09/25/2022

13 cele mai bune instrumente pentru a recupera datele iPhone și iPad- [Data Recovery]

Se întâmplă… uneori trebuie să recuperați datele cruciale de pe dispozitivele dvs. mobile sau tablete.

Mulți oameni au început să stocheze fișiere esențiale pe telefoanele lor mobile, deoarece pot avea acces ușor la date din mers sau în zilele noastre, aproape în orice situație.

Nu încape vorbă; Puteți să vă accesați cu ușurință e-mailurile, să partajați imagini, să editați și să partajați un document, să plătiți facturi și multe, cu o singură atingere a telefonului mobil. În general, toate datele personale și importante stocate pe telefon sunt în siguranță, cu excepția cazurilor rare, cum ar fi pierderea telefonului, ștergerea memoriei, spargerea închisorii a mers prost sau poate un virus.

Ce se întâmplă mai departe?

Din punct de vedere tehnic, pierdeți toate informațiile stocate, fotografiile, videoclipurile, muzica, documentele etc. într-o fracțiune de secundă. Prin urmare, este întotdeauna recomandabil să faceți copii de rezervă pentru iPhone și iPad.

Dar, ce se întâmplă dacă backup-ul nu este de nici un folos?

Una dintre cele mai sigure opțiuni este de a avea un instrument fiabil de recuperare a datelor. Este una dintre cele mai ușoare și convenabile metode care vărsă boabele de aur în vremuri de criză. Software-ul de recuperare a datelor vă ajută să extrageți cu ușurință datele șterse/pierdute/șterse din telefon. Dacă sunteți foarte specific cu privire la datele dvs., acest articol este pentru dvs.!

Cu toate acestea, trebuie să verificați următoarele lucruri în timp ce alegeți software-ul potrivit de recuperare a datelor –

 • Asigurați-vă că software-ul este de încredere.
 • Trebuie să aibă o interfață ușor de utilizat și intuitivă.
 • Verificați compatibilitatea software-ului cu dispozitivul dvs. iPad și iPhone existent.
 • Echipa de asistență a software-ului ar trebui să fie suficient de diligentă pentru a vă răspunde la toate întrebările.
 • Cel mai important este că software-ul ar trebui să fie bine fundamentat și să poată face față celor mai proaste ștergeri de date.

Ținând cont de toate punctele de mai sus, am ales cu atenție unele dintre cele mai bune software de recuperare a datelor disponibile pe piață astăzi.

Tenorshare

Utilizatorii au evaluat Tenorshare ca cel mai bun software pentru recuperarea datelor. Vă ajută cu recuperarea datelor care salvează vieți mai rapid decât alte software-uri existente. Un lucru grozav este că sunteți acoperit chiar dacă sunteți prins în următoarele accidente:

 • Ecrane sparte
 • Jailbreak
 • Daune provocate de apă
 • Telefoane blocate și blocate
 • Avarie de sistem
 • Atacurile de virus
 • Telefoane furate

Software-ul oferă trei moduri de recuperare a datelor – prin backup iCloud, prin backup iTunes sau din backup dispozitiv iOS. Cea mai bună parte este că este compatibil cu majoritatea dispozitivelor iOS și are, de asemenea, o opțiune pentru recuperarea selectivă a datelor.

Apeaksoft

Apeaksoft iPhone Recuperare Date software-ul are niște capabilități uimitoare, cum ar fi recuperarea datelor iOS șterse/pierdute și recuperarea datelor utilizând backup iTunes și iCloud.

  Eliminați aplicațiile de sistem, ascunse și cadru

Indiferent dacă telefonul v-a fost furat, a avut loc o blocare a sistemului, ați uitat parola sau ați șters date accidental, acest instrument funcționează în toate aceste scenarii. Poate recupera toate tipurile de date, inclusiv mesaje, contacte, fotografii, istoric de apeluri, note și aplicații.

Înainte de a recupera datele, Apeaksoft vă oferă o previzualizare a fișierelor, astfel încât să știți ce sunteți pe cale să recuperați. Acest lucru este util în special atunci când doriți să salvați numai anumite fișiere din colecție.

Puteți utiliza acest software pentru toate dispozitivele și versiunile iOS.

PhoneRescue pentru iOS

PhoneRescue pentru iOS software-ul este o altă soluție fiabilă de recuperare a datelor iOS dezvoltată de iMobie. Poate prelua până la 25 de tipuri de date și fișiere, cum ar fi fotografii, mesaje, videoclipuri și multe altele, cu 3 moduri flexibile de recuperare disponibile.

Mai mult decât o soluție de recuperare a datelor iOS, software-ul PhoneRescue pentru iOS funcționează și atunci când iPhone-ul tău se blochează, sistemul iOS se blochează etc. Interfața ușor de utilizat se realizează cu ușurință extremă.

Unele dintre caracteristicile sale evidențiate:

 • Recuperați 25 de tipuri de date precum fotografii, mesaje, muzică, videoclipuri, contacte și multe altele.
 • Previzualizați toate copiile de rezervă și selectați ceea ce aveți nevoie pentru a restabili în câteva atingeri.

Ați șters din greșeală mesajele importante fără copii de rezervă? Acest instrument poate, de asemenea recupera mesajele șterse fără copii de rezervă.

Cel mai bun lucru este că acest instrument vă poate recupera datele din backup-ul iTunes sau iCloud dacă dispozitivul este furat sau nu se pornește, tot ce aveți nevoie sunt doar câteva clicuri.

Wondershare

Acest software este mai versatil în ceea ce privește publicul căruia îi adresează. Este disponibil pentru Windows, iOS, Mac și Android în comparație cu Tenorshare, care este exclusiv pentru dispozitivele iOS.

Recuperarea datelor este la fel de simplă ca să vă conectați telefonul, să îl scanați și să faceți clic pe „recuperați datele”. De asemenea, oferă utilizatorilor o versiune gratuită pe care o puteți utiliza, dar cu funcții limitate.

Interfața este elegantă, plăcută și vine cu o navigare ușoară, astfel încât oricine o poate folosi.

Orice problemă? Descarca Wondershare.

Stelar

Staller de recuperare de date funcționează și cu versiunile iOS 14, 13, 12 și mai mici și vă permite să recuperați diferite tipuri de date. Nu contează cum ați făcut să vă pierdeți datele, acest software le poate aduce înapoi, fie că este vorba de fotografii, videoclipuri, note, calendar, note vocale sau orice altceva.

Are o funcție de scanare profundă care poate extrage fișierele pierdute din fiecare colț al zonei de stocare, de care scanarea rapidă obișnuită nu este capabilă. Deci, dacă în cazul în care scanarea rapidă nu poate găsi toate fișierele pierdute, puteți utiliza funcția de scanare profundă a acestora.

  Cum să sincronizați redarea videoclipurilor pe Netflix când vizionați cu prietenii

Există o grămadă de alte funcții care ar fi foarte utile în ceea ce privește recuperarea datelor IOS și le puteți încerca pe toate gratuit. Este compatibil cu Windows și macOS.

iMyFone D-Back

iMyFone D-Back este un instrument excelent de recuperare a datelor pentru iTunes, dispozitive iOS sau backup direct iCloud.

Puteți recupera WhatsApp, fotografii, mesaje și peste 18 date suplimentare. Software-ul vine cu tehnologie avansată de recuperare a datelor, astfel încât să vă puteți recupera datele fără să așteptați ore lungi. Deci, indiferent dacă ați șters datele din greșeală, ați efectuat resetarea din fabrică, a apărut o eroare iOS, ați pierdut telefonul, orice date lipsesc sau telefonul este deteriorat, D-Back vă sprijină.

iMyFone D-Back poate restaura aproape toate informațiile stocate pe un dispozitiv iOS, chiar și chat-urile, videoclipurile, atașamentele, chat-urile Viber, datele Kik, contactele, mesajele Wechat, note, calendar, marcaje, mementouri și multe altele.

Oferă trei moduri de recuperare:

 • Puteți recupera datele șterse doar prin scanarea dispozitivelor după conectarea la un computer.
 • Din backup-urile anterioare ale iTunes, puteți obține datele pierdute.
 • De asemenea, puteți extrage fișierele din Kitul iCloud.

iMyFone D-Back oferă mai multe avantaje, cum ar fi previzualizarea datelor șterse pentru restaurare, recuperarea datelor selective, permițându-vă să le încercați gratuit înainte de a cumpăra și multe altele. Funcționează bine cu iPhone, iPad, iPod.

Luați o încercare gratuită sau cumpărați o versiune completă a software-ului la 39,95 USD și bucurați-vă de mai multe beneficii.

EaseUS

Acest software are o multitudine de caracteristici atunci când vine vorba de recuperarea datelor. În primul rând, oferă opțiunea de a recupera date nelimitate de pe mai multe dispozitive iOS. Aceasta înseamnă că acest software este cheia unică pentru toate încuietorile care v-au ținut departe de a utiliza dispozitivul.

De asemenea, oferă recuperarea datelor de pe dispozitive care nu răspund și dispozitive cu probleme operaționale. EaseUS este, de asemenea, compatibil cu versiunea iTunes Store Microsoft. În plus, au actualizări regulate și remedieri de erori pentru a menține performanța la nivel maxim.

Recuperare Android

Nu judeca niciodată o carte după coperta ei și nu după acest software. Deși numele sugerează Recuperare Androidface o treabă destul de decentă pentru dispozitivele iOS despre care utilizatorii au vorbit pe diverse portaluri.

Oferă un pas rapid și simplu pentru a recupera datele de pe telefon. Partea distractivă aici este că are și un tutorial simplu pas cu pas pe care le puteți urma în cazul în care sunteți blocat. Interfața este, de asemenea, netedă și inteligentă grafică.

Fonepaw

Împreună cu datele de recuperare a telefonului, acest software oferă și recuperarea datelor din aplicația de social media pe care unele companii de software o pierd. De asemenea, oferă recuperarea datelor în cazul telefoanelor furate împreună cu erori de sistem, apă sau deteriorare a sistemului, dispozitiv șters accidental, resetări din fabrică sau în cazul parolelor uitate.

Puteți recupera datele direct de pe iTunes, iCloud sau dispozitivul dvs. Fonepaw în mod interesant, oferă și opțiuni de copiere de rezervă a datelor iOS, restaurare și recuperare a sistemului iOS.

  Cum să schimbați imaginea de fundal și tema pe Google Chromebook

Acest software se adresează în mod explicit publicului iOS. Vă ajută să recuperați toate fișierele pierdute împreună cu codul de acces al ecranului, ceea ce vă duce să utilizați software-ul de recuperare a datelor.

De asemenea, face o treabă excelentă de recuperare a datelor corupte. Acest lucru este foarte important, deoarece de multe ori este posibil să nu știm nici măcar ce date au devenit corupte. Descoperă chiar și datele criptate și backup-ul de pe iPhone. Nu numai asta, dar puteți recupera și istoricul și marcajele șterse din browser Safari.

Află mai multe despre asta Aici.

Recuperare iPhone

Fără îndoială, versiunea pro a Recuperare iPhone are caracteristici avansate. Dar, în comparație cu alte versiuni gratuite de software disponibile pe piață, acest instrument are mult mai multe de oferit în lista sa.

Vă ajută să extrageți istoricul apelurilor, fișiere media, mementouri, liste de contacte, melodii, înregistrări, mesaje WhatsApp, marcaje Safari etc. La fel ca majoritatea software-ului, puteți recupera datele în trei pași simpli.

In grafic

In grafic are o interfață intuitivă și ușor de utilizat, care a făcut fericiți mii de utilizatori. Vă ajută să recuperați datele pierdute sau șterse, să restaurați datele din fișierele de rezervă, acceptă mai multe dispozitive și este disponibil atât pentru IOS, cât și pentru Windows.

Puteți beneficia de aceste beneficii și în versiunea gratuită. Are două tipuri de planuri – Acasă și Tehnician. În timp ce planul de acasă se potrivește neprofesionului, planul Tehnician este pentru profesioniștii IT.

Syncios

Syncios are una dintre cele mai prietenoase versiuni pro disponibile pe piață. Acest software vă ajută în principal cu documente pierdute, imagini, videoclipuri, muzică, e-mailuri, arhive etc., date pierdute, daune cauzate de apă și resetări din fabrică. Este un software fundamental în comparație cu unele dintre cele avansate enumerate mai sus, dar este încă foarte eficient în activitatea sa.

A câștigat inimile cu interfața sa ușoară și personalul de încredere.

Consultați acest articol pentru software-ul de recuperare a datelor Mac.

Concluzie

Sper că instrumentele de recuperare a datelor de mai sus să vă ajute să faceți copii de rezervă ale datelor și să evitați orice bătăi de cap pe viitor. Deținerea unui software de recuperare a datelor nu te ajută doar în chestii personale, ci și profesional, așa că asigură-te că le folosești.

x