10 cele mai bune jocuri de vânătoare pentru a experimenta fiorul unei urmăriri

Vrei să retrăiești acea distracție de a vâna în pădurile sălbatice? Să facem posibilă cu ajutorul celor mai bune jocuri de vânătoare.

Vânătoarea este un sport popular care a fost văzut și auzit din cele mai vechi timpuri. Indiferent de regiune din care ați aparține, fiecare pădure are un sanctuar pentru animale sălbatice și povești de vânătoare. Fie pentru întreținere, fie pentru divertisment, oamenii călătoresc în diferite locuri sălbatice de pe glob pentru a crea o poveste curajoasă și o ucidere.

Cu toate acestea, nu putem fi suficient de curajoși să mergem în pădure, să urmărim animale, să le țintim și să obținem o nouă ucidere. Dar secolul 21 a făcut posibile numeroase lucruri imposibile cu ajutorul tehnologiei.

În consecință, jocurile video vă permit să experimentați fiorul vânătorii și ale urmăririi. Așadar, astăzi să discutăm despre unele dintre cele mai bune jocuri de vânătoare care merită un loc în biblioteca ta de jocuri.

Ce sunt jocurile de vânătoare?

Vânătoarea este un sport tipic în care oamenii merg în păduri și urmăresc animale sălbatice pentru a le ucide din anumite motive. În antichitate, motivul din spatele vânătorii de animale sălbatice se limita la hrană și autoapărare. Odată cu evoluția lumii, oamenii au început să vâneze animale pentru divertisment, carne, carne, dinți și multe altele.

Cu toate acestea, acum legile sunt stricte. Dar poți să experimentezi în continuare fiorul urmăririi în această eră, stând în locul tău confortabil prin jocuri de vânătoare. Aceste jocuri sunt special concepute cu o poveste și un complot în care jucătorul merge în diferite locuri sălbatice pentru a vâna animale sălbatice și pentru a îndeplini misiuni în schimbul recompenselor. Rezoluția maximă și grafica fac jocurile mai realiste și mai captivante.

De ce strategia și planificarea sunt esențiale în jocurile de vânătoare?

Ai ști deja că vânătoarea nu este deloc simplu. Vânătorul trebuie să facă față mai multor provocări tehnice, fizice și de mediu pentru a face o ucidere cu succes. În plus, înainte de a face o strategie de vânare a animalului, vânătorul își face mai întâi un plan sigur pentru supraviețuirea lui, ca în jocurile de supraviețuire.

Jocurile de vânătoare se bazează pe realitate, așa că dezvoltatorii adaugă diverse provocări pentru jucător. Aceste provocări fac jocul mai realist și țin jucătorul pe marginea scaunului său.

Jocurile de vânătoare te poartă într-un tur de realism, în care deciziile tale influențează în totalitate intriga jocului. Jucătorul trebuie să urmărească, să urmărească și să se apere în funcție de situația și reacția animalelor.

Chiar dacă majoritatea genului de jocuri de vânătoare este de acțiune, ele sunt încă interpretate cu mai multe strategii și tactici în timp real. Prin urmare, jucătorul trebuie să rămână cu ochii pe joc și să aibă o bună prezență de spirit pentru a progresa.

Jocurile de vânătoare sunt cele mai bune pentru jucătorii cărora le place acțiunea mai mult decât povestea. Dacă sunteți unul dintre ei sau doriți să încercați jocuri de vânătoare, atunci să trecem la listă.

Big Buck Hunter

Acesta este unul dintre cele mai populare și recomandate jocuri video cu o temă de vânătoare – Big Buck Hunter. După cum sugerează și numele, jucătorul trebuie să împuște dolari în mișcare fără să împuște o căprioară sau o femelă.

Ediția inițială a seriei inițiale a lui Big Buck Hunter a fost lansată în decembrie 2000, iar ediția recentă a Big Buck World a fost prezentată publicului în noiembrie 2010. Această serie are până la 7 jocuri pentru distracție și fior nesfârșit.

  Ce este o imprimantă de sublimare și ce poți face cu una?

Inspirat de Duck Hunt, scopul principal al jocului Buck Hunter este să împuște masculii în timp ce aceștia aleargă pe ecran. Fiecare rundă a acestei urmăriri și fior se termină atunci când jucătorul împușcă orice animal femelă.

Jucătorul primește puncte la fiecare lovitură reușită, determinate în funcție de distanță, greutate și precizie. Big Buck Hunter oferă diferite state cu diverse animale precum antilopa și elanul. Big Buck Hunter este un joc distractiv care este potrivit pentru a fi jucat cu familia și prietenii.

Lansare – decembrie 2000

Gen – Arcade

Dezvoltator/ Editor – Incredible Technologies

Platforme – PC, PS4, Nintendo Switch și Xbox One

Simulator de vânătoare

Hunting Simulator este un joc captivant care oferă jucătorilor ore și ore de joc în sălbăticie. Acest joc este de preferat pentru tine dacă vrei să te bucuri de un weekend lung alături de prietenii tăi. Simulatorul de vânătoare include și un mod multiplayer.

Hunting Simulator este dezvoltat folosind patru motoare ireale, ceea ce îl face mai versatil și mai ușor de utilizat. În plus, jocul prezintă până la 12 regiuni diferite bazate pe zone naturale de vânătoare, cum ar fi lacurile și pădurile boreale din Alberta, câmpiile aride din Texas, tundra și pădurea din Alaska și multe altele.

Dacă jocul oferă o varietate de regiuni, cum ar putea să nu ofere o varietate de specii de animale? Prin urmare, Simulatorul de vânătoare prezintă peste 37 de specii de animale și peste 100 de misiuni de finalizat.

Simulatorul de vânătoare oferă cea mai bună experiență de vânătoare, cu 17 arme de foc, diferite moduri de joc și multe altele. Dezvoltatorii au acordat atenție graficii și experienței utilizatorului. Acesta este singurul joc din genul de vânătoare care vă permite să folosiți drone pentru a explora mediul.

Lansare – iunie 2017

Gen – Vânătoare, Simulare

Dezvoltator/ Editor – Nacon

Platforme – Windows, Nintendo Switch și PS4

Monster Hunter World: Iceborne

Vânătoarea de animale este distractivă, dar ce se întâmplă dacă poți experimenta și vânătoarea de creaturi și monștri sălbatici unici? Monster Hunter World: Iceborne este un joc care se învârte în jurul acestei teme, oferind în același timp o experiență extraordinară.

În acest joc de rol de acțiune, jucătorul preia controlul asupra unui personaj creat de jucător care călătorește într-o lume nouă plină de monștri. În plus, jucătorul este desemnat să omoare sau să captureze acești monștri giganți într-un ecosistem arctic numit Hoarfrost.

Jocul este jucat într-o perspectivă la persoana a treia, cu mai multe provocări și senzații tari. Jucătorul începe jocurile cu arme limitate, dar poate îmbunătăți ulterior echipamentul în timp ce progresează în noi niveluri sau ca recompensă prin uciderea sau prinzând monștri.

Jocul oferă mai multe locuri pentru a călători și a alcătui o lume nouă, făcându-l provocator și de lungă durată. Te poți bucura de acest joc singur sau cu prietenul tău în modul multiplayer.

Lansare – septembrie 2019

Gen – Joc de rol de acțiune

Dezvoltator/ Editor – Capcom

Platforme – PS4, Xbox One și Windows

Red Dead Redemption 2

Red Dead Redemption 2 este a treia intrare din seria Red Dead și un joc prequel al Red Dead Redemption. Povestea jocului este o reprezentare fictivă a Statelor Unite în 1899.

Jucătorul îl controlează pe proscrisul Arthur Morgan, care trebuie să îndeplinească misiuni și să facă față declinului Vestului Sălbatic în timp ce supraviețuiește împotriva forțelor guvernamentale, a bandelor rivale și a altor adversari.

  Cum să utilizați noua funcție de conectare profundă a Google Chrome

Red Dead Redemption 2 prezintă mai multe peisaje, călători, bandiți, animale sălbatice și așezări urbane. Elementele de joc includ schimburi de focuri, jaf, vânătoare, călărie și multe altele. De asemenea, transportul principal în joc este un cal.

Red Dead Redemption 2 vă poate oferi experiența perfectă a lui Robin Hood, care poate încălca legile în oraș, dar întotdeauna pentru o cauză bună. Scopul principal al jucătorului este de a menține ratingul de onoare al personajului prin deciziile și faptele morale corecte.

Lansare – octombrie 2018

Gen – Joc de rol de acțiune

Dezvoltator/ Editor – Rockstar Games

Platforme – PS4, Xbox One, Windows și Stadia

Clasicul vânătorului

Hunter Classic este considerat unul dintre cele mai realiste jocuri de vânătoare create vreodată. Acest joc vă permite să experimentați fiorul vânătorii în vastul mediu deschis. Grafica ecologică a acestui joc variază de la dezolatul ținut australian până la peisajul Alpilor austrieci.

Hunter Classic a fost lansat pentru prima dată în 2009 și își actualizează continuu toate elementele, inclusiv armele, speciile și mediile, lansând noi platforme și multe altele. Prin acest joc, jucătorul poate explora 12 medii vaste în timp ce vânează până la 45 de specii precum zimbri, elan, cerb roșu, porc sălbatic și multe altele.

În ceea ce privește jocul, jocul oferă jucătorului mai multe provocări. În plus, jucătorul se poate distra cu funcțiile online extinse ale jocului participând la competiții, îndeplinind misiuni, urcând în clasamente etc.

Hunter Classic poate fi savurat singur și cu prietenii, deoarece poți face echipă cu până la 7 prieteni pentru a te bucura de acest joc palpitant. Pe lângă toate acestea, celălalt element atractiv al acestui joc sunt armele. Hunter îi permite jucătorului să folosească mai multe arme, de la arbalete la pistoale, pentru a recolta prada.

Lansare – 2009

Gen – Acțiune-aventură

Dezvoltator/ Editor – Avalanche Studios

Platforme – Steam

The Hunter: Call of the Wild

theHunter: Call of the Wild este un joc de vânătoare într-o lume deschisă atmosferică. Cel mai atractiv punct al acestui joc este grafica și mediul detaliat. Mai mult, dezvoltatorii acordă o atenție excepțională sunetului de fundal pentru cea mai bună experiență autentică.

Modul de joc este conceput în întregime pe baza comportamentului real al animalului. Puteți experimenta viața unui vânător prin acest joc. Jucătorul trebuie să vâneze prada la fel ca vânătorii din vechime, adică trebuie să analizezi și să înveți despre comportamentul animalelor pentru a le urmări.

theHunter: Call of Wild te face parte din joc, unde trebuie să supraviețuiești și să vânezi animale sălbatice folosind puști și arcuri. În plus, jucătorul ar trebui să finalizeze și provocările din joc și evenimentele de vânătoare. De asemenea, puteți face echipă cu până la 8 prieteni pentru mai multă distracție.

Lansare – februarie 2017

Gen – Simulare

Dezvoltator/ Editor – Lumi expansive

Platforme – Windows, PS4 și Xbox One

Hunt: Înfruntare

Hunt: Showdown este un joc împușcături la persoana întâi cu o strategie inovatoare. Are două moduri de joc – unul este un vânător de recompense, iar celălalt este un mod de joc rapid. Jocul nu se limitează doar la vânătoare, ci include și puzzle-uri și mistere.

Vânătorul de recompense este cel mai interactiv și mai provocator mod din acest joc. Utilizatorul primește controlul asupra unui vânător de recompense care trebuie să supraviețuiască și să omoare un monstru mitic pentru a revendica recompensă și a ajunge la un punct de extracție.

În timp ce, pe de altă parte, „Quickplay” este un mod Battle Royale și exact ca numele său, adică rapid și relativ ușor. Acest mod durează 15 minute, în care jucătorul este însărcinat să găsească un izvor de energie pe o hartă furnizată în timp ce apără atacurile ostile.

  Dezlănțuirea puterii instrumentelor ETL pentru AWS

Lansare – mai 2019

Gen – împușcător la persoana întâi

Dezvoltator/ Editor – Crytek

Platforme – Windows, PS4 și Xbox One

Vânătoare nelimitată 2010

Hunting Unlimited 2010 este un joc de vânătoare în ritm rapid, care variază din America de Nord, Canada și Pădurea Bavareză. Jocul oferă două moduri numite modul de vânătoare accesibil și modul de provocare. Ambele moduri vin cu concepte unice și distracție.

Modul de vânătoare accesibil te aruncă într-un mediu cu diverse pradă. În timp ce, pe de altă parte, modul provocare face jocul mai interesant și distractiv prin diverse sarcini. Jocul vă permite să călătoriți și să localizați animale prin vehicule și hărți.

Cu toate acestea, puteți alerga și pentru o experiență mai realistă. Jocul are mai multe animale, cum ar fi căprioare, elan, urși, lei, elefanți etc., de vânat. S-ar putea să vă placă sau nu grafica, dar vă va plăcea modul de joc Hunting Unlimited.

Lansare – iulie 2009

Gen – Simulare

Dezvoltator/ Editor – Zigurat

Platforme – Steam

Vânătoarea preistorică

După cum sugerează și numele, Preistoric Hunt este un joc de vânătoare care te duce înapoi în vremuri străvechi – în epoca dinozaurilor. Emotionant, nu? În plus, gameplay-ul și grafica jocului îl fac mai palpitant și mai autentic.

Jocul te duce pe o insulă vastă locuită de mai multe tipuri de specii de dinozauri. Terenul acestei singure insule variază de la stânci de munte la păduri dese și câmpii deschise pentru a oferi experiențe de vânătoare mai bune.

Cu toate acestea, jucătorul poate juca acest joc solo sau cu prietenii, deoarece acest joc are o opțiune multiplayer. Pe lângă supraviețuirea și vânătoarea de dinozauri, jucătorul trebuie să finalizeze și sarcinile de vânătoare. Aceste sarcini îl vor ajuta pe jucător să obțină recompense pentru echipamente noi și să vâneze în locuri noi.

Preistoric Hunt oferă jucătorilor mai multe opțiuni de arme, de la arme de foc tradiționale la tranchilizante. Jocul constă din dinozauri carnivori îngrozitori care îl pot urmări pe jucător.

Lansare – decembrie 2020

Gen – Acțiune-aventură

Dezvoltator/ Editor – Antiproto Studios

Platforme – Steam

Padurea

The Forest este un joc video de supraviețuire horror cu o poveste unică și captivantă, care te poate lăsa încântat și cu respirația tăiată până la sfârșit. Caracteristicile într-un mediu de lume deschisă sunt jucate dintr-o perspectivă la persoana întâi.

Jocul nu include niciun set de misiuni sau misiuni. În schimb, intriga jocului se bazează pe strategia în timp real și pe deciziile jucătorilor pentru supraviețuire, în timp ce ating un obiectiv principal.

Venind la joc, jucătorul Eric LeBlanc, merge în peninsula împădurită în căutarea fiului său Timmy după un accident de avion. Jucătorul trebuie să supraviețuiască în această pădure îngrozitoare creând adăpost, arme și alte echipamente de supraviețuire necesare.

Ceea ce aduce acest joc pe lista noastră este că creaturile inamice din pădure sunt monștri canibali. Acești monștri locuiesc în sate și devin mai agresivi noaptea. Jucătorul ar trebui să lupte cu acești monștri în timp ce vânează animale, creează adăpost și capcane etc. Cu toate acestea, jucătorului i se oferă și un ghid de supraviețuire pentru ajutor.

Lansare – noiembrie 2018

Gen – Survival horror

Dezvoltator/ Editor – Endnight Games

Platforme – PS4 și Steam

Concluzie

Până la sfârșitul articolului, ați fi observat că jocurile de vânătoare nu se limitează doar la animale. Dezvoltatorii au mult mai multe de oferit. De la vânătoarea de animale până la explorarea și supraviețuirea monștrilor și dinozaurilor, vă puteți bucura de fiorul urmăririi în această eră modernă prin jocuri de vânătoare.

De asemenea, puteți explora unele dintre cele mai bune jocuri de mafie cu cele mai bune misiuni și misiuni secundare.