11/29/2023

12 portofele Tether care vă vor menține cripto-ul în siguranță

Iată cele mai bune portofele Tether pentru a stoca și proteja jetoanele cripto.

Un portofel cripto este un instrument digital care ne permite să trimitem, să primim și să stocăm diverse criptomonede. În plus, aceste portofele oferă control, confort și securitate asupra activelor dvs. cripto.

Pe lângă caracteristicile menționate mai sus, puteți folosi și un portofel cripto pentru a interacționa cu diverse aplicații descentralizate (DApps). De exemplu, puteți folosi portofele pentru a stoca și tranzacționa pe burse descentralizate (DEX).

Dimensiunea globală a pieței portofelului cripto a fost de 8,42 miliarde USD în 2022 și este de așteptat să aibă o creștere compusă de 24,8% între 2023 și 2030. În plus, numărul total de utilizatori de portofel criptografic a depășit 84 de milioane în august 2022.

Tether (USDT) este a treia cea mai mare criptomonedă, cu o capitalizare de piață de peste 77 de miliarde de dolari. Mai mult, datorită naturii stabile a Tether, mai mulți comercianți și investitori preferă această cripto pentru stocare și tranzacții.

Acum să aruncăm o privire la portofelul Tether. Rămâneţi aproape!

Ce este un portofel Tether?

Portofelul Tether este un portofel cripto care vă permite să dețineți jetoane Tether (USDT). Deoarece Tether este o monedă stabilă cu o valoare echivalentă cu dolarul american, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la volatilitatea ridicată a pieței cripto.

Sună impresionant, nu?

Tokenul Tether (USDT), lansat în 2014, a fost construit pe blockchain-ul Bitcoin de către platforma Omni. În prezent, Tether este acceptat pe blockchain-uri populare precum Ethereum, Algorand, Bitcoin Cash, Polygon și Tron, pentru a numi câteva.

Puteți găsi diverse portofele Tether în funcție de caracteristicile și beneficiile lor. Principalele tipuri de portofele Tether includ:

🔷 Portofele hardware: puteți utiliza portofelele hardware Tether pentru a vă stoca jetoanele offline pentru a evita hacking-ul online.

🔷 Portofele mobile: portofelele mobile Tether vă permit să vă conectați și să interacționați instantaneu cu schimburile sau aplicațiile folosind dispozitivele dvs. mobile.

🔷 Portofele desktop: puteți folosi acest tip de portofel instalat pe computer pentru a stoca și a schimba jetoanele dvs. Tether.

🔷 Portofele web: Aceste portofele Tether sunt disponibile pentru a fi accesate folosind browserele web acceptate de pe dispozitive mobile sau computere.

Acum că știți despre portofelul Tether, să verificăm cum să-i selectați cel mai bun portofel.

Cum să alegi cel mai bun portofel Tether?

Când vă gândiți să alegeți un portofel Tether, este important să luați în considerare factorii majori enumerați mai jos:

#1. Securitate

Caracteristicile de securitate sunt cel mai important factor atunci când alegeți un portofel Tether. Orice defecțiune de securitate poate duce la pierderea întregii jetoane stocate în portofel.

Optează întotdeauna pentru portofele cu funcții de securitate, cum ar fi codul PIN, încuietori cu amprentă, autentificare cu doi factori sau ID facial. Mai mult, verificați dacă portofelul respectă cele mai recente standarde de securitate și criptare.

#2. Compatibilitate

Dacă utilizați mai multe dispozitive, asigurați-vă că portofelul dvs. Tether acceptă sisteme de operare diferite. În acest fel, puteți evita dificultățile în transferurile de jetoane în timp ce vă schimbați dispozitivele.

În plus, alegeți portofelele Tether care oferă aplicații mobile pentru dispozitivele dvs. Android sau iOS. Această caracteristică va fi utilă pentru trimiterea și primirea de jetoane USDT în timp ce sunteți în deplasare.

#3. Comoditate

Portofelele Tether sunt dezvoltate pentru a ajuta utilizatorii cu tranzacții cripto mai rapide. Pentru a face acest lucru, trebuie să alegeți un portofel care oferă o interfață ușor de utilizat pentru stocare și tranzacții.

Majoritatea portofelelor Tether vă permit să efectuați tranzacții în câțiva pași simpli și să alegeți întotdeauna acele tipuri de portofele. Mai mult, cel mai bine este să preferați portofelele care nu cer crearea de cont și verificări.

  8 cele mai bune instrumente pentru a crea o comunitate modernă și o afacere de membru

#4. Relații Clienți

Asistența proastă pentru clienți este întotdeauna o experiență dureroasă pentru utilizator în orice sector de servicii. Asigurați-vă că alegeți portofelele Tether care vă rezolvă problemele în mai puțin timp.

De asemenea, este mai bine să selectați un portofel Tether care oferă mai multe opțiuni de rezoluție prin chat-uri, e-mail și Telegram.

#5. Caracteristici suplimentare

Pe lângă trimiterea, primirea și stocarea jetoanelor Tether, puteți căuta și servicii suplimentare care se potrivesc cu scopul dvs. De exemplu, să presupunem că sunteți un comerciant cripto. În acest caz, puteți opta pentru portofelele Tether care oferă urmărire a portofoliului și prețuri cripto în direct.

Alte caracteristici suplimentare pe care trebuie să le urmăriți pe portofelele Tether includ:

 • Disponibilitatea scanerului QR pentru a trimite și primi jetoane instantaneu.
 • Opțiune de conectare cu DApps fără probleme.
 • Portofele care acceptă mai multe blockchain-uri.
 • Acceptă o varietate de opțiuni de plată pentru a cumpăra jetoane Tether.

Acum, să aruncăm o privire la cele mai bune portofele Tether.

Exod

Fondată în 2015, Exodus oferă portofele Tether pentru utilizatorii de dispozitive mobile și desktop. Puteți folosi acest portofel cripto pentru a vă gestiona fără probleme jetoanele Tether din diverse blockchain-uri.

Exodus criptează datele de tranzacție și cheile private ale portofelului pentru securitate și confidențialitate. În plus, acest portofel Tether are o interfață ușor de utilizat și asistență pentru clienți 24/7.

Exodus este disponibil ca portofele hardware, mobile, desktop și web. Puteți alege oricare dintre aceste portofele pentru a tranzacționa, transfera sau primi jetoane Tether instantaneu. De asemenea, veți primi date de portofoliu în timp real și grafice live ale pieței cripto.

Utilizatorii de dispozitive mobile pot instala portofelul Exodus Tether din Google Play sau App Store. În plus, versiunea desktop a Exodus acceptă Windows, Mac și Linux.

Dacă preferați portofelele web, puteți instala Exodus pe browserul Brave sau Chrome. De asemenea, pentru securitate suplimentară, puteți alege portofelul hardware, construit în parteneriat cu Trezor, unul dintre cei mai buni producători de portofel hardware cripto.

Lenjerie

Portofelul Tether al Linen este securizat folosind conturile de contract inteligente ale Safe, o platformă populară de securitate cripto. Pe lângă caracteristicile de securitate, acest portofel mobil oferă o interfață de utilizator simplă pentru stocarea și transferul ușor de jetoane Tether în câteva secunde.

Linen vă oferă 3 chei private pentru a vă asigura portofelul Tether. Avantajele de a avea aceste chei sunt:

 • Vă puteți accesa portofelul chiar dacă pierdeți una dintre cheile private.
 • Dacă cineva vă fură una dintre cheile private, tot nu vă poate accesa portofelul.

În plus, puteți cumpăra Tether și alte criptomonede pe Linen cu cardurile dvs. de credit sau de debit. În plus, puteți oricând să contactați serviciul de asistență pentru clienți prin e-mail.

Dacă sunteți utilizator de dispozitiv iOS, puteți instala portofelul Linen’s Tether din App Store. Cu toate acestea, utilizatorii de Android trebuie să aștepte până când este disponibil pe Google Play.

AlphaWallet

Căutați un portofel mobil care să vă ajute să câștigați dobândă și să vă păstrați în siguranță jetoanele Tether? Încercați AlphaWallet, un portofel cripto proeminent.

Puteți folosi acest portofel pentru a vă conecta cu DApps de împrumut de încredere. Aici veți primi interes pentru jetoanele Tether direct pe AlphaWallet.

În plus, jetoanele dvs. Tether stocate sunt securizate cu ajutorul Secure Enclave. De asemenea, AlphaWallet nu colectează datele dumneavoastră sau detaliile KYC pentru a vă proteja confidențialitatea.

Cea mai recentă versiune de AlphaWallet este disponibilă în App Store și Google Play. Mai mult, utilizatorii de Android pot descărca direct acest portofel mobil de pe site-ul AlphaWallet.

AlphaWallet oferă, de asemenea, link-uri magice pentru a vă trimite jetoanele Tether fără probleme. În plus, asistența lor oficială pentru clienți este disponibilă prin e-mail și Telegram.

  Cum să adăugați site-ul dvs. la programul de afiliere Amazon Associates

Portofel Infinity

Vă puteți gestiona jetoanele Tether pe desktop și dispozitive mobile folosind Infinity Wallet. Mai mult, acest portofel vă permite să solicitați jetoane de la alte portofele folosind un cod QR.

Infinity Wallet are funcții de criptare de top pentru a oferi securitate maximă pentru stocarea Tether și tranzacțiile sale. De asemenea, datele dumneavoastră sunt, de asemenea, păstrate anonime și private pentru a spori siguranța și confidențialitatea portofelului.

În plus, vă puteți urmări portofoliul Tether la prețul său live de pe piață. De asemenea, puteți utiliza funcțiile de asistență prin chat și e-mail ale Infinity Wallet pentru a vă rezolva problemele și a vă clarifica îndoielile.

Cea mai recentă versiune desktop a Infinity Wallet acceptă sisteme de operare precum Linux, MacOS și Windows. De asemenea, le puteți instala portofelul mobil pentru dispozitivele dvs. Android sau iOS.

Administrator

Căutați un portofel Tether pentru a stoca jetoane din diferite standarde blockchain, cum ar fi ERC-20, TRC-20 și BEP-20? Dezvoltat de BlockSoft Lab, portofelul Trustee vă ușurează.

Cea mai impresionantă caracteristică a acestui portofel este simplitatea pe care o oferă utilizatorilor săi. Puteți activa portofelul Trustee’s Tether cu un singur clic.

Odată ce activarea portofelului dvs. este finalizată, trebuie să setați o expresie de recuperare de 12 cuvinte. Să presupunem că vă pierdeți dispozitivul; vă puteți recupera în continuare portofelul și jetoanele Tether stocate folosind această expresie. În plus, puteți adăuga funcții de securitate precum codul PIN, touchID sau faceID în consecință.

O altă caracteristică importantă a portofelului Trustee este că acceptă mai multe portofele cripto. Puteți adăuga și monitoriza toate jetoanele dvs. Tether folosind o aplicație mobilă.

Portofelul mandatarului este disponibil pentru dispozitivele mobile. Puteți instala acest portofel din App Store sau Google Play.

Minke

Sunteți interesat de un portofel Tether care acceptă mai multe blockchain-uri cu zero taxe de gaz? Verificați Minke pentru a beneficia de astfel de caracteristici impresionante.

Dezvoltat de Minke Labs, acest portofel mobil este util atunci când vine vorba de depunerea sau transferul de jetoane Tether în siguranță. La momentul scrierii, portofelul Minke acceptă blockchain-urile Binance Smart Chain, Ethereum și Polygon.

Portofelul Minke vă permite să cumpărați Tether și alte criptomonede folosind Google și Apple Pay. În plus, acest portofel acceptă și carduri de debit și de credit, împreună cu alte metode populare de transfer bancar.

În plus, interfața ușor de utilizat vă ajută să adăugați jetoane Tether (USDT) în portofel în trei clicuri simple. Portofelul Minke este disponibil pe App Store și Google Play.

portofel gratuit

Freewallet este un portofel Tether multifuncțional dezvoltat pentru dispozitive mobile și browsere web compatibile cu Android și iOS. De asemenea, puteți folosi acest portofel pentru a cumpăra jetoane Tether (USDT) folosind alte criptomonede.

Pentru a utiliza funcțiile Freewallet, trebuie să creați un cont gratuit folosind ID-ul dvs. de e-mail. În plus, puteți folosi numărul dvs. de mobil și conturile Google sau Facebook pentru a deschide un cont.

Freewallet oferă una dintre cele mai bune caracteristici de securitate cripto pentru a vă proteja jetoanele Tether. Acest portofel vine cu următoarele:

 • Confirmare cu semnături multiple pentru fiecare tranzacție bazată pe portofel.
 • Limită zilnică și săptămânală a tranzacțiilor pentru a minimiza posibilitatea furtului de token.
 • Cod PIN, amprentă și caracteristici de securitate 2FA.
 • Stocarea la rece a jetoanelor Tether pentru a elimina fraudele online.

Freewallet oferă diferite moduri de a contacta centrul său de asistență. Puteți contacta directorii lor oficiali de clienți prin Telegram, Facebook Messenger, Skype sau e-mail.

Trustee Plus

BlockSoft Lab a dezvoltat un portofel Tether (USDT) mult mai avansat, Trustee Plus, pentru stocare și transfer cripto mai sigur. Mai mult, puteți folosi acest portofel Tether TRC-20 pentru a încărca folosind carduri bancare.

Trustee Plus folosește mai mulți factori de securitate și tehnologia de audit în timp real pentru a stoca în siguranță jetoanele Tether ale utilizatorului.

Caracteristicile majore ale portofelului mobil Trustee Plus includ zero taxe pentru reîncărcările și transferurile de criptomonede. În plus, puteți efectua tranzacții de cumpărare și vânzare la cele mai bune cursuri de schimb.

  Ce este Luna Mică lângă Text pe iPhone?

Portofelul Tether de la Trustee Plus poate fi instalat pe dispozitive Android sau iOS. În plus, puteți utiliza și scanerul QR pentru transferul instantaneu de jetoane cripto. De asemenea, utilizatorii Trustee Plus pot contacta asistența pentru clienți prin telefon sau e-mail.

ZenGo

Portofelul Tether de la ZenGo vă ajută să vă protejați fondurile cripto în cel mai sigur mod. Mai mult, vă puteți recupera portofelul dacă uitați parola sau pierdeți dispozitivul.

Sistemul de urmărire a portofoliului online încorporat al ZenGo vă permite să monitorizați valoarea live a jetoanelor dvs. Tether. În plus, puteți trimite și primi Tether cu câteva atingeri pe dispozitivul dvs. mobil.

ZenGo oferă, de asemenea, o varietate de metode de plată pentru a cumpăra jetoane Tether. Puteți plăti folosind aplicația de plată mobilă, transferul SWIFT, SEPA, Mastercard sau Visa.

Portofelul ZenGo acceptă dispozitive iOS și Android. De asemenea, puteți obține ajutor prin chat sau e-mail de la echipa de asistență clienți ZenGo.

Paybis

Fondată de o echipă de pasionați de blockchain în 2014, Paybis este un furnizor de top de portofel Tether. Acest portofel cripto își propune să cumpere, să vândă sau să stocheze cu ușurință jetoane Tether (USDT).

Trebuie să creați un profil Paybis pentru a deschide un portofel cu ei. Odată ce profilul dvs. este gata, puteți crea rapid un portofel Tether gratuit.

Portofelul Tether de la Paybis vine cu o varietate de funcții de securitate, cum ar fi:

 • Chei private pentru a vă asigura jetoanele USDT.
 • Tranzacții reale în lanț, care sunt întotdeauna verificabile.
 • Disponibilitatea unor instalații subterane care includ trei straturi de protecție.
 • Strat de securitate încorporat pentru a aborda posibilele atacuri.

Pe lângă caracteristicile de securitate impresionante, Paybis asigură și utilizatorilor săi asistență 24/7. Puteți instala portofelul Tether al lui Paybis din App Store sau Google Play.

Portofel atomic

Căutați un portofel Tether care să funcționeze bine cu computerul și dispozitivele mobile? Apoi, Atomic Wallet este la îndemână.

Atomic Wallet stochează cheile dvs. private pe dispozitivele dvs. în loc de un server sau un schimb centralizat pentru a adăuga mai multă siguranță. Această caracteristică de securitate vă permite să aveți control total asupra jetoanelor dvs. Tether.

În afară de asta, Atomic Wallet nu solicită înregistrarea contului sau verificări KYC. Pe lângă toate, datele tale rămân neurmărite. De asemenea, puteți contacta echipa de asistență prin chat sau e-mail dacă aveți îndoieli sau reclamații.

Puteți descărca Atomic Wallet pe computer, care acceptă MacOS, Windows, Fedora, Ubuntu și Debian. De asemenea, puteți instala aplicațiile lor mobile din App Store sau Google Play.

CoinZoom

CoinZoom oferă utilizatorilor un portofel Tether eficient care acceptă standardul de token TRC-20. Pentru a depune jetoane Tether în acest portofel, trebuie să creați un cont gratuit CoinZoom.

Interfața de utilizator simplă și ușoară a acestui portofel Tether ajută la tranzacții mai rapide și mai eficiente. Puteți trimite și primi USDT (TRC-20) în câteva clicuri simple.

Portofelul Tether de la CoinZoom este un portofel mobil. Puteți instala acest portofel scanând codul QR pe ​​site-ul CoinZoom sau din Google Play sau App Store.

De asemenea, puteți utiliza asistența pentru clienți din CoinZoom Chat pentru a vă rezolva întrebările sau problemele. În plus, puteți, de asemenea, să trimiteți bilete de asistență și să urmăriți starea acestora.

Cuvinte finale

În concluzie, securitatea trebuie să fie prioritatea ta maximă atunci când alegi un portofel Tether. După aceea, puteți căuta alte caracteristici majore, cum ar fi confortul și compatibilitatea dispozitivului.

Puteți alege orice portofel Tether care vi se potrivește cel mai bine în acest articol. În cele din urmă, asigurați-vă că utilizați funcțiile de securitate maximă disponibile pe portofele pentru a vă proteja activele cripto.

De asemenea, consultați cele mai bune portofele Ethereum!

x