12 Platformă de joburi de transcriere pentru lucru de acasă

Lucrările de transcriere la distanță au devenit extrem de populare în ultima vreme. Iată câteva platforme de muncă de transcriere de acasă pentru a începe ca freelancer.

Pandemia de Covid-19 a schimbat peste noapte multe lucruri pentru toată lumea, inclusiv modul în care lucrează oamenii. Una dintre cele mai semnificative evoluții în acest sens a fost tranziția la „lucrare de la domiciliu” sau locuri de muncă la distanță.

Înainte de pandemie, existau ezitari cu privire la lucrul la distanță, dar lucrurile s-au schimbat acum. Evenimentele care s-au desfășurat ne-au ajutat să conștientizăm importanța lor și a existat un aflux masiv de angajați care optează pentru locuri de muncă la distanță în întreaga lume.

Pe măsură ce pandemia scade încet și afacerile își iau viteza, munca la distanță, forțată inițial asupra angajaților, a devenit o „nouă normalitate”.

Potrivit studiului Talent Tech Outlook 2022, 82% dintre oameni preferă să lucreze de acasă decât la birou.

„Modelul de la distanță în primul rând” nu este benefic numai pentru angajați, ci este și pentru angajatori.

O zonă critică care a cunoscut o creștere rapidă în această perioadă a fost transcripțiile. Mai simplu spus, este convertirea unui discurs sau audio în text scris. Dar, din nou, nu necesită creativitate și puteți folosi abilitățile de ascultare și observare pentru a capta informațiile descrise.

Puteți începe cu el dacă aveți un laptop și un software de procesare a textului (Notepad, Google Docs sau chiar MS Word). În plus, multe aplicații și site-uri web oferă șansa de a face lucrări de transcriere de acasă, fără a fi nevoie să vâneze clienți în afara.

Dar înainte de a ne aprofunda aceste platforme, trebuie să înțelegeți beneficiile unei oportunități de lucru la distanță.

Deci ce mai aștepți? Să aflăm.

Care sunt beneficiile muncii de la domiciliu?

Productivitate crescuta

În comparație cu mediul de birou, lucrul de acasă oferă un cadru mai liniștit, permițând angajaților să se concentreze mai mult pe muncă.

În plus, există de obicei mai puține întreruperi și mai puține politici de birou, permițând angajaților să se concentreze pe ceea ce contează.

Sănătate îmbunătățită a angajaților

Lucrarea la distanță elimină necesitatea unei navetei, care poate fi stresantă pentru angajați. Economisește timp și oferă angajaților beneficii pentru sănătate, dormind mai mult, antrenându-se, petrecând mai mult timp cu familiile lor sau gătind alimente sănătoase.

Reducerea costurilor

Atât angajații, cât și angajatorii economisesc bani din munca de la distanță. Angajații economisesc combustibil, transport, parcare și întreținere, adăugând în cele din urmă mai mulți bani în buzunare.

Angajatorii economisesc cheltuieli precum spații de birouri, facturi de utilități, rechizite de birou, securitate, cheltuieli generale etc.

Flexibilitate

Opțiunea de lucru de acasă oferă mai multă flexibilitate și agilitate. În plus, angajații care nu mai sunt limitați într-un birou pot fi mai potriviți să lucreze la ore flexibile, la convenția lor, oricând în timpul zilei sau chiar în weekend.

Echilibru între viață și profesie

Lucrul de la distanță economisește mult timp de călătorie. În plus, angajații pot folosi același lucru pentru a-și îmbunătăți echilibrul dintre viața profesională și viața privată. Indiferent dacă lăsați copiii la școală, dacă faceți treburile casnice, să faceți comisioane sau să lucrați de acasă, este mai ușor să echilibrați viața personală și cea profesională.

  Cel mai bun marketing afiliat – Ghid pentru începători

Ce este un job de transcriere?

O lucrare de transcriere presupune ascultarea sunetului sau videoclipurilor și convertirea acestora într-un format text. Persoana care transcrie înregistrările este cunoscută ca transcriptor.

Lucrul ca transcriptor este ideal pentru persoanele care doresc să lucreze de acasă. Zilnic este transcrisă o mare varietate de materiale audio sau video, inclusiv apeluri telefonice, întâlniri, seminarii, prelegeri etc., ceea ce înseamnă că această carieră are oportunități nesfârșite dacă lucrezi corect și eficient.

Există mai multe domenii în transcriere – general, juridic, medical și cercetare de piață. În cele mai multe cazuri, joburile de transcriere generală nu necesită cunoștințe anterioare. Cu toate acestea, este necesară o anumită experiență sau pregătire în cazul locurilor de muncă specializate precum cele medicale și juridice.

Diverse platforme disponibile astăzi oferă joburi ușoare de la distanță pentru munca de transcriere.

Înainte de a discuta despre platforme și caracteristicile acestora, să înțelegem cerințele tehnice pentru acest job.

Care sunt cerințele înainte de a aplica pentru joburi de transcriere?

Pentru a începe cu o lucrare de transcriere, veți avea nevoie de niște echipamente esențiale, care sunt după cum urmează:

  • Computer: primul echipament de care aveți nevoie pentru a începe este un computer. În funcție de preferințele dvs., puteți decide dacă păstrați un desktop, un laptop sau ambele.
  • Conexiune stabilă la internet: o conexiune stabilă la internet este vitală pentru a vă gestiona munca eficient. Deoarece majoritatea acestor companii funcționează printr-un sistem bazat pe web, trebuie să aveți conectivitate WiFi decentă.
  • Microsoft Word: Deși nu este obligatoriu să utilizați MS Word pentru sarcinile dvs., este bine să aveți, deoarece majoritatea companiilor acceptă misiuni în formatul „.docx” sau „.txt”. Dacă nu aveți MS Word, puteți solicita și angajatorului alternative.
  • Căști: utilizarea căștilor vă permite să auziți fișierele audio mai clar. Deși acest lucru nu este obligatoriu, investiția în căști bune vă poate ajuta să vă ușurați munca.
  • Software: instrumente software precum Fathom și Descript vă permit să creați transcrieri ale fișierelor audio și video. De asemenea, vă pot ajuta să utilizați timpul în mod productiv, creând instantaneu transcrieri din fișiere media.

Pe lângă toate aceste cerințe, este esențial să aveți abilități bune de tastare și ascultare. De exemplu, în calitate de transcriptor independent, cea mai mare parte a muncii tale implică ascultarea de fișiere audio și video. Într-un astfel de scenariu, devine esențial să aveți abilitățile de mai sus.

Iată cele mai bune platforme de muncă de transcriere de acasă pentru a vă ajuta să găsiți locuri de muncă de transcriere.

Rev

Rev este printre cele mai mari și mai renumite platforme de joburi de transcriere. Vă puteți înscrie pentru platformă, susținând un test și trimițând o probă de transcriere pentru cererea dvs.

Odată aprobat, puteți găsi joburi de transcriere foarte plătite online și puteți lucra pentru clienți din întreaga lume.

În calitate de transcriptor, veți fi plătit în fiecare luni prin PayPal pentru fiecare lucrare de transcriere finalizată în ultima săptămână.

Platforma le permite freelancerilor să decidă frecvența lor de lucru, ajutându-i să aleagă un program care se concentrează pe flexibilitate.

Rev este o opțiune bună pentru cei care doresc să lucreze independent la joburi de transcriere și necesită doar un computer și o conexiune stabilă la internet.

  Cum să alegi un router pentru nevoile rețelei tale de acasă

Transcrie-mă

O platformă specializată dedicată găsirii de locuri de muncă de transcriere de acasă, TranscribeMe deservește industrii precum juridică, cercetare medicală și educație, printre altele.

Freelancerii de pe portal au acces la cele mai mari plăți, resurse pentru a învăța și a crește, alături de o flexibilitate mai mare de a lucra conform programului lor. Câștigurile pe platformă încep de la 15 USD la 22 USD pe oră audio, iar freelancerii pot câștiga cu ușurință un minim de 2.200 USD pe lună aici.

Platforma oferă îndrumări personalizate, ceea ce este extrem de benefic dacă doriți să vă dezvoltați abilitățile și să obțineți oportunități mai bune. În plus, poți chiar să aplici pentru joburi de adnotare a datelor de la distanță.

SpeakWrite

SpeakWrite este unul dintre portalurile principale pentru găsirea de joburi de transcriere la distanță online. Freelancerii pot lucra în diverse industrii (juridice, servicii de protecție, cercetare medicală etc.) în timp ce își stabilesc programul. Ei pot chiar să aleagă locuri de muncă, făcându-i ușor să câștigi bani suplimentari folosind abilitățile lor.

Ai nevoie doar de software de procesare a textului, de o conexiune la internet și de cel puțin 4 ore de lucru pe săptămână. Compania are anumite politici în jurul calității și profesionalismului, motiv pentru care acceptă doar 1% dintre solicitanți.

De asemenea, au o aplicație pentru freelanceri să aplice și să își gestioneze munca. În plus, transcriptorii cu cunoștințe de spaniolă pot aplica și la platformă.

Bloc de vorbire

Speechpad este o platformă de joburi de transcriere la distanță care vă plătește pe minut (oriunde între 2 USD și 5 USD).

Echipa de la Speechpad este complet la distanță și creează instrumente care facilitează transcrietorilor să lucreze la sarcini, ajutându-i să fie productivi și să câștige mai mulți bani. Puteți chiar să obțineți oportunități de a crește în rolurile dvs., ceea ce duce la plăți și responsabilitate mai bune.

Platforma nu se limitează doar la transcripții; are și proiecte pentru traduceri, recenzii și subtitrări.

GoTranscript

Cu o platformă dedicată pentru joburi de transcriere independenți, GoTranscript are o rețea solidă de transcriptori independenți din întreaga lume. Tot ce aveți nevoie pentru a începe este o conexiune la internet și un computer.

Freelancerii lucrează cu program flexibil și își pot alege proiectele. Proiectele acoperă, de obicei, diferite industrii și puteți primi feedback care vă îmbunătățesc abilitățile.

Echipa de asistență este destul de fiabilă și prietenoasă, iar limbile acceptate aici includ, printre altele, daneză, arabă, indiană, greacă, coreeană, finlandeză și ebraică.

CastingWords

Cu peste 10.000 de clienți, CastingWords este un portal premium de joburi de transcriere de acasă, cu prețuri pe minut și angajează freelanceri prin portalul Workshop și Upwork.

De obicei, vi se cere să lucrați la proiecte care convertesc transcrierile audio în formate text simplu, HTML și MS Word.

Pentru a fi eligibil pentru muncă, va trebui să aplicați luând un exemplu de evaluare pe portalul Atelierului. Odată aprobat, puteți obține cu ușurință noi sarcini în mod regulat.

Transcriere GMR

GMR Transcription este una dintre cele mai renumite companii din domeniul transcripției. Compania face în mod regulat publicitate pentru joburi de transcriere la distanță, angajând oameni cu abilități excelente de tastare, observare și ascultare.

Au un sistem robust de feedback care vă ajută să deveniți mai productiv, să vă îmbunătățiți abilitățile și să lucrați la proiecte interesante. Această platformă are o mulțime de cerințe pentru transcrietorii spanioli.

  VMware vSphere 7: tipuri de depozite de date de stocare

Sunteți perfect pentru această companie dacă aveți o conexiune WiFi stabilă alături de un computer, MS Word și căști.

Quicktate

Quicktate este un portal de locuri de muncă independenți ușor de utilizat, care vă permite să câștigați prin transcrierea înregistrărilor audio sau video. Oferă diverse joburi de transcriere, inclusiv note legale, rapoarte medicale, scrisori, memorii etc.

Platforma vă permite, de asemenea, să lucrați la joburi care folosesc diferite limbi, ceea ce asigură o participare sporită la nivel mondial. Te plătește pentru fiecare cuvânt pe care îl transcrii; partea cea mai bună este că vă puteți încasa câștigurile săptămânal.

Pentru a vă înscrie la Quicktate, trebuie să aveți peste 18 ani și să aveți un cont PayPal.

Scribie

Scribie este printre cele mai populare platforme de joburi de transcriere și este foarte de încredere de mulți clienți. Vă permite să lucrați la convenție și să câștigați până la 20 USD pe oră audio.

Scribie ușurează munca unui transcriptor prin furnizarea de transcrieri automate care ajută la economisirea mult timp.

Tot ce trebuie să faceți este să ștergeți un test pentru a vă începe călătoria pe Scribie. După certificare, vei deveni transcriptor și, pe baza performanței tale, poți fi promovat la revizor, corector și QC.

Idem

Ditto Transcripts este o platformă potrivită pentru o lucrare de transcriere la distanță. Acesta vizează în principal transcrierea referitoare la forțele de ordine, generale, medicale, financiare și juridice. Ditto are o clientelă vastă, inclusiv firme de avocatură renumite, agenții de aplicare a legii, spitale, companii Fortune 500 etc.

Întrucât Ditto are sediul exclusiv în SUA, acesta angajează în mare parte transcriptori americani calificați care oferă transcrieri de calitate cu o acuratețe de 99%. Vă permite să câștigați până la 1,10 USD pe minut prin transcrierea fișierelor audio și video.

CrowdSurf

Crowdsurf este o platformă de transcriere populară pentru freelanceri, care oferă subtitrări video pentru surzi alături de spectatorii în limba a doua.

Oferă sarcini scurte de transcriere disponibile pe tot parcursul zilei, astfel încât să puteți lucra în funcție de confortul dvs.

Înainte de a vă înscrie, trebuie să treceți o evaluare pentru a vă alătura platformei ca transcriptor independent.

AVERBACH

Averbach este o opțiune excelentă pentru persoanele care caută locuri de muncă pentru transcriere de acasă. Oferă plăți competitive, fișiere obișnuite – 1 USD pe minut audio, fișiere în aceeași zi și peste noapte – 1,50 USD pe minut audio, ceea ce are ca rezultat aproximativ 20 USD până la 30 USD pe oră de lucru pentru transcriptorii calificați.

Înainte de a vă începe călătoria ca transcriptor pe Averbach, trebuie să treceți un test de îndemânare și să aveți un cont PayPal.

Concluzie

Este tot ce trebuie să știți pentru a începe cu platformele de muncă de transcriere de acasă. Datorită creșterii rapide a numărului de companii, cererea de servicii de transcriere a crescut exponențial.

Dacă aveți abilități excepționale de auz și de tastare, sunt disponibile oportunități ample.

Deși puteți obține clienți în afara acestor platforme, procesul durează de obicei mai mult și este mai dificil. Folosirea acestor panouri de joburi de transcriere la distanță vă oferă acces la un grup de clienți gata pregătit cu care să lucrați.

Cu tipul de plată oferit de cei mai mulți dintre ei, puteți câștiga cu ușurință până la 2500 USD pe lună. Trebuie, totuși, să înțelegi responsabilitățile tale ca freelancer pentru a gestiona în mod corespunzător termenele limită. Munca ta viitoare depinde de cât de bine faci o anumită sarcină.

Sperăm că acest articol v-a fost de ajutor și vă poate ajuta să începeți ca lucrător la distanță.

De asemenea, puteți explora unele dintre cele mai bune instrumente care transcriu videoclipurile în text.