12 cele mai bune jocuri de simulare a vieții pentru experiențe captivante și captivante

Vrei să experimentezi mai multe vieți în timp ce-ți trăiești viața obișnuită? Încercați aceste jocuri de simulare a vieții pentru o experiență îmbunătățită.

Dacă te-ai săturat de rutina ta zilnică și vrei să experimentezi o viață mai bună, atunci jocurile Life Simulation sunt cea mai bună salvare pentru tine. Odată, prietenul meu a spus că un jucător poate trăi o mie de vieți într-o singură viață prin jocuri, iar aceste cuvinte mi-au schimbat perspectiva față de jocuri.

Jocurile Life Simulation oferă opțiuni vaste și abundente, dar fiecare joc nu poate fi ceașca ta de ceai. Pe lângă jocurile de simulare nesfârșite și noile completări care apar în mod regulat, alegerea celui mai bun joc pentru tine poate deveni provocatoare. Iată câteva dintre cele mai bune jocuri de simulare a vieții care oferă o experiență captivantă și captivantă.

Ce sunt jocurile de simulare a vieții?

Jocurile Life Simulation sunt cele care te duc într-o lume virtuală în care trebuie să te menții și să crești conform poveștilor jocului. Aceste jocuri oferă jucătorilor puterea de a controla viețile mai multor oameni și creaturi din joc.

Decizia jucătorului influențează majoritatea poveștilor jocurilor Life Simulation. Prin urmare, aceste jocuri nu se limitează doar la a apăsa bara de spațiu sau alte taste. În schimb, jucătorul ar trebui să aibă o prezență de spirit puternică și să ia decizii vitale. Jocurile Life Simulation sunt cel mai bun mod de a trăi o altă viață virtuală dintr-un pat sau un loc confortabil.

Beneficiile jocului de jocuri de simulare a vieții

Jocurile sunt luate pe scară largă într-un context negativ. Cu toate acestea, jocurile video pot fi, de asemenea, o alternativă interesantă și distractivă la învățare. Jocurile de simulare a vieții ajută jucătorul să se dezvolte emoțional și să dezvolte abilități mai bune.

Jocurile Life Simulation se bazează pe situații din viața reală recreate folosind tehnologia de simulare. Aceste jocuri ajută jucătorul să învețe noi abilități sau să îndeplinească diverse sarcini în lumea virtuală. În plus, aceste jocuri nu se limitează la o singură poveste tipică. Prin urmare, puteți alege jocuri după preferințe. Indiferent dacă doriți să vă îmbunătățiți memoria sau concentrarea, jocurile Life Simulation vă pot ajuta pe toți.

Deci, haideți să trecem direct la lista celor mai bune jocuri de simulare a vieții.

Valea Stardew

Stardew Valley este un joc video de rol de simulare în lume deschisă. Se bazează pe viața la țară și pe aventurile care vin cu ea. Acest joc se bazează în întregime pe agricultura și rutinele vieții de zi cu zi, pe care concetățenii le inspiră. Are loc într-un oraș rural misterios numit „Orașul Pelicanului”, unde îți începi călătoria ca rezident și moștenești vechiul teren agricol al bunicului tău.

Povestea acestui joc se învârte în jurul agriculturii, dar și alte sarcini, cum ar fi hrana, minerit, pescuitul și socializarea cu diverși locuitori ai orașului sunt, de asemenea, parte din ea. Acest joc include o mulțime de misiuni secundare și evenimente care răsplătesc jucătorul cu fiecare finalizare.

Stardew Valley este un joc pe care mulți iubesc pentru experiența sa relaxantă, coloanele sonore unice, calme și liniștitoare și pentru grafica pixelată de școală veche. Diversitatea personajelor este uluitoare, iar dacă îți place să petreci ore întregi personalizând personajul tău, acesta este jocul creat special pentru tine!

Lansare – februarie 2016

Editor/Dezvoltator – ConcernedApe

Platforme – PC, PlayStation 4, Nintendo Switch și Xbox One

Sims 4

Să presupunem că ești un fan îndrăgit al jocurilor video de simulare. În acest caz, probabil că ați auzit de seria de jocuri „Sims”, care a revoluționat ideea jocurilor de simulare și a dus-o la un alt nivel. Acesta este cel de-al patrulea episod din seria Sims.

  Remediați desktopul de la distanță nu se poate conecta la computerul de la distanță

În Sims 4, trebuie să creezi un personaj virtual unic și să-l controlezi pe tot parcursul jocului, numit și „Sims”. Jucătorii trebuie să își gestioneze viața, relațiile și cariera pentru a se bucura de această capodopera. Acest joc oferă o mare varietate de opțiuni de personalizare pentru aspectul, personalitatea, comportamentul, casa și cartierele Similor lor.

Acest joc oferă o mare varietate de moduri de joc, inclusiv „Modul Live”, în care jucătorii își controlează Sim-urile în timp real și „Modul Construire”, în care jucătorii au acces pentru a-și construi propriile case și modul „Creează un Sim”, în care jucătorii își pot crea noii Sims de la zero.

Jocul include o gamă largă de pachete, cum ar fi pachete de expansiune și chestii, pentru a adăuga noi funcții jocului tău.

Lansare – septembrie 2014

Editor/Dezvoltator – Maxis, The Sims Studio

Platforme – PlayStation 4, Xbox One și PC

Spitalul în două puncte

Ai vrut vreodată să știi ce se întâmplă în interiorul spitalului la nivel profesional? Iată jocul visurilor tale! Two Point Hospital este un joc de simulare în care jucătorii sunt responsabili cu construirea și gestionarea spitalelor proprii pentru a vindeca diverse boli ciudate, care cu siguranță te vor înnebuni! Acest joc include diverse spitale, fiecare cu sarcinile sale.

Jucătorii trebuie să gestioneze personalul spitalului, facilitățile și finanțele pentru a menține fluiditatea jocului.

Sarcini precum angajarea de oameni pentru personal, instruirea acestora, cercetarea de noi tehnologii și descoperirea de noi tratamente și modernizarea spitalului pentru satisfacția pacienților, precum și pentru optimizarea generală a jocului sunt câteva avantaje demne de menționat. Acest joc prezintă o serie de personaje nebunești cu probleme nebunești, cu diverse referințe la culturi populare și drame clasice de spital.

În general, este un joc de simulare captivant și distractiv, cu multe de oferit — de la sarcasm unic până la un joc bazat pe strategie. Grafica desenată și o abordare lejeră și relaxată îl fac potrivit pentru toate grupele de vârstă.

Lansare – august 2018

Editor/Dezvoltator – Two Point Studios

Platforme – Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și PC

Încrucișarea animalelor

Animal Crossing este un bine-cunoscut joc fictiv de simulare a vieții dezvoltat și publicat de Nintendo. A fost lansat pentru prima dată în 2001, urmat de multe continuare.

În acest joc, jucătorii trebuie să se mute într-un oraș plin de animale antropometrice (pentru cei care nu știu ce înseamnă acest termen, se referă la animale cu atribute și caractere umane, inclusiv comportament) și să trăiască o viață liniștită ca locuitor. .

Orașul poate fi explorat de jucători, timp în care aceștia pot interacționa și cu animalele și pot participa la diverse activități, cum ar fi vânătoarea de fosile, pescuitul etc. Acesta este un joc video operat în timp real, cu diferite activități și evenimente pe parcursul zilei, lună și an în funcție de locația specifică a jucătorului.

Acest joc este cunoscut pentru relaxarea și calmul pe care le aduce, împreună cu imaginile fermecătoare și încântătoare, care nu sunt pe măsură. Jucătorii au acces să viziteze orașele altor jucători, local/online.

Lansare – aprilie 2001

Editori/dezvoltatori – Nintendo, Nintendo of America Inc.

Platforme – Nintendo Switch

Timpul meu la Portia

My Time At Portia este un joc de rol, bazat pe simulare, a cărui poveste se învârte în jurul orașului numit „Portia”. Povestea începe când ajungi să fii în Portia ca nou venit și să descoperi lumea post-apocaliptică în care este așezat acest oraș.

Acolo unde omenirea și-a reconstruit civilizația după un eveniment catastrofal nefericit, ca personaj principal, ai moștenit atelierul tatălui tău. Trebuie folosit pentru fabricarea, construirea și modernizarea diferitelor obiecte, cum ar fi mașini, unelte și arme.

O mare varietate de materiale și resurse care pot fi adunate de jucători, inclusiv metale, pietre, pietre, piele și blană, sunt prezentate în acest joc. Diferiți NPC-uri pot fi interacționați în timp ce progresează în acest joc, iar multe dintre ele oferă misiuni care deblochează povestea de fundal a orașului și trecutul jucătorului în mici părți odată cu finalizarea fiecăruia.

  Cum să vă transferați Crypto-ul într-un portofel de depozitare la rece (pas cu pas)

Poți construi relații romantice de-a lungul poveștii, transformându-se în cele din urmă în căsătorie cu unul dintre mulți NPC-uri.

Cu o grafică uimitoare și un joc captivant și captivant, acest joc oferă o varietate de activități — de la minerit și agricultură la explorarea lumii până la lupte palpitante! Jucătorii pot experimenta combinând accesorii pentru a crea un articol unic.

Lansare – ianuarie 2019

Editori/Dezvoltatori – Pathea, Team17

Platforme – Nintendo Switch, Android, PlayStation 4 și Xbox One

Insula Coralului

Te-ai întrebat vreodată cum este să trăiești pe o insulă? Dacă da, atunci acest joc îți va îndeplini toate dorințele. Coral Island este un joc video de simulare a agriculturii și a vieții pe o insulă tropicală. La fel ca majoritatea jocurilor, povestea acestui joc se învârte în jurul unei fermă degradată pe o insulă frumoasă. Acest joc își propune să restabilească ferma la starea anterioară și să construiască o societate înfloritoare pe o insulă!

Jucătorii pot cultiva culturi, îmblânzi și crește animale și, de asemenea, se pot implica în alte activități, cum ar fi pescuitul, pentru a câștiga bani și a îmbunătăți starea fermei lor. Este un joc care se învârte în jurul ecologistului și sustenabilității.

Jucătorii trebuie să protejeze resursele naturale ale insulei lor și să aibă acces pentru a se angaja în activități precum reciclarea și utilizarea surselor regenerabile.

Jucătorii pot interacționa cu oamenii din jurul insulei, iar implicarea în relații romantice se poate face și cu alți rezidenți. Acest joc prezintă o diversitate de personaje cu personalități și povești unice.

Lansare – octombrie 2022

Editori/Dezvoltatori – Stairway Games, Humble Bundle

Platformă – Steam

Breasla 3

Scufundă-te înapoi în epoca medievală și vezi cât de bine te-ai fi putut descurca în acele vremuri! Guild 3 este un joc bazat pe strategie plasat în Europa în timpul evului mediu târziu. Jucătorii trebuie să-și construiască dinastia navigând într-un sistem economic și politic complex în acest joc.

Jucătorii pot juca alegând una dintre mai multe profesii, inclusiv comercianți, politicieni, artizani etc. De asemenea, jucătorii pot folosi fiecare profesie ca atribut și avantaj pentru a reuși în acest joc.

În plus, jucătorii trebuie să gestioneze resursele, inclusiv bogăția, alimentele și materialele, pentru a-și conduce afacerile și a câștiga influență și putere în societate. Este posibilă implicarea în diplomație, în timp ce se formează alianțe cu alți jucători. Acest joc are o lume dinamică populată de personaje AI cu agende.

Lansare – iunie 2022

Editori/Dezvoltatori – GolemLabs

Platforme – Steam

Valea Luminii Viselor

Oamenii iubesc acest joc pentru personajele sale colorate și lumea vibrantă, plină de comori secrete ascunse. Dreamlight Valley este un alt joc de simulare bazat pe agricultură. Jucătorii ar putea fi nevoiți să facă față dezastrelor naturale precum cutremure, furtuni și inundații și să-și gestioneze finanțele și resursele pentru a-și dezvolta fermele.

Pe măsură ce jucătorii progresează în acest joc, ei pot debloca noi zone ale văii și își pot extinde ferma cu decorațiuni și clădiri suplimentare. De asemenea, pot face schimb cu alți jucători și pot participa la o mulțime de activități și misiuni secundare pentru a câștiga recompense suplimentare.

Această capodopera construită cu înțelepciune este completată de imagini fermecătoare și vibrante și de un fundal relaxant, care este cireasa de pe tort.

Lansare – septembrie 2022

Editori/Dezvoltatori – Gameloft

Platforme – Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 și Xbox One

Povestea dezvoltatorului jocului

Game Dev Story este un joc de simulare în care jucătorii își conduc propria companie de dezvoltare de jocuri video, creând, dezvoltând și lansând jocuri video, gestionându-și echipa și gestionând afacerea fără probleme.

  Cum să ștergeți definitiv contul Crunchyroll

Jucătorii trebuie să cerceteze noi tehnologii și să-și construiască jocurile video selectând platformele și genurile dorite. De asemenea, puteți angaja membri ai personalului cu diferite seturi de abilități. Acest lucru poate asigura o productivitate mai bună și poate ajuta la progresul companiei. De asemenea, jucătorii pot participa la diverse evenimente și pot primi recompense suplimentare pentru fiecare realizare pe care o obțin.

Ceea ce face acest joc unic este grafica pixelată în stil retro și designul unic și tonul ușor de acceptat, făcându-l potrivit pentru toate grupele de vârstă. Deci, dacă doriți să deveniți un dezvoltator de jocuri, dar nu aveți suficient buget pentru a începe, vă puteți îndeplini fanteziile aici până când veți începe să o faceți în viața reală.

Lansare – 1997 (inițial)

Editori/Dezvoltatori – Kairosoft

Platforme – Nintendo Switch, Android, PlayStation 4 și Steam

Timpul meu la Sandrock

Aceasta este continuarea legendară a unui joc fantastic. My Time at Sandrock este continuarea hitului de simulare a vieții din 2022, My Time at Portia. Povestea începe în orașul Sandrock, în care jucătorii intră ca un nou venit, un oraș de frontieră accidentat într-o eră post-apocalipsă.

Jucătorul trebuie să construiască și să mențină relații cu localnicii și să-și gestioneze ferma, explorând sălbăticia și dezvăluind misterele orașului. Acest joc prezintă ciclul zi-noapte și oferă o mulțime de activități la care să participe jucătorului, inclusiv strângerea de resurse și fabricarea de bunuri.

Pe măsură ce jucătorul progresează, ei deblochează noi abilități, își îmbunătățesc echipamentul și au acces pentru a-și extinde ferma. În general, My Time at Sandrock are un gameplay captivant și profund, cu coloane sonore liniștitoare pentru a dezlănțui experiența de joc.

Lansare – mai 2022

Editori/Dezvoltatori – Pathea

Platforme – Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One și Steam

Permis de poțiune

Te-ai întrebat vreodată cum obișnuiau oamenii să-și trateze bolile cu mult înainte ca doctorii să stea în clinici să aștepte sosirea pacienților? Obțineți răspunsul în acest joc de simulare a vieții, Potion Permit. Povestea începe în orașul „Moonbury”, care respinge toate normele moderne și preferă metodele tradiționale de vindecare/vindecare a bolilor.

În acest joc, jucătorii joacă rolul unor chimiști din orașele mici care vindecă oamenii din oraș de bolile și afecțiunile lor. Acest joc include îngrijirea locuitorilor bolnavi, diagnosticarea simptomelor unei boli și găsirea remediului specific al acesteia.

În întreg acest proces, jucătorul trebuie să adune ingrediente din lume, să întâlnească uneori monștri și să obțină materiale de la aceștia pentru viitor. Coloanele sonore liniștitoare și grafica pixelată vibrantă fac jocul interesant.

Lansare – septembrie 2022

Editor/Dezvoltator – MassHive Media, PQube

Platforme – Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4 și Xbox One

Viata buna

The Good Life este un joc de aventură care oferă soluții de puzzle, explorare și mecanică în jurul fotografiei. Povestea începe în orașul fictiv Rainy Woods din Anglia rurală. Jucătoarea ia rolul Naomii, o fotografă care și-a părăsit casa și s-a mutat în oraș pentru a-și plăti datoriile.

Acest joc constă din multe mecanisme unice, inclusiv caracteristica „Fericire”, care necesită ca jucătorul să-și mențină bara fericirii participând la diverse evenimente, socializând cu locuitorii, captând imagini cu evenimente interesante, obiecte etc.

Dacă cineva nu reușește să mențină nivelurile de fericire, jocul devine mult mai provocator, ceea ce duce la un joc complex și nefavorabil. În general, este un joc captivant și carismatic, care este un amestec de grafică 3D cu imagini desenate manual și o coloană sonoră indie ciudată.

Lansare – octombrie 2021

Editori/Dezvoltatori – Bufnițe Albe, Playism

Platforme – Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One și Steam

Concluzie

Evoluția tehnologiei a făcut ca mai multe vise să devină realitate. Puteți experimenta viața de vis prin jocuri VR. Dar nu sunt capabili să se potrivească cu nivelul jocurilor de simulare a vieții.

Prin lista de mai sus, ați fi observat că genul Life Simulation are o mulțime de opțiuni care să vă servească. Puteți experimenta mii de vieți, puteți lua decizii, puteți controla personajul și vă puteți bucura de joc în timp ce vă relaxați în spațiul personal. Trebuie pur și simplu să încercați câteva din lista de mai sus.