02/09/2023

10 cele mai bune fundaluri de ecran verde pentru streaming și întâlniri

Cu un ecran verde perfect, nu trebuie să vă faceți griji pentru casa dvs. dezordonată. Pentru că nimeni nici măcar nu poate recunoaște unde îți faci streaming sau înregistrezi fotografiile.

Pot exista cazuri când transmiteți în direct sau aveți o ședință foto în camera dvs. dezordonată. În acest caz, veți dori să evitați filmarea acestei dezordine. Datorită ecranelor verzi disponibile în versiuni portabile și la îndemână.

Ce este un ecran verde?

Un ecran verde este un instrument valoros pentru fotografi, creatori de conținut, streameri etc., care poate ajuta la adăugarea de fundaluri personalizate la videoclipuri și fotografii. Indiferent de nivelul de streaming sau fotografie, ecranele verzi vă pot ajuta să oferiți un aspect profesional conținutului dvs.

Este un fundal plat de culoare verde care vă permite să editați grafice în mișcare și fundaluri personalizate.

Utilizări ale ecranului verde

  • Ecranele verzi sunt utilizate pe scară largă de către streameri, deoarece trebuie să adauge efecte virtuale transmisiilor. Aceste efecte fac fluxurile lor mai interesante.
  • Ecranele verzi sunt, de asemenea, folosite în tutoriale și fluxuri care necesită turnarea ecranului de umplere a ecranului.
  • De asemenea, profesioniștii folosesc ecrane verzi pentru întâlniri și conferințe oficiale pentru a ascunde fundalul dezordonat sau nedorit.
  • Fotografiile realizate folosind ecrane verzi pot fi editate cu ușurință pentru a oferi imaginilor un fundal personalizat.

În continuare, vom discuta despre accesoriile de achiziționat cu Green Screens.

Accesorii majore de cumpărat cu ecrane verzi

  • Suport reglabil: Un suport reglabil pentru fundal este unul dintre accesoriile majore de care aveți nevoie pentru un ecran verde. Un suport reglabil poate suporta ecranul tău verde până la o înălțime și lățime adecvate, oferindu-ți astfel fundalul ideal.
  • Smartphone sau cameră bună: pentru a obține cele mai bune rezultate pentru fotografiile de fundal pe ecranul verde, trebuie să aveți o cameră de bună calitate. Indiferent dacă transmiteți în flux folosind un smartphone sau orice altceva, calitatea camerei trebuie să fie la standarde.
  • Software de editare video: Un software bun de editare video este, desigur, un lucru important pe care trebuie să-l aveți. Un ecran verde poate fi transformat într-un fundal minunat cu un software adecvat de editare video.
  Care este diferența dintre fluxul meu de fotografii și fotografiile iCloud?

Să explorăm acum câteva dintre cele mai bune ecrane verzi pe care le puteți utiliza.

Ecran verde Elgato

Acesta este un panou de taste pliabil Chroma care vă permite să aveți o transmisie captivantă. Vă permite să setați un fundal profesional și liniștitor pentru streaming și întâlniri.

Pentru a utiliza acest ecran, trebuie să deschideți carcasa din aluminiu și să ridicați mânerul la înălțimea perfectă. Cadrul său pneumatic în X blochează automat pânza în locul potrivit. Fundalul folosește material 100% poliester.

Ecran verde HYJ-INC

HYJ-INC Green Screen oferă un fundal verde portabil în formă de T, realizat din poliester. Vine cu un fundal de culoare verde uni, cleme cu arc și o geantă de transport.

Acest ecran verde vă oferă un fundal elegant pentru filmări de reclame pentru produse, streaming de jocuri, producție video, baby shower etc. Trepiedul său reglabil vine în formă de T și este fabricat din aluminiu solid.

Set de fundal YAYOYA cu suport

Setul de fundal YAYOYA cu ecran verde oferă o înălțime de fundal de până la 6,5 ​​ft și o lățime de 5 ft. Este realizat cu materiale de înaltă standarde pentru a oferi durabilitate și robustețe.

Toate accesoriile sunt mai ușor de transportat și colectat, ceea ce îl face ideal pentru a fi transportat oriunde. Îl puteți configura în câteva minute și puteți crea o atmosferă asemănătoare unui studio în timp ce filmați reclame, redați videoclipuri sau multe altele. Puteți spăla cu ușurință fundalul ecranului verde în mașina de spălat.

Fundal EMART cu suport

Acesta este un ecran verde de 5x7ft, care este pliabil. Vine ca un kit portabil complet în formă de T pentru suport de fundal.

  Preveniți scurgerea datelor și mențineți confidențialitatea [+8 Tools]

Suportul T vine din aliaj de aluminiu. Puteți regla cadrul de la 2,9 picioare la 8,5 picioare. Întregul kit de ecran verde cântărește doar 5,69 de lire sterline, ceea ce îl face portabil și ușor de transportat. Setul constă și într-o cutie de transport din nailon de înaltă calitate.

Puteți folosi acest ecran verde pentru a filma interviuri, înregistrări de conferințe, streaming live, YouTube sau multe altele.

Fundal MOHOO

Fundalul ecranului verde al lui Mohoo vine cu o înălțime maximă de 9 picioare și o lățime de 6 picioare. Materialul fundalului este complet ecologic. Este pliabil, ușor, de volum mic și este ușor de depozitat.

Ecranul verde vine într-un material opac care se potrivește eficient tuturor filmărilor. Acest ecran verde fără riduri este ideal pentru petreceri, nunți, fotografie de produse, fotografie de nou-născut, YouTube și alte filmări.

Kit ecran verde YELANGU

YELANGU prezintă un ecran verde de înaltă calitate, cu un fundal și suporturi care sunt perfecte pentru nevoile dvs. de YouTube, streaming live și fotografie. Suportul de fundal reglabil oferă o înălțime maximă de 6,5 picioare. Este destul de ușor de utilizat și sigur, deoarece vă permite să blocați diferite poziții.

Ecranul verde vine din material 100% bumbac pur, care este lavabil. De asemenea, îl puteți călca folosind un fier de călcat cu abur. Clemele cu arcuri cu care vine sunt rezistente și au un tampon de cauciuc antiderapant. Ele pot proteja eficient produsul tăiat de zgârieturi.

RGTBANWPN Ecran verde

RGTBANWPN oferă acest fundal de ecran verde combinat, care vine împreună cu un scaun cu ecran verde. Îl poți folosi fie ca ecran verde al scaunului, fie ca fundal verde pentru fotografie.

Scaunul cu ecran verde vine cu o dimensiune de 60×60, iar dimensiunea combinată a ecranului este de 4,92×9,51 picioare. Fundalul vine din material flocat de înaltă calitate, ceea ce îl face rezistent la șifonare. Puteți plia fundalul ecranului verde la o dimensiune mică și astfel îl puteți transporta oriunde într-o geantă.

Ecran verde EFY

EFY prezintă fundal verde cu o dimensiune de 5×7 picioare. Acest fundal nețesut este o alternativă excelentă la fundalul verde profesional. Cu toate acestea, acest ecran verde nu vine cu un suport pentru fundal.

  De ce firmware-ul UEFI al computerului dvs. are nevoie de actualizări de securitate

Calitatea materialului este opaca, groasa si moale. Poate elimina reflexia luminii și, prin urmare, poate fi un ecran din spate grozav pentru nevoile dvs. de fotografiere sau fotografiere.

Fundal foto de DELFIN LENT

SLOW DOLPHIN oferă un set complet de ecran verde, care include un fundal, clemă, suport pentru fundal etc. Fundalul vine din țesătură 100% bumbac cu o suprafață nelucioasă.

Fundalul vine într-o dimensiune de 6,5 ft x 10 ft și îl puteți ajusta în funcție de cerințele dvs. de fundal. Întregul kit vine cu o geantă de transport realizată din nailon, ceea ce face comod să porți dintr-un loc în altul.

Fundal Faichee cu suport

Acesta este un kit de ecran verde portabil și foarte ușor de asamblat. Poate satisface toate nevoile dvs. de fotografiere, streaming și fotografie. Este nevoie de 2-3 minute pentru a instala acest spate verde.

Puteți folosi acest ecran verde pentru videoclipurile dvs. TikTok sau YouTube, fotografie, streaming live, filmări de interviuri, filmări publicitare și multe altele.

Puteți regla în mod convenabil suportul în formă de T, astfel încât acesta să vină cu o înălțime potrivită. Fundalul vine într-un material din poliester care elimină reflexia inutilă a luminii.

Cuvinte finale

Indiferent dacă doriți un fundal adecvat pentru transmiterea de videoclipuri live, întâlniri oficiale, ședințe publicitare sau fotografie, aceste ecrane verzi vă servesc cel mai bine. Încercați aceste opțiuni și aveți un ecran verde rezonabil, durabil și portabil oriunde.

De asemenea, poate doriți să explorați cel mai bun editor video cu ecran verde pentru a elimina sau schimba fundalul.

x