10 cele mai bune instrumente de urmărire a adreselor IP pentru a urmări locația

Sunteți la locul potrivit dacă căutați instrumente online pentru a urmări locația unei adrese IP.

Mai întâi, să vedem cum este utilizată localizarea adresei IP pentru depanare.

Ce este o adresă IP?

O adresă IP este un cod numeric unic atribuit fiecărui dispozitiv conectat la internet. Identifică locația dispozitivului și permite comunicarea cu alte dispozitive din rețea.

Cum este utilizată urmărirea adresei IP în depanarea?

Găsirea locației adresei IP poate fi utilă în timpul depanării în mai multe moduri.

Identificarea sursei problemelor de rețea

Identificarea unde se află adresa IP poate ajuta la localizarea sursei problemei dacă există o problemă de conectivitate. De exemplu, dacă mai mulți utilizatori au probleme de rețea în același timp, atunci poate fi un semn că rețeaua locală are probleme.

Identificarea potențialelor amenințări de securitate

Locația unei adrese IP poate fi utilizată pentru a identifica potențiale probleme de securitate. De exemplu, dacă există încercări de a accesa o rețea dintr-o locație necunoscută, poate indica o potențială încercare de hacking.

Rezolvarea problemelor de acces la site

Dacă un site web este inaccesibil, cunoașterea locației adresei IP asociată site-ului web poate ajuta la identificarea dacă problema este legată de site-ul web în sine sau de rețeaua utilizată pentru a-l accesa.

Geotargeting

Companiile pot folosi direcționarea geografică pentru a furniza conținut specific locației utilizatorului. Acest lucru poate fi util în campaniile de marketing și publicitate.

Cu toate acestea, este important să rețineți că poate fi folosit și în scopuri neetice, cum ar fi urmărirea sau spionarea persoanelor fără consimțământul acestora.

Instrumentele IP Tracker sunt folosite pentru a identifica locația geografică a unei adrese IP. Acest lucru poate fi util în diferite scenarii, așa cum am menționat mai sus.

Și aici, în acest articol, am enumerat cele mai bune instrumente de urmărire a adresei IP pentru a urmări locația. Hai să ne rostogolim!

Opentracker

Opentracker este un serviciu web la îndemână și excelent, care oferă o suită de instrumente de analiză web concepute pentru a ajuta companiile să-și înțeleagă mai bine vizitatorii site-ului și să-și îmbunătățească prezența online.

  Cele mai bune 10 software de management al practicii veterinare [2023]

Acesta oferă un IP Tracker online pentru a urmări locația unei anumite adrese IP. Pur și simplu introduceți adresa IP țintă și faceți clic pe butonul „Click to search”.

Acest site web oferă, de asemenea, servicii suplimentare, cum ar fi CRM și API de integrare, raportare în timp real, urmărire pe mai multe domenii și multe altele.

Una dintre caracteristicile cheie ale OpenTracker este tabloul de bord de analiză web, care oferă informații detaliate despre traficul site-ului și comportamentul utilizatorilor. Utilizatorii pot monitoriza rapoartele de activitate, pot urmări vizitele site-ului web în timp real și pot analiza performanța folosind o varietate de indicatori personalizați.

tipstrick.ro

Instrumentul de căutare a locației IP tipstrick.ro permite utilizatorilor să găsească cu ușurință locația geografică a unei adrese IP. Utilizatorii trebuie pur și simplu să introducă adresa IP pe care doresc să o găsească în bara de căutare furnizată. Instrumentul va căuta apoi în baza sa de adrese IP și locațiile asociate acestora pentru a oferi informații despre țară, regiune, oraș și ISP.

Una dintre caracteristicile remarcabile ale tipstrick.ro este gama sa de instrumente. Acest site web oferă o mare varietate de instrumente care pot ajuta proprietarii și dezvoltatorii de site-uri web cu orice, de la căutări DNS și IP la audituri de securitate. Aceste instrumente sunt concepute pentru a fi ușor de utilizat și pot oferi informații valoroase asupra stării de sănătate și a performanței unui site web.

iplocation.net

Iplocation.net este un instrument simplu de urmărire a adreselor IP. Puteți efectua o căutare IP pe IPv4, IPV6 și nume de domenii. Doar introduceți adresa țintă și faceți clic pe butonul de trimitere. Are un API încorporat pe care îl puteți integra în site-ul dvs. web pentru a obține localizarea geografică a unei anumite adrese IP.

Acest site web oferă și multe alte instrumente gratuite legate de domeniu, rețea și webmaster. Puteți afla mai multe despre aceste instrumente aici.

SolarWinds

SolarWinds IP Address Tracker este un instrument software conceput pentru a ajuta profesioniștii IT să gestioneze utilizarea adresei IP în rețelele lor. Instrumentul este ușor de utilizat și oferă utilizatorilor o modalitate eficientă de a urmări, gestiona și organiza adresele IP în rețeaua lor.

  8 software de protecție a mărcii pentru a vă proteja afacerea de contrafaceri și amenințări online

Oferă vizibilitate în timp real asupra utilizării adreselor IP și ajută administratorii de rețea să identifice și să depaneze rapid problemele de rețea legate de adresele IP. Utilizatorii pot crea cu ușurință grupuri de adrese IP personalizate pentru a gestiona și organiza adresele IP în funcție de subrețea, locație, departament sau orice alt criteriu.

TraceMyIP.org

TraceMyIP.org oferă caracteristici avansate și unice care nu se găsesc în mod obișnuit pe alte platforme de urmărire a adreselor IP ale site-ului web.

Una dintre caracteristicile cheie ale acestui serviciu web este capacitatea sa de a urmări și analiza traficul vizitatorilor site-ului în timp real. Platforma poate diferenția datele roboților web, păianjenii și spam-ul referitor de alte surse de trafic, oferind proprietarilor de site-uri web informații exacte și de încredere despre traficul site-ului lor.

De asemenea, este capabil să urmărească locația vizitatorilor, maparea și istoricul de navigare pe baza unei adrese IP sau a unui ID de computer. Aceste informații pot fi folosite pentru a optimiza conținutul site-ului web și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

iplocation.com

Iplocation.com este un instrument de site simplu și la îndemână care permite utilizatorilor să caute locația IP pentru a vedea informații precum ISP-ul, țara și orașul. Pur și simplu introduceți adresa IP țintă și faceți clic pe butonul „Găsiți”.

Are, de asemenea, o hartă de geolocalizare încorporată care afișează locația aproximativă a adresei IP și coordonatele de latitudine și longitudine.

iptrackeronline.com

ipTrackeronline.com este un site web care oferă servicii și instrumente de geolocalizare IP pentru a identifica locația unei adrese IP. Utilizatorii pot introduce o adresă IP, iar site-ul web va oferi informații precum țara, regiunea, orașul și ISP asociate adresei.

Site-ul web oferă și alte instrumente utile, cum ar fi un analizor de antet de e-mail și un instrument de interogare a înregistrărilor DNS.

Va trebui să achiziționați credite de geolocație sau o cheie pentru a utiliza acest instrument. Puteți găsi acele informații despre prețuri aici.

  Cum să marcați anumite locații într-un fișier Google Docs

IPAddress.com

IPAddress.com este un site web simplu și puternic care oferă o varietate de instrumente online legate de adrese IP și rețele. Una dintre caracteristicile sale cheie este instrumentul său de căutare IP, care permite utilizatorilor să găsească informații despre o adresă IP, inclusiv ASN, locația adresei IP (longitudine și latitudine), ISP și organizația asociată acesteia.

Doar introduceți adresa IP sau numele de gazdă pe care doriți să o căutați în câmpul de introducere și faceți clic pe butonul „Căutare”. În plus, acest site web oferă și alte instrumente, cum ar fi căutarea DNS, testul ping, calculatorul de subrețea, instrumentul de verificare proxy și multe altele.

NordVPN

NordVPN este un furnizor de servicii VPN care oferă clienților o modalitate sigură și privată de a accesa internetul. De asemenea, oferă un instrument de căutare IP pe site-ul său web care permite utilizatorilor să verifice locația adreselor IP. Pur și simplu introduceți adresa țintă în câmpul de introducere. În câteva secunde, informațiile legate de IP și locația vor fi afișate pe ecran.

Acest instrument poate fi util pentru cei care doresc să verifice dacă VPN-ul lor funcționează corect sau pentru cei care sunt interesați să afle mai multe despre confidențialitatea și securitatea online.

KeyCDN

KeyCDN este un serviciu asociat rețelei de livrare de conținut (CDN) care oferă o rețea globală de servere pentru a accelera livrarea conținutului web, cum ar fi imagini, videoclipuri și alt conținut static.

Acest site web oferă o locație IP gratuită care urmărește localizarea geografică a unui nume de gazdă țintă sau a unei adrese IP. De asemenea, oferă un API de urmărire a locației pe care dezvoltatorii îl pot integra în aplicațiile și site-urile lor web.

În plus, KeyCDN oferă diverse instrumente utile legate de rețea și securitate, cum ar fi un verificator de viteză a site-ului web, test de performanță, verificare antet HTTP, DNS, verificator de certificate, certificat Chain Composer și multe altele. Puteți vedea o listă completă de instrumente aici.

Concluzie

Sper că veți găsi aceste instrumente de urmărire IP utile în urmărirea locației. Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a folosi utilitarul traceroute.

Consultați ghidul nostru despre cele mai bune instrumente online de traceroute pentru a depana problemele de rețea și software-ul de gestionare a adreselor IP pentru întreprinderile mici și mijlocii.