03/25/2023

14 Convertor de fotografie în schiță pentru a vă transforma imaginea în desen linie

Ți-ar plăcea să vezi fotografia ta fiind transformată într-o schiță, nu-i așa? Iată câteva aplicații demne pentru a face acest lucru cu un singur clic.

Schițele sunt considerate a fi una dintre cele mai bune forme de artă. Site-urile de rețele sociale precum Instagram, Facebook, Twitter și chiar LinkedIn au multe conturi sau platforme care se concentrează exclusiv pe postarea de schițe. De asemenea, mulți oameni adoră să se vadă pe ei înșiși sau fotografiile lor capturate sub formă de schițe.

Schițele de fotografii reale par mai realiste și captează cu ușurință atenția spectatorilor. Dar realizarea de schițe, în special de schițe precise, consumă mult timp și nu este ceașca de ceai pentru toată lumea. Aici ne vin în ajutor instrumentele online, cum ar fi convertoarele de fotografie în schiță.

Acest articol va discuta despre importanța tehnicilor de editare a fotografiilor și de ce sunt atât de solicitate. Vom discuta, de asemenea, ce este un convertor de fotografie în schiță. Am venit, de asemenea, cu o listă cu unele dintre cele mai bune convertoare de fotografie în schiță pentru a vă transforma imaginea în desene foarte faimoase.

Care este importanța tehnicilor de editare foto?

După cum am spus mai înainte, nu este ceașca de ceai pentru toată lumea să facă schițe. De asemenea, realizarea schițelor este foarte obositoare și necesită multă energie și timp. Doar artiștii foarte pricepuți pot realiza schițe corecte și precise din fotografii. Toate motivele de mai sus afirmă în mod clar că realizarea de schițe de mână este dificilă și nu este fezabilă pentru toată lumea.

Știm deja că tehnologia ne-a făcut viața mai ușoară, iar editarea foto este un alt avantaj oferit de tehnologie. Instrumentele online de editare a fotografiilor oferă multe funcții, iar convertorul fotografie în schiță este una dintre ele.

Cu ajutorul tehnicilor de editare foto, puteți produce o imagine care se apropie cât mai mult de ceea ce ați avut în vedere când ați făcut fotografia, dacă nu mai bună.

Tehnicile de editare a fotografiilor sunt foarte importante pentru fotografi specializați, deoarece aceștia ajung să-și perfecționeze și să evidențieze stilurile lor individuale.

În plus, tehnicile de editare foto susțin branding pentru companii. În special pentru afacerile de comerț electronic, editarea fotografiilor este crucială, deoarece percepțiile oamenilor despre bunuri și rezultatele vânzărilor sunt direct influențate de calitatea imaginii.

Ce este un instrument de conversie fotografie în schiță?

Cu ajutorul convertizorului Foto în schiță, vă puteți transforma fotografiile în schițe uimitoare și le puteți îmbunătăți cu filtre și efecte suplimentare atrăgătoare. Mai multe imagini pot fi selectate din gadget și transformate rapid în desenul ales.

O caracteristică uimitoare la care ar trebui să aveți grijă în aceste convertoare este capacitatea de a converti imagini simple în schițe și capacitatea de a include diverse scheme de culori.

Acum, nu trebuie să petreceți ore întregi desenând o schiță și apoi să o depozitați cu atenție pentru o utilizare ulterioară. Există multe instrumente de conversie de fotografie în schiță care pot finaliza această sarcină într-o perioadă scurtă de timp. Deși majoritatea sunt gratuite, unele au nevoie de bani.

Pe lângă îmbunătățirea esteticii imaginii, aceste instrumente oferă posibilitatea de a decupa, roti, redimensiona, aplica mai multe efecte și chiar crea colaje.

  Remediați eroarea sistemului Nox Player

S-ar putea să fii uimit de desenele uimitor de precise ale imaginilor, care se traduc impecabil și oferă o varietate de posibilități pentru a face imaginea remarcabilă. Calitatea imaginii convertite este îmbunătățită și diferite tipuri de linii, amestecuri și pensule oferă un aspect artistic.

Fotor

Instrumentul de editare a imaginilor multiplatformă pe scară largă Fotor oferă multe instrumente și efecte. În ciuda faptului că nu are un efect de desen precis, un efect specific seamănă cu un efect de schiță în creion.

Pentru a vă transforma rapid fotografia într-un desen folosind Fotor, urmați acești pași simpli. Vizitați mai întâi site-ul Fotor, apoi selectați imaginea pe care doriți să o convertiți. Apoi, alegeți „Secluded” din lista de efecte extinzând „MONO” în fila Efecte.

Acest instrument are performanțe mai bune decât altele atunci când este utilizat cu o față sau un tapet natural. Unele dintre funcțiile sale ar putea necesita un abonament plătit pentru a fi utilizate.

Befunky

Unul dintre cele mai bune site-uri web pentru fotografii de schițat este Befunky. Mai multe efecte de desen calificate și incredibil de realiste îi explică atractivitatea. Cea mai bună caracteristică a Befunky este că vă permite să realizați desenul ideal cu o gamă de stiluri disponibile cu un singur clic.

Există un efect care vă ajută să produceți schița perfectă, variind de la arta tradițională în stilou până la efecte mai contemporane de roman grafic.

În afară de aceasta, puteți produce o operă de artă unică prin combinarea diferitelor stiluri și intensități de culoare. Cu toate acestea, este destul de simplu de utilizat. Puteți să încărcați imagini sau să faceți fotografii cu camera dvs. și să aplicați efectul de schiță mai târziu.

Cu un clic pe un buton, Media.io, o aplicație web gratuită disponibilă pe toate dispozitivele, poate converti orice imagine într-o schiță. Utilizatorii pot converti instantaneu orice fotografie într-un desen folosind interfața sa ușor de utilizat, fără a se înregistra sau a avea cunoștințe anterioare.

Cu ajutorul învățării profunde și al inteligenței artificiale, Media.io vă poate transforma nu doar o schiță, ci și o imagine completă. Datorită algoritmilor sofisticați, fotografiile care conțin multe portrete pot fi, de asemenea, traduse destul de precis.

Înainte de a posta fotografii speciale de la o sărbătoare de naștere sau de la o excursie pe rețelele de socializare, folosiți acest AI pentru a le transforma în desene sau grafice în stil anime.

AILab

Un convertor AI de fotografie în schiță care tocmai a fost publicat, numit AILab, a funcționat destul de bine. Puteți folosi această aplicație fantastică pentru a crea desene din portrete, animale de companie, obiecte sau orice alte imagini.

AILab este din ce în ce mai abil să identifice liniile din imagini și să le transforme în desene după ce a fost instruit pe milioane de fotografii din lumea reală.

Acest instrument are trei caracteristici principale. Primul este că folosirea acestuia este complet gratuită. În al doilea rând, transformă instantaneu o fotografie într-un desen. În cele din urmă, este o metodă simplă în trei pași pentru a converti rapid orice fotografie într-un desen.

Colorcinch

Un alt editor de imagini online care poate transforma rapid fotografiile în desene este Colorcinch. Imaginile dvs. pot fi convertite și modificate în orice mod pe care îl alegeți gratuit, cu efecte de schiță. Imaginea ta va părea a fi o schiță în creion. Deși nu are nicio adâncime reală, aceasta este potrivită pentru tapet sau un portret simplu.

Utilizarea acestuia este destul de simplă. Pur și simplu alegeți un efect, încărcați fotografia și faceți clic pe „Salvați fotografia”. Puteți utiliza efecte precum zăpadă, gravură, cibernetică, computer etc., pe lângă adăugarea unui efect de schiță și funcționează bine cu orice imagine. Cu toate acestea, veți obține un rezultat mai bun dacă imaginea dvs. este mai mare.

  Înțelegerea terminologiilor de recuperare în caz de dezastru – RTO, RPO, failover, BCP și multe altele

Imagine pentru schiță

Puteți crea rapid un desen cu aspect profesional dintr-o imagine JPG, PNG sau JPEG utilizând instrumentul online Image to Sketch. Instrumentul de conversie folosește inteligența artificială și sunt produse diferite desene din care puteți selecta și descărca preferatele.

Aplicația este absolut gratuită, ușor de utilizat și acceptă imagini de până la 5000 pe 5000. Poate amesteca fața cu diferite corpuri de desene animate pentru a crea rezultate interesante și pentru a crea fețe de desene animate sau avatare.

Puteți obține o imagine PNG a feței dvs. de desene animate cu un fundal transparent și o puteți utiliza pentru aplicații ulterioare utilizând instrumentul Image to Sketch.

Schițați-mi poza

Un instrument ușor de utilizat numit Sketch My Pic vă permite să schițați o imagine pe computer. Instrumentul face procesarea rapidă și ușoară și creează diverse opțiuni din care să alegeți. Interfața afișează atât versiunea originală, cât și versiunea brută a imaginii. Puteți descărca rapid schița aleasă în sistemul dvs. local.

Scripturile de pe partea serverului protejează această aplicație imagine-la-schiță de amenințările externe. Cea mai bună caracteristică a acestui instrument este că, după ce utilizatorul încheie sesiunea, fiecare fotografie care a fost postată pe server este imediat eliminată.

Scriptul web folosit de instrumentul de schiță foto-la-creion facilitează adăugarea de efecte de schiță imaginilor dvs. În câteva secunde, se creează o schiță din imaginile tale.

Schițați-vă fotografia în creion

Un instrument online numit „Schița-ți fotografia în creion” transformă instantaneu fotografia într-un desen în creion. Utilizarea instrumentului este complet gratuită. Este o versiune completă fără taxe ascunse, înregistrare necesară, versiuni de încercare sau alte restricții.

Nu există limitări cu privire la schițele în creion pe care le puteți face pe fotografia dvs. Pentru a utiliza acest instrument pentru a transforma o fotografie într-un desen în creion, pur și simplu încărcați imaginea, ajustați umbra creionului și faceți clic pe butonul „schiță în creion”.

Puteți vedea și descărca fotografia care a fost desenată cu creion după finalizarea procedurii. Instrumentul creează un director sub folderul temporar al serverului folosind sesiuni de utilizator. Odată ce coada serverului este plină, fotografia încărcată este eliminată.

Suncatcher Studio

Un alt instrument pe care l-ați putea folosi pentru a vă transforma imaginile în schițe este Suncatcher Studio. Apăsați butonul „Răsfoiți” pentru a începe să alegeți o imagine pe care să o utilizați în acest instrument online pentru a crea schițe din fotografii.

Pentru a vă încărca imaginea, apăsați butonul „Încărcați” după aceea. Trageți glisoarele de interval la stânga sau la dreapta pentru a modifica „Contrast” și „Densitate”.

Setarea „Contrast” modifică pragul de pixeli alb-negru. Zgomotul de fundal este redus pe măsură ce glisorul este deplasat spre stânga. „Densitatea” controlează modul în care pixelii adiacenți sunt conectați sau amestecați. Considerați că aceasta este grosimea liniei. În cele din urmă, după ce sunteți mulțumit de schiță, faceți clic pe „Salvați” pentru a stoca desenul sau modelul proaspăt.

Fotofunia

Folosind convertorul gratuit de schiță fotografie în creion Photofunia, puteți schița rapid și ușor pe cineva dintr-o fotografie. În ciuda lipsei altor funcții, acest convertor gratuit de imagine în schiță funcționează suficient de bine pentru a justifica o încercare.

Desenul în creion creat de acest instrument de fotografiere la schiță oferă o calitate vizuală excelentă și proceduri simple și rapide.

fotografie

Un instrument numit pho.to convertește fotografiile în desene din grafit. Vă permite să postați imagini de pe Facebook, computer sau o adresă URL. Puteți alege o imagine din fotografiile oferite de ei dacă nu aveți o fotografie potrivită și doriți doar să vedeți cât de bine funcționează acest instrument de site.

  Remediați problema de rezoluție a ecranului complet în NieR

Când imaginea dvs. este terminată, o puteți salva în Dropbox, puteți primi linkuri, o puteți partaja pe Facebook, Twitter sau Pinterest sau o puteți descărca direct. Veți vedea că există câteva funcții suplimentare, inclusiv cadre, autocolante și text personalizat, accesibile pe pagina de rezultate.

LunaPic

Un alt instrument online gratuit care convertește fotografiile în schițe în creion este LunaPic. Prin bara de navigare, puteți accesa mai multe funcții de editare. Pur și simplu încărcați o fotografie și faceți ajustările necesare pentru a obține efectul dorit pentru schița dvs. în creion. După aceea, îl puteți salva pe dispozitiv sau îl puteți posta pe rețelele sociale.

Dacă doriți să modificați rezultatul pentru a obține o fotografie unică, sunt disponibile mai multe funcții de editare. Abilitatea de a încărca fotografii de pe un dispozitiv, Facebook, stocul său sau printr-o adresă URL este cea mai bună caracteristică a acestui instrument.

În plus, puteți împărtăși rezultatul pe Twitter, Facebook, Imgur, Pinterest și Google Photos. În cele din urmă, puteți modifica rezultatul folosind acest instrument.

Redimensionare rapidă

Rapid Resizer nu doar formatează fotografii, ci funcționează și ca un convertor online gratuit de fotografie în schiță. Este puțin enervant să trebuiască să faceți clic pentru a accepta condițiile de utilizare pentru această aplicație web de fiecare dată când procesați o fotografie prin ea.

Viteza de procesare este comparabilă cu cea a instrumentelor web anterioare. Cu ajutorul instrumentului, puteți face rapid și ușor un șablon, desen linie etc. Utilizarea aplicației este complet fără riscuri. După procedură, puteți descărca fișierul pe computer.

AI Draw

AI Draw este un alt instrument de conversie a fotografiei în schiță. Dar un lucru face ca acest instrument să fie diferit de toate celelalte instrumente. În loc să facă schițe tradiționale dintr-o imagine, acest instrument face desene în linii. Desenele în linii sunt renumite în Tokyo și sunt folosite în multe grafice, anime și desene animate. Această specialitate îl diferențiază de alte instrumente.

Nota autorului

Una dintre artele fundamentale pentru portretizarea portretelor noastre și a altor obiecte pe hârtie este schița. Dar nu toată lumea are capacitatea de a desena. Pentru a crea un desen de bază, oamenii au adesea nevoie de multă pregătire conștientă și practică pe termen lung.

În zilele noastre, este destul de simplu să găsești fotografii online pentru a schița convertoare, iar multe dintre ele sunt gratuite. Majoritatea sunt făcute doar pentru distracție. Astfel, desenul în creion terminat poate să nu pară a fi foarte realist.

Concluzie

Toată lumea are portrete, peisaje și alte imagini incredibile pe care și-ar dori să le picteze. Nu mai este nevoie să-l mai dorești, deoarece există o serie de instrumente care vă pot transforma rapid imaginile în desene, fără a sparge banca.

Aceste instrumente folosesc diverse metode pentru a transforma o imagine într-un desen. În timp ce unele tehnologii utilizează algoritmi pentru a digitiza culorile după trasarea liniilor, altele folosesc inteligența artificială pentru a produce schița necesară.

De asemenea, puteți explora unele dintre cele mai bune aplicații de colaj foto pentru a edita cele mai bune fotografii împreună.

x