06/10/2023

10 site-uri de sondaje plătite pentru a câștiga recompense online pentru împărtășirea opiniilor dvs

Ați auzit vreodată să fiți plătit pentru că vă exprimați ideile despre o marcă sau o afacere? Da, puteți câștiga bani răspunzând la întrebările din sondajele plătite.

Dacă o persoană dorește să câștige bani prin împărtășirea feedback-ului, sondajele plătite îl pot ajuta. Sondajele joacă cel mai important rol în creșterea nivelului de progres al afacerii.

Cu toate acestea, ajută companiile să-și conducă afacerea în mod eficient. Putem considera sondajele un instrument puternic care construiește punți pentru a înțelege perspectiva clienților tăi. Datorită numeroaselor beneficii ale sondajului, comercianții cu amănuntul, oamenii de afaceri și companiile plătesc pentru a participa la formularul de sondaj online.

În plus, site-uri web extraordinare de sondaje plătite sunt disponibile online, dar nu toate sunt legitime. Puține companii de cercetare de piață oferă bani și recompense pentru a completa sondaje online.

Sondajele online sunt distractive de participat și vă pot spori buzunarul financiar ori de câte ori aveți nevoie de ele. În plus, există câteva lucruri pe care un individ trebuie să-și amintească în timp ce participă la sondaje online. Uneori, acest lucru poate dura mai mult decât credeți.

Pur și simplu, dacă doriți să câștigați puțini bani în plus în timpul liber, atunci puteți alege sondaje online plătite. Acest articol va evidenția ce sunt sondajele plătite și beneficiile acestora. Mai târziu, vom căuta site-uri de sondaje plătite legitime care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți situația financiară. Așa că, fără să pierdem timpul, să aflăm mai multe despre subiect.

Ce înțelegeți prin sondaj plătit?

Un sondaj plătit este un fel de sondaj în care persoana care oferă feedback este recompensată cu bani sau recompense. Multe companii diferite efectuează astfel de sondaje pentru a afla cine sunt clienții lor și ce simt ei despre serviciul lor. Cu toate acestea, trebuie doar să răspundeți la câteva întrebări menționate în formular.

În plus, se pune întrebarea – Sondajele plătite sunt legitime? Da, dacă o faci cu companii legitime, acestea îți pot spori situația financiară adăugând câțiva dolari în plus la economiile tale.

Cu toate acestea, suma de bani pe care o puteți câștiga realizând aceste sondaje plătite depinde de numărul de sondaje pe care le puteți finaliza. Nivelul de complexitate și compatibilitate al sondajelor poate diferi, deoarece nu fiecare sondaj completat are aceeași perspectivă.

Beneficiile sondajelor plătite pentru companii

Sondajul este una dintre cele mai importante metode de colectare a datelor. Afacerile care măsoară satisfacția clienților au mai multe șanse să își descrie afacerea ca fiind de succes. Pentru comercianții cu amănuntul și oamenii de afaceri, sondajele sunt esențiale pentru a vă ajuta să vă actualizați în continuare afacerea. Feedback-urile sunt utile pentru a vă îmbunătăți produsele sau serviciile de marcă pe care clientul dvs. nu le plac.

Mai mult, sondajele plătite ajută companiile să-și gestioneze relațiile clienților cu companiile. Există numeroase avantaje ale efectuării de sondaje plătite în rândul oamenilor de afaceri, care sunt următoarele:

  • Eficient din punct de vedere al costurilor – Spre deosebire de sondajele scrise, nu trebuie să cheltuiți bani pe tipărirea formularelor. Trebuie doar să distribuiți chestionarul printr-un link cu clienții dvs.
  • Economisiți timp – Încercarea de sondaje plătite online este eficientă și vă economisește mult timp.
  • Accesibil – Puteți partaja link-uri prin orice platformă online, iar clienții dvs. pot completa cu ușurință chestionarul oricând prin intermediul gadgeturilor lor. Cea mai bună parte este că aveți un număr nelimitat de respondenți.
  • Mai sincere și mai selective – Opiniile respondenților vor fi mai precise și mai detaliate. Sondajele plătite garantează anonimatul respondentului. Companiile își pot selecta publicul țintă pentru a răspunde la chestionare.
  9 Cei mai buni generatori de schiță de conținut pentru bloggeri și marketeri

Nu în ultimul rând, sondajele permit companiilor din întreaga lume să colecteze feedback, opinii și răspunsuri cu acuratețe. Aceste sondaje vor oferi companiilor date imediate despre ceea ce cred clienții într-un mod structural pentru a dezvolta strategii pentru a fi mai productiv.

În cele din urmă, sondajele plătite pot crea interes în rândul clienților tăi de a participa la chestionare și interviuri care vor dezvălui în continuare punctele forte și punctele slabe ale produselor tale.

Cum îl ajută un sondaj plătit clientul?

Companiile depind de evaluările și feedback-ul clienților pentru a-și îmbunătăți calitățile produselor și serviciilor. Prin participarea la aceste sondaje plătite, le veți oferi părerea dvs., ceea ce este benefic pentru ei să facă noi schimbări.

Un site de încredere vă va cere mai întâi să completați un sondaj de profil. După completarea sondajelor de profil, puteți participa la sondaje care se potrivesc intereselor dvs.

În plus, sondajele nu numai că permit consumatorilor să exprime ceea ce simt, ci îi atrag și pe consumatori să afle informații noi despre marcă și companie. Mai mult, clienții pot evidenția ce schimbări se așteaptă să facă în produsele lor preferate. În cele din urmă, participarea regulată la sondaje vă poate ajuta să mențineți loialitatea clienților.

După ce ați citit atât de mult, trebuie să vă fi apărut în minte o întrebare: Cum să alegeți un site de sondaj legitim plătibil cu care să faceți bani?

Vă puteți înscrie la cât mai multe platforme de sondaje online posibil pentru a câștiga recompense. Doar înregistrându-vă, puteți participa cu ușurință la sondaje care corespund intereselor dvs. Amintiți-vă să încasați când atingeți limita și să nu plătiți niciodată un ban pentru a vă alătura acestor platforme de sondaje.

Aici evidențiem câteva dintre platformele noastre de sondaje plătite alese de unde puteți începe cu ușurință să câștigați recompense. Deși sondajele sunt esențiale pentru cercetătorii de piață pentru a obține opinia publică, ele pot varia în funcție de produse diferite.

Acum, să trecem la cele mai bine plătite site-uri de sondaje pentru a le încerca.

Pioni.aplicația

Pawns.app este unul dintre cele mai bine plătite site-uri de sondaje. Suma minimă necesară pentru retragere este de 5 USD. Cu toate acestea, suma maximă pe care o puteți câștiga este de 140 USD pe lună. Platforma este una legitimă și nu are efecte secundare în urma utilizării acesteia. În plus, această platformă acceptă mai multe sisteme de operare. Cu toate acestea, plata medie poate diferi în funcție de locul de reședință.

Plată medie (pe sondaj): 1 USD – 5 USD

Disponibilitate: Statele Unite, India, Canada, Spania, Portugalia și multe altele.

Cash gratuit

Freecash este o platformă care vă plătește pentru a completa sondaje. În schimb, îți vor oferi monede pe care le poți transforma în numerar. Pe lângă participarea la sondaje, puteți câștiga testând aplicații, testând site-uri web, deschizând conturi bancare și mai multe sarcini ca acestea.

Cu toate acestea, puteți primi numerar prin PayPal, carduri cadou sau direct în contul dvs. bancar. Mai mult, nu va trebui să plătiți o taxă pentru a începe să participați la sondaje cu Freecash.

Suma medie pe care utilizatorii o fac pe zi: 10 USD

  Aflați despre lingvistică cu acești 6 identificatori de limbă online

Disponibilitate: Statele Unite ale Americii

Sondaje de marcă

Branded Surveys este una dintre principalele comunități de cercetare de piață din lume, care recompensează clienții pentru opinia lor. Are o interfață creativă și ușor de utilizat. Trebuie doar să vă înscrieți sau vă puteți înscrie prin Facebook.

Câștigați puncte participând la chestionarele pentru clienții de cercetare de piață ale Branded Surveys. Mai târziu, puteți schimba aceste puncte în numerar.

Cu toate acestea, Sondajele de marcă se fac pentru companiile din Fortune 500. În plus, plata medie este de aproximativ 300 de puncte per sondaj. Puteți răscumpăra aceste puncte în numerar prin contul PayPal odată ce ajungeți la 500. Conform sondajelor de marcă, 500 de puncte sunt egale cu 5 USD.

Mai mult decât atât, Sondajele de marcă sunt plătite mai rapid cu un serviciu extraordinar pentru clienți. În cele din urmă, vă puteți urmări cu ușurință progresul și câștigurile și puteți obține bonusuri grozave pentru a fi un membru loial.

Disponibilitate: SUA, Marea Britanie și Canada

Swagbucks

Swagbucks este una dintre platformele distractive de recompense care vă permite să câștigați puncte doar prin cumpărături, vizionarea videoclipurilor online și participarea la sondaje. Platforma oferă acces la o varietate de oportunități de sondaje plătite, cu mai multe sondaje adăugate în fiecare zi. Mai multe oportunități de sondaj pot duce la obținerea mai multor șanse de a vă face opinia să conteze.

În plus, acest site vă va recompensa cu un bonus atunci când nu vă calificați pentru un sondaj, ceea ce înseamnă că nu veți înceta niciodată să câștigați. În cele din urmă, participarea la sondaje este mai ușoară cu Swagbucks. Doar înregistrându-vă, vă puteți bucura de participarea la sondajele bazate pe interese.

Plată medie (pe sondaj): 0,40 USD – 2 USD

Disponibilitate: SUA, Irlanda, Franța, Germania, Australia, Noua Zeelandă, India, Canada, Spania, Portugalia și Regatul Unit

LifePoints

Una dintre cele mai mari comunități de influență din întreaga lume este LifePoints. Doar vă înregistrați, LifePoints vă va credita cu 10 LifePoints pentru a vă începe călătoria.

Calificarea pentru sondaje plătite de pe acest site de sondaje plătite este mai ușoară și puteți finaliza răspunsul la acestea în 10 minute. Disponibilitatea sa uriașă la nivel mondial demonstrează cât de demn de încredere este site-ul de sondaje plătit LifePoints.

20 USD este suma minimă pentru a vă încasa câștigurile. LifePoints Panel este fără dezordine, atrăgător și atrage foarte mult utilizatorii. În cele din urmă, cea mai bună parte a LifePoints este căile sale multiple de a răscumpăra puncte și fără limitări geografice. Cu toate acestea, punctele pot expira în curând.

Plată medie (pe sondaj): 0,60 USD – 1 USD

Disponibilitate: SUA, Canada, Marea Britanie și peste 40 de alte țări din întreaga lume.

Avanpost de opinie

O platformă de sondaje plătită cu un prag scăzut de plată și un design simplu, Opinion Outpost este un site ușor de utilizat pentru începători. Opinion Outpost este un site gratuit pentru a vă înscrie, în care sunt disponibile opțiuni convenabile de răscumpărare a recompenselor.

Compania încearcă să fie mai interactivă cu clienții săi. În plus, pe tabloul de bord sunt disponibile varietăți de sondaje din care să alegeți. În plus, suma minimă necesară pentru a vă încasa veniturile este de până la 5 USD pentru cardurile cadou și 10 USD pentru PayPal.

Plată medie (pe sondaj): 0,50 USD – 5 USD

Disponibilitate: Statele Unite ale Americii

Ipsos iSay

iSay este alimentat de Ipsos, o companie de top care există de peste 30 de ani. Dacă doriți să începeți să participați la sondaje pentru a câștiga puțini bani în plus și doriți ca opinia dvs. să fie auzită, acest site de sondaje plătit ar putea fi o platformă excelentă pentru a începe.

  Ați pierdut fila de căutare din Outlook? Iată cum să o restabiliți

Cu toate acestea, vă permite să completați sondaje pe telefoanele mobile. Suma minimă pentru a vă încasa câștigurile este de 10 USD pentru cardurile cadou și 15 USD pentru PayPal sau VISA.

Plată medie (pe sondaj): 0,10 USD – 1 USD

Disponibilitate: Statele Unite ale Americii

Opinii valoroase

Valued Opinions este un site care oferă recompense în schimbul participării la sondaje. Acest site de sondaje plătit oferă o modalitate rapidă și ușoară de a câștiga recompense. Site-ul plătește imediat după completarea sondajului. După ce ați atins 10 USD, puteți să răsfoiți diferite recompense sau să le transferați în contul dvs. bancar.

Cu toate acestea, site-urile Valued Opinions au câteva cerințe de bază pe care trebuie să le îndepliniți pentru a participa la sondaje și pentru a obține mai multe oportunități. În plus, site-ul acceptă mai multe limbi. În plus, site-ul este liber să se alăture și ușor de răspuns la chestionare. În plus, nu există niciun risc de a vă scurge informațiile personale; sigur de utilizat.

Plată medie (pe sondaj): 1 USD – 5 USD

Disponibilitate: Statele Unite ale Americii

O Opinie

OneOpinion vă permite să câștigați bani participând la sondaje. Puteți apoi răscumpăra aceste puncte în numerar sau vouchere recompensă. Acesta este un site legitim pe care să aveți încredere. Pur și simplu completând formularul de înregistrare, puteți începe să participați la sondaje și să câștigați recompense.

După ce ați atins 25.000 de puncte, vă puteți încasa câștigurile. Pe lângă facilitățile PayPal, sunteți binecuvântat cu facilitățile de e-voucher Amazon, facilitățile pentru cardul cadou Starbucks și multe alte facilități.

Opțiuni de plată: PayPal, carduri cadou.

Plată minimă: 25 USD

Țări disponibile: SUA, Marea Britanie.

Lumea Opiniei

OpinionWorld face să luați sondaje distractiv și vă permite să vă oferiți opinia prin sondaje. Cel puțin 10 USD sunt necesari pentru a vă încasa câștigurile. Veți primi recompense pentru că sunteți un membru activ și interactiv. Cu toate acestea, OpinionWorld oferă membrilor săi oportunități de sondaje ușor de utilizat, regulate și relevante.

În plus, profilurile detaliate vor avea mai multe oportunități de a participa la sondaje. Vă puteți încasa câștigurile prin PayPal sau prin carduri cadou. Prin urmare, acest site de sondaje plătit este un concert secundar inofensiv pentru a face bani.

Plăți pentru sondaj: 100-300 de puncte/sondaj

Pragul de plată: 500 de puncte

Disponibilitate: SUA, Canada, Marea Britanie, Australia, India, Singapore, Noua Zeelandă și altele

Nota autorului

Platformele menționate mai sus sunt cele mai bune alegeri pe care le-ar putea face pentru a începe să câștigați bani din sondaje plătite. Vă recomand cu căldură să încercați toate site-urile simultan. Cu cât vei participa la mai multe sondaje, cu atât vei câștiga mai mulți bani. În cele din urmă, țineți minte să vă încasați punctele imediat ce vă depășiți limita, deoarece unele site-uri vă pot deranja și mai mult.

Concluzie

În concluzie, sondajele sunt de obicei efectuate pentru a întări legătura dintre client și afacere. Sondajele clienților sunt esențiale pentru creșterea afacerilor. Pentru oamenii de afaceri și comercianții cu amănuntul, sondajele plătite au ușurat munca de colectare a datelor.

Un număr nelimitat de clienți sunt acum interesați să participe la aceste sondaje. Datorită acestor câteva beneficii, comercianții cu amănuntul, oamenii de afaceri și companiile au introdus un astfel de proces de sondaj plătit. Aceste platforme consumă mai puțin timp și vă vor urmări datele veniturilor cu acuratețe. Pentru a experimenta cu ușurință câștigul de bani, ar trebui să încercați să participați la sondaje plătite.

x