10 imagini de fundal negru pentru desktop pentru Windows 10

Temele întunecate pentru sistemele de operare desktop sunt acum disponibile pe ambele sisteme de operare desktop populare; macOS și Windows 10. Temele întunecate pot fi noi, dar utilizatorii setează și folosesc imagini întunecate ca fundal pentru desktop de ani de zile. Mulți folosesc pur și simplu un fundal negru simplu. Permite ca toate pictogramele să fie vizibile și, atunci când accesați desktopul, nu vă orbește.

Imagini de fundal Windows [Black]

Imaginile de fundal întunecate sau negre nu trebuie să fie simple. Puteți găsi fotografii HD incredibile care fac fundaluri grozave pentru desktop. Dacă doriți să setați un plan de desktop negru, deschideți aplicația Setări și accesați Personalizare> Fundal. Selectați opțiunea Culori simple din meniul derulant și selectați negru din selectorul de culori.

Dacă cauți ceva dincolo de negru simplu, iată zece fotografii excelente de la Unsplash care vor face imagini de fundal grozave. Imaginile de fundal au fost redimensionate în scopul unei previzualizări. Accesați linkul pentru a vedea imaginile full HD.

1. Black Rocks de Nick Nice

Această imagine este cea mai potrivită pentru un tapet mobil, dar o puteți decupa și redimensiona pentru un desktop. Descărcați-l de pe Unsplash.

  Creați și editați cu ușurință pictograme pe Windows cu Editorul de pictograme Junior

2. Fazele lunii de Nino Yang

Nicio colecție de imagini de fundal întunecate nu este completă fără o imagine a lunii. O imagine întunecată înseamnă că nu aveți nevoie de un afișaj HD pentru a obține culoarea și iluminarea chiar pe ecran. Descărcați această imagine de la Unsplash.

3. Puzzle de Ron Whitaker

Puzzle este o imagine abstractă care este perfectă pentru un desktop. Descărcați-l de pe Unsplash.

4. Căderea pietrelor de Gontse Tlhalogang

Această imagine este dimensionată pentru un ecran mobil, dar o puteți redimensiona pentru a se potrivi cu un monitor. Dacă aveți un monitor orientat vertical/portret, acest tapet poate fi folosit ca atare. Descărcați-l de pe Unsplash.

5. Picături de rouă pe frunze de Bashaer

O fotografie de aproape cu picături de rouă pe frunze. Această fotografie va oferi o oarecare profunzime desktopului, dar este încă suficient de întunecat pentru a vă asigura că pictogramele rămân vizibile și că nu vă va orbi. Descărcați-l de pe Unsplash.

6. Picătură de apă pe o crenguță de Allec Gomes

Această imagine este din nou dimensionată pentru un ecran mobil, dar o puteți redimensiona pentru desktop. Are o mulțime de spațiu gol, ceea ce este excelent pentru redimensionare și pentru vizibilitatea pictogramelor. Descărcați-l de pe Unsplash.

7. Papadie de Hongmei Zhao

Această imagine prezintă o păpădie într-un pahar și va trebui să o redimensionați pentru desktop, dar depinde de dvs. ce parte alegeți pentru desktop. Este o imagine frumoasă întunecată de pe care o puteți descărca Unsplash.

8. Carusel de Charles Büchler

Această imagine este o combinație excelentă între o noapte întunecată și lumini moderne. Imaginea prezintă o călătorie corectă și este o fotografie excelentă a călătoriei în mișcare. Imaginea este pătrată, dar este HD, așa că poate fi redimensionată pentru desktop. Descărcați-l de pe Unsplash.

  Ce se întâmplă exact când închideți sau vă deconectați de la Windows?

9. Dungi negre de Allec Gomes

Această imagine este destul de simplă în ceea ce privește fundalurile întunecate. Totuși, imaginea nu este generată de computer. Este o fotografie excelentă. Descărcați-l de pe Unsplash.

10. Metrou de Mak

Dacă vă place fotografia urbană, această imagine este perfectă pentru desktop. Descărcați-l de pe Unsplash.