03/25/2023

11 Cel mai bun software de tastare pentru a îmbunătăți viteza și acuratețea [2023]

Ți-ai dorit vreodată să tastezi mai rapid și mai precis? Ai noroc cu lista de software de tastare alese cu atenție, concepute pentru a îmbunătăți viteza și acuratețea.

Acest blog va trece în revistă unele dintre cele mai bune software-uri de tastare care vă pot ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile de tastare. Vom trece peste caracteristicile fiecărui software și vom discuta despre avantajele acestora și platformele pe care le suportă fiecare software. Până la sfârșitul acestui articol, ar trebui să aveți o idee bună despre care software de tastare este cel mai bun pentru dvs.

Deci, dacă doriți să vă îmbunătățiți abilitățile de tastare, continuați să citiți!

Ce este software-ul de tastare?

Software-ul de tastare este un program de calculator care învață utilizatorii cum să scrie mai rapid și mai precis, de obicei prin exerciții de tastare și lecții. Deși există unele programe pentru utilizatorii calificați, majoritatea software-urilor de tastare sunt concepute pentru începători.

Diferitele exerciții de tastare, cum ar fi testele cronometrate și exercițiile bazate pe precizie, ajută utilizatorii să-și îmbunătățească viteza și precizia de tastare. De asemenea, utilizatorii pot selecta diferite niveluri de dificultate, cum ar fi începător, intermediar și expert, pentru a se potrivi cu nivelul lor de calificare.

În plus, software-ul include jocuri și activități educaționale pentru a menține utilizatorii motivați și implicați în timp ce își exersează abilitățile de tastare. Aceasta poate varia de la simple carduri la activități mai complexe.

Software-ul de tastare include frecvent un test de tastare care poate urmări progresul și poate măsura modificările vitezei și preciziei de tastare în timp. Utilizatorii software-ului de tastare își pot avansa rapid abilitățile de tastare și își pot crește productivitatea de zi cu zi.

Beneficiile vitezei de tastare rapide și precise

Iată câteva beneficii ale învățării să tastezi rapid în afaceri și în viața de zi cu zi.

Eficiență sporită: tastarea mai rapidă și mai precisă vă poate ajuta să lucrați mai rapid, finalizarea sarcinilor mai rapid și eliberarea timpului pentru alte activități.

Comunicare mai bună: puteți răspunde prompt la e-mailuri și mesaje text atunci când scrieți mai rapid și mai precis. Menținerea contactului și oferirea de răspunsuri prompte vă poate îmbunătăți relațiile cu colegii și clienții.

Mai puțin stres: abilitățile de tastare precise vă fac mai puțin predispus la greșeli. Acest lucru vă sporește încrederea, iar a nu vă deranja să faceți greșeli reduce nivelul de stres.

Perspective de angajare mai bune: abilitatea de a scrie cu precizie vă ajută să vă evidențiați față de concurență și să atrageți angajatorii. Este posibil să primiți oferte de angajare mai bune, care vă vor ajuta să avansați în carieră.

  6 cele mai bune instrumente de optimizare WAN pe care le-am testat în 2020

Caracteristici de căutat atunci când alegeți software-ul de tastare

Setări personalizabile

Alegeți un software de tastare care vă permite să personalizați setările pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră specifice. Aceasta include setări pentru designul general al software-ului și caracteristicile și opțiunile pentru viteza și intensitatea lecțiilor și exercițiilor de tastare.

Gamă largă de activități

Software-ul care oferă o gamă largă de exerciții de tastare ar trebui să fie cel mai bun pariu. Combinația potrivită de exerciții, de la exerciții simple de tastare până la lecții mai provocatoare, este ceea ce ar trebui să cauți.

Urmărirea progresului complet

Informații detaliate despre viteza actuală de tastare, acuratețea și capacitatea cuvântului pe minut sunt, de asemenea, incluse în aceasta.

Feedback în timp real

Căutați software de tastare care vă oferă feedback în timp real asupra performanței. Ar trebui să existe sfaturi despre cum să vă creșteți precizia și viteza de tastare.

Să mergem spre descrierea celor mai bune software-uri de tastare cuprinzând alternative gratuite și plătite.

Tip KAZ

KAZ Type este un program specializat de tastare care oferă multe caracteristici, cum ar fi tastarea temporizată, verificările de precizie, urmărirea vitezei și sesiunile de practică personalizate pentru a îmbunătăți capacitățile de tastare. Are o tastatură virtuală, cursuri de tastare configurabile, feedback în timp real, jocuri de practică de urmărire și, de asemenea, raportare amănunțită.

KAZ Type oferă practică de tastare în patru limbi, adică. engleză, franceză, spaniolă și germană. De asemenea, are un dicționar și un verificator ortografic încorporat. În plus, KAZ Type poate fi folosit pentru a crea documente text, iar utilizatorii își pot salva munca și o pot partaja altora.

Toate programele obișnuite de procesare a textului și de editare a textului, cum ar fi Microsoft Office, Google Docs și Apple Pages, sunt acceptate de software. Instrumentul de tastare este compatibil cu Windows și Mac.

TypingMaster 11

TypingMaster 11 este un software avansat de tastare conceput pentru a ajuta utilizatorii să învețe și să-și îmbunătățească abilitățile de tastare. Instrumentul oferă exerciții personalizate, rapoarte detaliate de progres și jocuri de exersare stimulatoare pentru a face tastarea distractiv. De asemenea, oferă asistență multilingvă, cu versiuni disponibile în engleză, franceză, germană, spaniolă și italiană.

Typing Master are un sistem de învățare adaptiv care ajustează nivelul de dificultate pentru a se potrivi cu abilitățile de tastare ale utilizatorului. În plus, oferă feedback de performanță și erori pentru a ajuta utilizatorii să recunoască și să remedieze defecțiunile.

O tastatură virtuală și un contor de tastare sunt elemente suplimentare ale TypingMaster 11, care pot fi folosite pentru a exersa tastarea fără o tastatură reală. Este inclus și un test de tastare de 10 minute care măsoară viteza și precizia de tastare.

Ratatip

Învățarea și exersarea tastării cu Ratatype, un program cu multe funcții este mai simplu și mai ușor.

Atributele cheie ale Ratatype sunt următoarele:

  Cum să proiectați conținut din Chrome pe Google Home

• Practică personalizată: Ratatype oferă instrumente personalizate care permit utilizatorilor să-și concentreze practica în zonele în care au cea mai mare nevoie. În plus, oferă exerciții și cursuri individualizate care pot fi ajustate la abilitățile existente ale utilizatorului.

• Provocări bazate pe joc: Ratatype oferă, de asemenea, provocări bazate pe joc utilizatorilor, care le pot folosi pentru a-și perfecționa și îmbunătăți abilitățile de tastare. Sarcinile sunt făcute pentru a fi plăcute și interesante, astfel încât utilizatorii vor continua să fie încurajați și să-și progreseze abilitățile de tastare.

KeyBlaze

KeyBlaze este un lider global în software-ul de tastare, cuprinzând o gamă largă de produse pentru a se potrivi nevoilor diferiților utilizatori. Este soluția perfectă de tastare pentru dactilografe profesioniste, oameni de afaceri, amatori ocazionali și studenți.

KeyBlaze are mai multe funcții, inclusiv corectarea automată, predicția frazei și completarea automată. Permite personalizarea utilizatorului la diferite niveluri, cum ar fi schimbarea fontului, dimensiunea fontului și schema de culori. Este compatibil cu sistemele de operare Windows și Mac.

Tot tipul potrivit

All The Right Type este un software inovator de tastare conceput pentru a ajuta persoanele să devină mai bune dactilografe. Include mai multe moduri de tastare, inclusiv practică, un test de viteză și un joc de tastare. Caracteristica sa unică este modul punch-in, care permite utilizatorilor să-și exerseze abilitățile de tastare fără a se baza pe tastatură.

Programul oferă, de asemenea, diverse statistici, permițând utilizatorilor să-și urmărească progresul și să concureze cu alții. În cele din urmă, programul este gratuit și nu necesită hardware sau software special. Atrtonline este accesibil prin diferite sisteme de operare, inclusiv Windows, Mac OS și Linux.

Tastare rapidă

RapidTyping este un instrument de tastare popular creat pentru a crește viteza și acuratețea de tastare a utilizatorilor. Include o varietate de funcții, cum ar fi testele de viteză de tastare, funcționalitatea text-to-speech și cursuri menite să învețe utilizatorii unde să își poziționeze degetele pe fiecare tastă.

În plus, oferă statistici cuprinzătoare și comentarii privind performanța de tastare. Numeroase limbi sunt acceptate de RapidTyping, ceea ce îl face un instrument perfect de tastare bilingvă compatibil cu dispozitivele Windows și Mac.

Tipp10

Tipp10 este un software gratuit de tastare prin atingere cu un tutorial interactiv, pas cu pas, care învață utilizatorul noțiunile de bază ale tastării tactile. Include zece lecții, fiecare predând o tehnică diferită de tastare, cum ar fi acuratețea, viteza și ritmul. După finalizarea lecțiilor, utilizatorii pot face teste pentru a-și măsura progresul.

Include un aspect ergonomic al tastaturii, un sistem de auto-corecție, viteză de tastare reglabilă și statistici detaliate. De asemenea, permite utilizatorilor să personalizeze aspectul și senzația programului prin schimbarea fonturilor, culorilor și fundalului.

Tipp 10 funcționează impecabil indiferent de sistemul de operare pe care îl utilizați și acceptă mai multe limbi, inclusiv engleză, franceză, germană, spaniolă și portugheză.

Tutor de tastare Stamina

Cu Stamina Typing Tutor, utilizatorii pot învăța obiceiurile adecvate de tastare, pot accelera tastarea și pot spori acuratețea. Sunt oferite numeroase elemente care încurajează practica de tastare, inclusiv evaluări cronometrate, cursuri de tastare configurabile și feedback sofisticat.

  Ce este RAT Malware și de ce este atât de periculos?

Sunt disponibile diverse jocuri și exerciții pentru a ajuta utilizatorii să-și îmbunătățească abilitățile de tastare. Acest instrument de tastare este compatibil cu mai multe sisteme de operare, inclusiv Windows, Mac, iOS și Android.

Instructor de dactilografiere

Utilizatorii de toate vârstele pot învăța să tasteze rapid și precis cu ajutorul Typing Instructor, un instrument de tastare online complet și puternic.

În program sunt incluse diverse antrenamente și activități pentru a ajuta utilizatorii să își dezvolte viteza și precizia generală de tastare. Împreună cu multe caracteristici reglabile, oferă și o selecție de jocuri instructive.

Tipar

Utilizatorii își pot învăța, exersa și își pot îmbunătăți abilitățile de tastare cu ajutorul software-ului de tastare web Typesy Instructor, un tutore de tastare bazat pe web. Oferă compatibilitate cu numeroase limbi și peste 20 de aranjamente diferite de tastatură. Pentru a ajuta utilizatorii să-și crească acuratețea și viteza, are și feedback vocal încorporat.

În plus, programul oferă instruire și ajutor pentru tastarea tactilă, precum și capacitatea de a folosi tastaturi divizate și ergonomice.

În plus, Typesy Instructor este compatibil atât cu sistemele de operare Windows, cât și cu Mac.

Instructor Club de dactilografiere

Typing Club Instructor este un software de tastare bazat pe web, conceput pentru instructori și profesori, pentru a-și ajuta elevii să înțeleagă abilitățile de tastare. Unele caracteristici includ urmărirea vizuală a progresului, diverse jocuri și lecții de tastare și lecții personalizate pentru fiecare student. Software-ul este compatibil cu Windows, Mac, Chromebook, iPad și diverse browsere.

În plus, Typingclub Instructor oferă și o versiune mobilă a software-ului. Acest lucru le permite instructorilor să urmărească progresul elevilor și să gestioneze cursurile de pe orice dispozitiv mobil.

Nota autorului

Tastarea este o abilitate critică pentru oricine în lumea modernă. De la tastarea rapoartelor până la trimiterea de e-mailuri, tastarea rapidă și precisă este esențială. Din fericire, diverse programe software de tastare gratuite și plătite pot ajuta oamenii să-și perfecționeze abilitățile de tastare.

De la jocuri la tutoriale, aceste programe pot oferi utilizatorilor instrumentele de care au nevoie pentru a deveni dactilografe pricepuți. Lista noastră cu cele mai bune programe software de tastare include o gamă largă de soluții software.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui software de tastare gratuit sau sunteți mai interesat de un program de tastare mai cuprinzător, există ceva în această listă pentru toată lumea.

De asemenea, puteți explora cele mai bune instrumente pentru a face un test de tastare cuvinte pe minut.

x