. și altor utilizatori aleatori. Astfel, primești un comision (până la 10%) de la Amazon atunci când utilizatorul folosește linkul tău de afiliat și cumpără ceva.

Programul este simplu și nu trebuie să creați un cont de editor prin parteneri afiliați terți. Amazon însuși își gestionează Asociații Amazon, alias programul de afiliere. Tot ce trebuie să faceți este să utilizați linkul de mai sus și să vă înscrieți. Apoi începeți să creați Pinuri creative, atașați linkurile afiliate și publicați conținutul pentru a atrage utilizatori.

Wayfair

Wayfair transformă casele, oferind un ghișeu unic pentru toate lucrurile de acasă. Dacă vă place să vă răsfățați publicul Pinterest cu decor pentru casă, mobilier de exterior, iluminat, electrocasnice și produse de îmbunătățire a locuinței, trebuie să vă asociați cu Wayfair.

Union Junction (CJ) este partenerul terț care procesează înscrierea afiliaților și gestionează conturile. Prin urmare, trebuie să vizitați linkul de mai sus sau site-ul CJ pentru a vă înscrie la planul de afiliat Wayfair.

Wayfair oferă un comision decent de 7% pentru toate achizițiile confirmate care utilizează linkul dvs. de afiliat. În plus, vă puteți referi la produse dintr-o bază de date vastă de peste 2 milioane de produse. În plus, aveți o perioadă de recomandare de șapte zile pentru a câștiga suplimentar din achizițiile clienților returnați.

belle si iunie

O altă opțiune remarcabilă pentru câștigurile afiliaților din sectorul mobilării casei este belle si iunie. Dacă sunteți un influencer Pinterest și vă place să îndrumați adepții să cumpere online produsul potrivit pentru decorarea casei, trebuie să consultați acest program.

Gigantul de decorare a casei folosește CJ pentru programul său de marketing și publicitate afiliat. Astfel, puteți vizita linkul de mai sus și puteți utiliza linkul de înscriere CJ partajat de platforma de comerț electronic. Alternativ, vă puteți conecta direct la contul dvs. CJ și căutați programe de afiliere de la acest comerciant.

Canva

Pinterest se referă la creativitate vizuală și Canva se potrivește perfect pentru toate acele design-uri grafice online pe care le faci pentru Pins. Dacă știi atât de multe despre Canva, de ce să nu-l promovezi adepților și utilizatorilor pentru a câștiga un comision de afiliat ca recompensă pentru loialitatea și creativitatea ta.

Dacă îi educați pe alții cu privire la designul grafic sau v-ați stabilit ca influenț al designului, Canva caută să vă înscrie în programul său de publicitate afiliată. De asemenea, este bine să ai un mare urmăritor și un public online care apreciază sugestiile tale privind instrumentele și aplicațiile de proiectare grafică.

Plăți de călătorie

Plăți de călătorie Lucrați ca partener digital pentru a uni brandurile de călătorie, călătorii și creatorii de conținut pentru a face călătoriile în întreaga lume convenabile, plăcute și memorabile. Diverse mărci vin la Travelpayouts pentru a-și rula programele de publicitate afiliate pentru a externaliza oportunitățile de marketing către creatori de conținut creativ ca tine.

  Manager de marcaje Chrome asemănător Pinterest cu căutare mai inteligentă

Prin urmare, puteți deschide un cont de editor afiliat pe această platformă pentru a colabora fără probleme cu multe mărci. Veți găsi oportunități de parteneriat afiliat cu companii precum hoteluri, închirieri auto, zboruri, agenții de turism, furnizori de asigurări turistice și multe altele.

În plus, oferă instrumente de afiliere ușor de utilizat pentru a vă extinde angajamentele de marketing afiliat cu diferite mărci. Astfel, tu și echipa ta te poți concentra pe crearea de conținut Pinterest, în timp ce Travelpayouts se ocupă de orice altceva.

Grupul Expedia

Grupul Expedia este popular pentru metamotoarele de călătorie și pentru agregarea tarifelor de călătorie. Ajută întreprinderile mici și consumatorii să călătorească pe tot globul în siguranță, la un cost accesibil. Astfel, ar trebui să fie pe lista dvs. de parteneri de marketing afiliat dacă sunteți un influencer de călătorie pe Pinterest.

Când vă alăturați grupului Expedia pentru a accepta externalizarea nevoilor acestora pentru publicitate afiliată, aveți acces la toate celelalte grupuri de călătorie și mărci care sunt subsidiare ale acestei companii de tehnologie de călătorie.

De asemenea, vă ajută să vă maximizați câștigurile prin produse tehnologice afiliate, cum ar fi API-uri backend, link-uri profunde, widget-uri front-end, vânzări încrucișate și multe altele.

Booking.com

Booking.com este un nume important, deoarece milioane de călători ocazionali sau profesioniști folosesc această platformă de comerț electronic pentru a rezerva hoteluri, pensiuni (BnB), mașini etc. Și, din fericire, comerciantul permite, de asemenea, creatorilor de conținut și editorilor să devină partenerul său prin marketing afiliat în sectorul călătoriilor.

Platforma are peste 2,5 milioane de listări imobiliare. Pur și simplu folosiți aceste locuri pentru a sugera diverse destinații de călătorie urmăritorilor dvs. și primiți o recompensă minunată. Cu toate acestea, veți fi plătit numai atunci când arbitrul rezervă un zbor, mașină, pachet de călătorie, cameră de hotel, BnB sau orice alt produs pe site-ul comerciantului.

Turnul de grădină

Ești un grădinar expert care îi influențează pe alții să cultive lucruri verzi în casa lor? Folosești platforma de socializare Pinterest pentru a interacționa cu colegii și adepții tăi din grădinărit? Apoi, Proiect Turnul Grădinii te vrea ca partener de marketing afiliat.

Pur și simplu creați un cont afiliat pe ShareASale pentru a participa la acest program profitabil care vă permite să reînvie vegetația de pe tot globul. Schema vă permite să câștigați un comision fix de 16% la fiecare vânzare recomandată. În plus, puteți recomanda noi afiliați și puteți obține o plată fixă ​​de 20 USD. Asta nu este tot! De asemenea, primești un comision de 15% din câștigurile afiliaților recomandați.

Agoda

Puteți începe să generați bani din traficul dvs. de azi, devenind un partener afiliat al Agoda. Este o platformă în care călătorii pot rezerva case, apartamente, apartamente, hoteluri sau orice altă proprietate.

Vă oferă un comision de 5% la fiecare rezervare. Cu mai multe rezervări, tarifele devin chiar mai bune. Instrumentele promoționale ale acestei platforme sunt ușor de integrat, iar promoțiile sale sunt disponibile în 38 de limbi.

Imbarcați-vă

Imbarcați-vă are o misiune și este de a proteja câinii de boli care pot fi prevenite. Îi poți ajuta în misiunea lor și poți câștiga bani în același timp devenind afiliatul lor. Când devii partener Embark, vei primi un link unic, dar care poate fi partajat.

Utilizați acest link pe Pinterest pentru a-și promova produsele. Puteți câștiga până la 10% comision de fiecare dată când cineva cumpără de pe site-ul său, folosind linkul dvs. unic de afiliat. Dacă sunteți un iubitor de animale de companie, acest program vă va oferi cu siguranță și liniște sufletească.

  Cum să utilizați Pinterest pentru blogging și să creșteți fluxul de trafic

Semrush

Semrush este un nume iconic în domeniul marketingului digital. Oferă un program de afiliere atractiv în care ești plătit pentru fiecare pas. De exemplu, înscrierea unui nou membru vă va oferi un comision de 0,01 USD, în timp ce cu fiecare vânzare nouă de abonament, puteți câștiga 200 USD.

Caracteristici precum 120 de zile de viață cookie și atribuirea ultimului clic îl fac un program unic pentru agenții de marketing. Puteți chiar să promovați Semrush pe Pinterest folosind exclusiv. Reclame Semrush. De asemenea, managerii de cont dedicați și experimentați sunt întotdeauna acolo pentru a vă ajuta.

Priceline

Priceline este o rețea mondială de încredere și de încredere pentru zboruri, hoteluri, gazde, BnB, închirieri auto și asigurători de călătorie. Mărcile care doresc să dezvolte o soluție de comerț electronic axată pe călătorii lucrează cu Priceline pentru a-și duce rapid aplicația sau site-ul pe piață.

Puteți lega și promova produsele sale pe panourile și pini-urile dvs. Pinterest. Dacă urmăritorii dvs. sau oricine altcineva utilizează linkul pentru a cumpăra produse legate de călătorii, Priceline vă recompensează cu un comision profitabil. Pentru a spori veniturile din marketing afiliat, puteți consulta, de asemenea, API-urile și etichetele private.

B&H

B&H este un furnizor de imagini, fișiere audio și echipamente tehnice care răspunde nevoilor a milioane de tehnofili profesioniști și amatori. Deveniți un agent de marketing afiliat Pinterest pentru această companie și câștigați un comision de 2% pentru peste 450.000 de produse, cu șansa de a câștiga un procent mai mare în funcție de performanța dvs.

În plus, oferă un comision de 8% pentru peste 3000 de produse. B&H oferă, de asemenea, sfaturi privind adăugarea de adepți, optimizarea conținutului promoțional și obținerea de beneficii maxime de pe urma fiecărei promoții prin manageri experți de campanie.

Bucătar acasă

Bucătar acasă furnizează seturi de masă cu ingrediente pre-porționate și rețete pentru milioane de oameni cu toate nivelurile de experiență în gătit în fiecare lună. Puteți deveni partenerii lor afiliați Pinterest și puteți câștiga comisioane atractive, ajutându-i să-și dezvolte serviciile.

Trebuie să vă alăturați partenerului său Commission Junction și să includeți media aprobată pentru afiliere. Pentru fiecare client nou care comandă de la Home Chef folosind link-ul tău, primești un comision atractiv.

Motor WP

De asemenea, puteți câștiga din vânzarea soluțiilor de găzduire WordPress și temelor oferite de Motor WP. Oferă un singur program prin care poți vinde planuri de găzduire WP Engine și teme WordPress premium StudioPress.

Creativul personalizabil și integrat al acestei platforme vă oferă toate instrumentele necesare pentru marketingul afiliat. Puteți alege dintre paginile de destinație și bannere pre-proiectate sau puteți profita la maximum de elementele sale personalizate de marcă comună.

Mai mult, WP Engine are o gamă de oferte și reduceri exclusive și personalizate pe care le poți oferi publicului tău. În plus, această platformă își recompensează afiliații pentru mai multe recomandări pe lună, ceea ce vă va crește plățile.

Concluzie

La fel ca multe alte platforme sociale, Pinterest poate fi o sursă de venit pentru tine prin marketing afiliat. Dacă sunt folosite inteligent, programele de afiliere Pinterest vă pot ajuta să câștigați o sumă bună de bani în fiecare lună.

Cu toate acestea, fiți conștienți de produsele spam și evitați-le cu orice preț. Acum că știi cele mai bune scheme de afiliere Pinterest, poți alege în funcție de nișa ta preferată și poți începe să câștigi imediat.

Dacă vă simțiți confortabil să lucrați într-o rețea, verificați cele mai bune rețele de afiliați pentru a vă alătura.