03/25/2023

10 cele mai bune jocuri cu mașini pe care ar trebui să le joci în 2023

De asemenea, vei fi un mare fan al jocurilor de mașini, nu? 9 din 10 persoane sunt printre ei. Așadar, aici suntem cu unele dintre cele mai bune jocuri cu mașini pe care să le încercați.

Jocurile cu mașini de curse sunt unul dintre cele mai jucate jocuri de pe planetă și și-au deschis drumul în viața tinerilor dând o adrenalină bună.

De când jocurile de curse au fost inventate în 1970, lumi de copii au fost înconjurate de ele. De atunci și prin progresele lor, a captat și atenția bărbaților.

În 2022, industria jocurilor de noroc din SUA a crescut la 97,67 miliarde USD. Detaliile minuțioase ale mașinilor și locurilor din viața reală vor spori plăcerea jucătorului. Iată o listă cu unele dintre cele mai bune jocuri cu mașini pe care nu ar trebui să le ratezi.

Forza Horizon 5

Forza Horizon 5 are peisajele lumii deschise din Mexic în continuă evoluție, ceea ce își justifică titlul adjectiv. Precis pentru introducerea sa, se numește apelul pentru șoferi temerari.

Având imagini uimitoare și noi nori de parcuri captivanți în expansiunea Hot Wheels, îl face să fie în topul jocurilor sub umbrelă. Detaliile minute actualizate și urmărite ale jocului oferă o vedere reală a străzilor și drumurilor, oferind distracție nelimitată de condus.

Cele mai grozave mașini din lume urlă optimiste în furtuna de praf. Continuă să urmărească schimbarea sezonieră în fiecare săptămână și îl cufundă pe jucător în Este o poveste de cap profundă și provocatoare.

Vânătoarea pentru recompense și realizările țintei lasă jucătorului un flux fără întreruperi de adrenalină. De asemenea, o căutare pentru provocări mai mari. Preluarea scenelor pentru a fi descoperite de jucător este de cea mai mare importanță.

Creatorii nu au lăsat nicio piatră neîntoarsă care ar putea dezamăgi jucătorul. Ei au avut grija cuvenită și au adus în discuție cele mai relatabile și scene de viață.

Cum ar fi deșerturi vii, jungle luxuriante, orașe istorice, ruine ascunse, plaje curate, canioane vaste și vulcani falnici acoperiți de zăpadă.

F1 2022

EA Sports este una dintre cele mai largi și mai realiste platforme de jocuri video din lume. Cu modelele sale mai noi și actualizarea zilei de cursă 22, nu există nicio îndoială de ce a fost întotdeauna un favorit al fanilor.

EA Sports F1 22 este jocul video oficial al Campionatului Mondial FIA de Formula 1. Are cele mai mari șanse de a fi în cele mai bune jocuri ale anului. Cele mai noi și mai interesante caracteristici ale sale sunt disponibile în realitate virtuală pe computerul personal. Această caracteristică îl face diferit de restul.

Jucătorii pot alerga în moduri single și dublu, fiecare personalizând mașinile din gama largă disponibilă. Jucătorii se cufundă în detaliile sale realiste și identificabile cu setări personalizate.

Al îmbunătățit, fizica vehiculului și niveluri de personalizare mai profunde îmbunătățesc experiența jucătorului. Noul sistem meteorologic care a fost dezvoltat are un impact pozitiv asupra condițiilor pistei și a performanței vehiculului pentru a aduce realismul temei.

  Cum să intri în ecosistemul Apple la ieftin

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 are o grafică realistă, o fizică și o manevrabilitate îmbunătățite și o mare varietate de mașini și piste. Include un mod de campanie pentru un singur jucător și funcții multiplayer online și comunități.

Unele mașini și piste confirmate pentru jocuri includ Nürburgring, Circuitul Suzuki și Toyota GR Supra. Jocul include, de asemenea, o nouă tehnologie de scanare 3D care permite dezvoltatorilor să recreeze cu precizie mașini, piste și medii în joc.

GT7 este un salt major în realism și imersiune în comparație cu intrările anterioare. Pe lângă caracteristicile menționate mai sus, Gran Turismo 7 include și un sistem robust de reglare și personalizare. Le permite jucătorilor să-și ajusteze mașinile pentru performanțe optime.

Gran Turismo 7 are o nouă caracteristică numită „GT Sport Mode”. Este conceput pentru a fi o experiență mai realistă, asemănătoare sim-ului.

Include evenimente de sport cu motor din lumea reală și un nou sistem de competiție online numit „Campionat FIA GT”. Acest lucru le permite jucătorilor să concureze în curse online sancționate și să progreseze printr-o serie de niveluri până la Turneul Mondial.

Dirt Rally 2.0

Jocurile din serie sunt cunoscute pentru fizica și manevrarea lor realiste, gameplay-ul provocator și mediile captivante. Acestea oferă, de asemenea, o varietate de moduri de joc, inclusiv modul carieră, probe cu cronometru și multiplayer online.

Dirt Rally 2.0 este cel mai recent joc al seriei, lansat în octombrie 2020 pentru Xbox One, PlayStation 4 și PC, iar ulterior pe Xbox Series X/S și PlayStation 5.

Acest joc oferă o vreme dinamică, diferite tipuri de suprafețe și noi moduri de joc, cum ar fi modul Playgrounds, unde jucătorii își pot crea și partaja pistele de curse personalizate. Seria a fost bine primită de critici și jucători și este considerată una dintre cele mai bune serii de jocuri de curse off-road.

Pe lângă caracteristicile menționate anterior, jocurile Dirt includ diverse mașini și piste. Fiecare vine cu caracteristici și manevrabilitate unice. Mașinile variază de la mașini clasice de raliu din anii 60 și 70 până la mașini moderne de raliu și mașini de rallycross.

Traseele sunt, de asemenea, diverse, prezentând un amestec de locații din lumea reală, cum ar fi emblematica urcare pe dealul Pikes Peak din Colorado.

Need for Speed ​​Hot Pursuit

Prima versiune a Need for Speed ​​Hot Pursuit a fost lansată în 2010, dar odată cu lansarea Need for Speed, acel joc va primi o nouă viață pe platformele Xbox One, PlayStation 4 și Nintendo Switch.

Criterion, creatorii Burnout, au supravegheat producția jocului pentru această ediție emblematică din seria Need for Speed, care a fost lansată în 2010. Mulți oameni au crezut că este apogeul serialului.

Veți avea întotdeauna ceva proaspăt de luat pe drumul deschis, deoarece viteza cu care mașinile sunt deblocate este fulgerător. Deși gameplay-ul în ansamblu are foarte puține probleme, am impresia că majoritatea vehiculelor au controale foarte asemănătoare, ceea ce este puțin dezamăgitor.

Burnout Paradise Remastered

Burnout Paradise Remastered este o versiune actualizată a popularului joc de curse Burnout Paradise. Dispune de grafică îmbunătățită, efecte vizuale îmbunătățite și conținut nou.

  De ce AR Cloud este următorul nivel de realitate mărită

Dacă ați mai jucat Burnout Paradise, probabil că aveți câteva amintiri frumoase despre prima dată când v-ați urcat la volanul uneia dintre mașinile clasice ale jocului, cum ar fi Hunter Cavalry, Carson Fastback, Jansen X12 sau Montgomery Hawker.

Pune deoparte acel manual al șoferului și bate recorduri atât pentru viteză, cât și pentru devastare în tot orașul, oricând și oriunde ai alege. Învață din nou cum să faci cascadorii nebunești și să provoci haos complet într-unul dintre cele mai emblematice jocuri de curse de acțiune din toate timpurile.

În Paradise City, îl vei putea smulge în locul de joacă suprem, indiferent de tipul de mașină pe care alegi să o conduci.

Retrăiește cascadorii de mare octanism și devastările libere care au devenit iconice cu seria Burnout în timp ce alergi pe străzile haotice din centrul orașului și până la drumurile montane neîmblânzite în această parte a seriei Burnout.

Assetto Corsa Competizone

Assetto Corsa Competizione este un joc de simulare de curse care oferă jucătorilor o experiență de curse realistă și captivantă. Jocul a fost dezvoltat de Kunos Simulazioni și publicat de 505 Games. Prezintă piese și mașini din lumea reală de la Blancpain GT World Challenge din America și Europa.

Assetto Corsa Competizione are un mod single-player și multiplayer. Le permite jucătorilor să concureze unul împotriva celuilalt online sau cu AI. Jocul include și un sistem de management al curselor. Le permite jucătorilor să-și creeze și să-și gestioneze echipele de curse. De asemenea, un sistem avansat de telemetrie permite jucătorilor să-și analizeze performanța la volan.

Jucătorii se pot aștepta să găsească diverse mașini din categoriile GT3, GT4 și LMP3. Este popular printre fanii sporturilor cu motor și jucătorii competitivi. Jocul oferă un nivel de realism și imersiune de neegalat de alte jocuri de curse.

Îl face un joc obligatoriu pentru fani. Jocul are o serie de moduri de joc, cum ar fi single-player și multiplayer.

Mario Kart 8 Deluxe

Mario Kart 8 Deluxe este un joc de curse de mare viteză dezvoltat și publicat de Nintendo pentru Nintendo Switch. Mario Kart 8 se lăuda cu o rezoluție de 1080p. Cu toate acestea, uneori s-a redat doar la 59 de cadre pe secundă.

Jocul prezintă o mare varietate de personaje din universul Mario, inclusiv Mario, Luigi, Prințesa Peach și Yoshi, precum și personaje noi precum Inkling Girl și Inkling Boy din seria Splatoon.

Jucătorii pot concura pe diverse piste, inclusiv piste noi precum Urchin Underpass și Battle Stadium și piste clasice din jocurile anterioare cu Mario Kart.

În Mario Kart 8 Deluxe, jucătorii pot concura în modul tradițional Grand Prix, încercări cu cronometru sau în modul luptă. Jocul include, de asemenea, un nou mod de luptă numit „Renegade Roundup”, în care o echipă încearcă să-i captureze pe concurenții celeilalte echipe și să-i pună în închisoare, în timp ce cealaltă echipă încearcă să-și salveze colegii și să evite capturarea.

Deriva inerțială

Inertial Drift este jocul pentru acest tip de jucători gratuiti cărora nu le pasă de regulamentul și poartă consola pentru libertatea lor totală de bucurie. Popularitatea curselor de mașini a crescut drastic odată cu acest joc, datorită mecanicii sale de conducere reimaginate și a plimbării acerbe a mașinilor individuale. Are propriul tip de comenzi twin-stick, ridicând baza diferențierii.

  7 Extensii Muzei Live Wallpaper Mai puțin cunoscute, dar remarcabile

Cel puțin, stilul vizual din acest joc este destul de distinctiv. Este singurul motiv pentru care cu siguranță contribuie la succesul general al jocului în ceea ce privește cât de ușor se evidențiază de concurență.

20 de piste palpitante necesită o atenție deosebită la detaliile minuscule ale scenelor complexului templului și muntelui întortocheat cu standardul unui oraș cu neon.

Plăcerea gratuită a curselor este disponibilă pe diferite platforme, cum ar fi Xbox One, PS4, Nintendo Switch, Steam și jocuri Epic. Jocul aruncă jucătorul în supercars. Ei au șansa de a se bucura de grafica îmbunătățită, care le sporește relația și performanța.

WipEout: Colecția Omega

Cursele în cele mai bune condiții sunt foarte populare din cauza pistelor ascuțite nemilos și a vitezei nebunești pentru urmărirea și prinderea acolo unde gravitația se termină din cauza vitezei. WipEout este un mare da pentru jocurile colective cu modul de 8 jucători, 26 de piese reversibile, 46 de nave unice și 9 moduri de joc diferite și uluitoare.

Ritmul în care te vei mișca este cea mai interesantă parte a jocului WipEout. Acesta este aspectul seriei de jocuri care excelează peste toate celelalte. La început, vei intra în contact cu părțile laterale ale pistei, dar după ce vei înțelege lucrurile, este șocant cât de mult progresezi.

Fără înăbușiri la mașini și curse, acest joc te duce cu un pas înainte de la cursele tradiționale la dezlănțuirea de bombe, mine și rachete asupra piloților rivali într-o luptă urâtă, dar uluitoare și frenetică pentru titlul câștigător.

Ca joc VR, are avantajul asupra celor care nu sunt disponibile. De asemenea, are caracteristici minimaliste, cum ar fi controlul camerei și patru avatare de echipă preferate de fani. WipEout este un joc care merită încercat.

Nota autorului

Cele mai bune jocuri cu mașini sunt cele care oferă jucătorilor o gamă largă de personalizări și funcții. Capacitatea de a vă personaliza mașina, de la tipul de motor până la vopsire, vă oferă un sentiment de proprietate și mândrie de vehiculul pe care îl conduceți. În plus, posibilitatea de a concura împotriva altor jucători sau adversari controlați de computer adaugă un strat de emoție și competiție jocului.

Concluzie

Deci, este timpul să rezumam lucrurile! Cele mai bune jocuri de curse cu mașini enumerate mai sus sunt cele care oferă cea mai plăcută și mai provocatoare experiență de joc. Dacă doriți să vă bucurați de fior și distracție, atunci ar trebui să le descărcați și să le încercați acum!

De asemenea, puteți explora unele dintre cele mai bune jocuri cu motociclete disponibile pe iOS și Android.

x